Forside Udstyr til Padel Nox Padel bat – Spansk klasse & kvalitet

Nox Padel bat – Spansk klasse & kvalitet

0
1919
padelbold

Indlægget er blevet opdateret d. 16/05/2022

Snakker man om padel bat, så er det svært ikke at nævne Nox. Brandet fra Spanien findes i hænderne på rigtig mange professionelle, og ligesom det ses hos Head padel, så finder man også flere prominente navne i padel sporten, som er en del af “Team Nox”. Nox er blandt de padel brands som kendetegnes ved gennemgående høj kvalitet i især deres padel bat.

I denne artikel dykker vi derfor ned i Nox, og kigger nærmere på de Nox padel bat, som vi finder interessante. Har du gode erfaringer med Nox padel bat, og er det endda dit yndlings våben på padel banen? Så hører vi meget gerne fra dig. Du finder vores mail adresse i bunden af siden her.

Om Nox Padel

Nox er et dedikeret padel brand, og den eneste sportsgren du finder deres produkter i, er i beach tennis. Ser man på beach tennis bat, så giver det god mening, da der ikke for er de store forskelle i forhold til padel tennis bat.

Som nævnt, så står Nox for gennemgående kvalitet i deres udstyr, og dette kommer blandt andet tydeligt til udtryk, når man ser på Team Nox – altså det hold af stjerner, som repræsenterer Nox. Det er nemlig de Nox padel bat, som du selv kan købe i butikkerne, som verdensstjernen bruger når de går på banen. Altså ingen modificeringer, intet skræddersyet – men helt de samme specifikationer som du får ved at købe et Nox padel bat.

Det sætter høje krav, at kvaliteten er så konstant og høj, at en verdensstjerne ikke behøver at tilpasse diverse specs, for at kunne performe optimalt. Og disse krav formår Nox at opretholde, og derfor stemmer deres slogan også fint overens med hvad du får:

“NOX – MAKES YOU MOVE”

I Team Nox finder du stjerner som; Miguel Lamperti og Agustin Tapia — eller tvillingesøstrene Sanchez Alayeto. Agustin Tapia finder du som nr. 9 på verdensranglisten (2020), imens Miguel Lamperti ligger nr. 27. Søstrene Maria Pilar og Maria Jose Sanchex Alayeto indtager pt. henholdsvis nr. 14 og nr. 6 på kvindernes verdensrangliste. 
Se verdensranglistens aktuelle stilling her: World Padel Tour.

NOX Padel bat

Inden vi dykker længere ned i de forskellige modeller og variationer af Nox padel bat, lister vi herunder de generelle fordele og ulemper, som vi ser vi Nox udvalget. Som i tidligere artikler er nedenstående tabel baseret på Padelfreaks egne erfaringer, research og meninger.

FORDELEULEMPER
+ Nyeste teknologi
+ Gennemgående høj kvalitet
+ Samarbejde med topatleter
+ God specifikationsvariation i modeller
– Høj pris (gennemsnitligt)

Det er generelt svært at finde ulemper eller “minusser” ved et padel brand’s udvalg, og ved Nox er det ingen undtagelse. Nox leverer som tidligere nævnt helt færdiglavede modeller, som ikke bør modificeres uanset niveau. Derfor finder du også Nox padel bat, der passer til næsten enhver type stil og niveau.

Ligesom Daniel Sayo er en frontfigur for Head, og nogle padel bat er produceret i samarbejde med ham – så finder du også et samarbejde mellem Nox og deres højest rangerede padel spiller Agustin Tapia.

Herunder vil vi redegøre for nogle af de Nox padel bat vi finder interessante, og forsøge at inkludere forskellige typer, så der findes noget til ethvert niveau.

Tapia’s

Nox AT10 Genius Augustin Tapia / AT10 Luxury Genius

Når vi skal snakke om Nox padel bat, så er det svært at komme udenom At10 Genius, Augustin Tapia. Som navnet tydeligt indikerer, så er dette padel bat udviklet i samarbejde med Augustin Tapia, og battet er et lækkert mix af to andre Nox bat.

Nox AT10 Genius har nemlig de bedste egenskaber fra AT10 GOLD og Pro Cup Carbon modellerne. Hvor Gold modellen tilfører den gode føling og komfort, tilfører Pro Cup Carbon en fantastisk kontrol og et en fin mængde power. Tilføj til dette, at battet har et dråbeformet hoved, og så har du alt i alt et klasse padel bat.

Nox Attraction WPT Advanced er et fantastisk bat, som er lidt til den aggressive spiller.
nox attraction wpt advanced

NOX ATTRACTION WPT ADVANCED

Er du typen, der er vild med at være lidt for meget offensiv og aggressiv i dit spil. Så er battet Attraction WPT Advanced lige noget for dig. Padel battet er med dens høje kontrol og masser af power perfekt til dig.

DKK 1399,00

Pluspoint ved Nox Attraction WPT Advanced

 • Hovedform: Diamant
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Power

Nox klassikeren

ML10 Pro Cup

Dette nox padel bat er gået hen og er blevet en decideret klassiker. Ligesom med AT10 Genius modellen, så er ML10 Shotgun Lurury også udviklet i samarbejde med en fra Team Nox. Denne gang er det Miguel Lamperti som har været på banen, og hans aftryk på dette padel bat gør, at vi godt tør sige, du får høj kvalitet for pengene.

ML10 Shotgun Luxury indeholder et godt mix af både kontrol, power og teknik. Battet har en god størrelse sweet-spot, grundet det runde hoved, hvilket giver dig følelsen af øget kontrol, imens du stadig har lidt mere power end normalt. Mix’et af kontrol, power og teknik gør at ML10 Shotgun Luxury er et af de bedste all-round bat på markedet, da det taler til næsten enhver type padel spiller. ML10’eren er desuden blandt de bedst sælgende Nox padel bat – altså en klassiker i padel sporten.

Nox ML10 Shotgun Luxury

Nox ML10 Shotgun Luxury tør vi godt kalde for et “safe-bet”, for dig som ikke helt vil vælge side mellem de forskellige egenskaber i padel bat – Power, kontrol, teknisk og holdbarhed.

DKK 1849,00

Pluspoint ved ML10 Pro Cup

 • Øget kontrol
 • God power
 • Høj holdbarhed
 • Udviklet i samarbejde med Lamperti
 • Powerhouse

Power battet

Luxury Power L.6 tempo

Det sidste Nox padel bat vi vil fremhæve i denne omgang, er Luxury Power L.6 Tempo. Også dette bat er et mix af to gode Nox bat, nemlig ML10 Luxury L.5 og Tempo WPT (world padel tour). Ofte når vi ser et mix af to bat i én, så indeholder resultatet som regel det bedste fra begge verdener – og det er igen tilfældet her.

L.6 Tempo modellen har nemlig den rette mængde kontrol, power og holdbarhed, der gør det til et rigtigt godt våben på padel banen. Som et stort pluspoint, så indeholder battet anti-vibration. Dermed får du alt det gode i et padel bat, samtidigt med at du minimerer risikoen for skader, når du misstimer et sving.

Luxury Power L.6 Tempo

Pluspointene ved Luxury Power L.6 Tempo gør også, at battet ikke kræver én bestemt spilleteknik. L.6 Tempo kan også vurderes som en ganske fin all-rounder.

DKK 1390,00

Pluspoint ved Nox Luxury Power L. 6 Tempo

 • Øget kontrol
 • God power 
 • Høj holdbarhed
 • Anti-vibration system

NOX padel kollektionerne (aktuelle kollektioner)

LUXURY SERIESPRO SERIESADVANCE SERIESULTRA LIGHT SERIES
AT10 Luxury GeniusML10 Pro CupATTRACTION WPT, 2020 editionML10 Pro Cup, Ultra Light
ML10 LuxuryEQUATION WPT, 2020 edition
MJ10 LuxuryEQUATION LADY WPT, 2020 edition
MP10 LuxuryEMOTION WPT, 2020 edition
Luxury Titanium

AFRUNDING

Nox er blandt de mest anerkendte brands i padel verdenen, og har et stort udvalg af interessante padel bat modeller, hvoraf flere taler til den “normale” spillertype. Der er med andre ord en del all-round bat i deres sortiment, hvilket er noget vi hos Padelfreak ser som store pluspoint.