Enebe Padel | Et padelbrand med sjæl

0
697

Indlægget er blevet opdateret d. 08/11/2022

Er du typen, som sidder derhjemme og overvejer, om det måske er tid til at skifte dit padel bat ud? Eller måske du er i gang med overvejelsen omkring dit første køb af padel bat? Uanset situationen, du finder dig selv i, så er vi, her hos Padelfreak, sikre på, at du kan finde et padel bat i Enebe Padels store sortiment, som lige præcis kan dække dit behov. Så sæt dig tilbage og følg med, når vi forklarer dig alt, du har brug for at vide omkring Enebe Padel.

Vores 5 favorit padel bats

Enebe Padel Combat Ultrasoft

Vi starter med en simpelt – dog ret stilet bat fra Enebe Padel. Dette bat er specielt godt egnet til nye spillere eller lettere øvet spillere.
Battet har en blød kerne, så man ofrer noget af kraften i ens slag, men i stedet opnår man en meget større kontrol. Så hvis du er ny til spillet, eller foretrækker en mere “sikker” spillestil, så er dette et godt bud.

Hovedform: Rund
Niveau: Begynder / Let øvet
Type: Kontrol

Pros

Egnet til nye spillere
God kontrol
Glasfiber ramme

Cons

Mangler en smule power

Enebe Padel Massiv attack 2022

Som kontrast til ovenstående bat fra Enebe Padel, så har vi deres Massiv attack. Som navnet siger, fokuserer det primært på kraft og den offensive spillestil. Man bør dog have noget erfaring på en padelbane, før man prøver at bruge dette bat, da det kan være meget svært at kontrollere for nye spillere.

Hovedform: Diamant
Niveau: Øvet
Type: Power

Pros

Mere end nok power
2022 versionen af en klassisker
3k Carbon

Cons

Kræver erfaring
Relativ dyr

Enebe Matrix

Her har vi en klassiker fra Enebe – deres Matrix bat. Et bat, der igennem flere år er blevet videreudviklet med hjælp fra forbrugerne, så du er sikker på, at dette bat er specielt udarbejdet af spillerne for spillerne. Battet er et allround bat, så du behøver ikke ofre kontrol for kraft eller omvendt.

Hovedform: Rund
Niveau: Øvet
Type: Allround

Pros

God balance
God kontrol
3k Carbon

Cons

Ikke egnet til begyndere

Enebe Padel Arrow

Enebe Padel Arrow

Arrow er et af de mest alsidige bat, du finder i Enebes sortiment. Pattet er lavet i en dråbeform, og har en perfekt balance i vægten. Dette er alt sammen ting, som er med til at gøre, at battet føles helt rigtigt, når man er i bevægelse.
Så hvis du er relativ ny til padel og du gerne vil prøve et bat, som kan klare lidt af hvert, så er dette en god mulighed.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Let øvet
Type: Kontrol

Pros

Alsidig bat
God kontrol
Perfekt balance

Cons

Føles lidt let. til de store sving

Enebe Padel Spitfire

Sidst, men ikke mindst, så har vi Enebes spitfire. Dette er klart en personlig favorit. Både på baggrund af selve det flotte design, men også på grund af battets klare evner. Der er både kontrol og kraft i battet, så hvis du leder efter et bat, som kan klare alle dine behov på banen, så ville spitfire klart være en anbefaling – dog imod en betaling.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Øvet/Tuneringsspiller
Type: Allround

Pros

Perfekt balance
God kontrol
Stilrent design

Cons

Prisen

Hvem er Enebe Padel?

Enebe padel er ikke et navn, man nødvendigvis har hørt før, med mindre man selv går meget op i padel og de forskellige padelbrands, der er på markedet. Selve brandet er af spansk oprindelse, og indgår under Jim Sports gruppen.
Virksomheden har produceret sportsudstyr siden 1962, så erfaring er noget virksomheden har mere end nok af.
Med mange velkendte padel stjerner, som er tilkoblet virksomheden, kan man nemt se, at virksomheden har haft success i padel verden.

Med en stor padelspiller som Pitu Losada, så har virksomheden også fået en del tid i rampelyset. Og her har de brugt tiden rigtig godt. Virksomheden er på nuværende tidspunkt etableret i mere end 60 forskellige lande.

Hvorfor skal man vælge Enebe Padel?

Du sidder sikkert og tænker, hvorfor skulle jeg vælge Enebe Padel i forhold til alle de mange andre alternative producenter, som også leverer forskellige produkter til padelspillere. Jamen, der findes mange forskellige årsager, der gør, at man bør vælge Enebe Padel. Fx. deres mange års erfaring i branchen eller virksomhedens virkelig gode evne til at produktudvikle.

Der forskellige samarbejder med spanske padel spillere kommer sig også til kende i deres produktudvikling, da mange af deres produkter er tidligere produkter, som er blevet videreudviklet efter en periode på markedet. Herefter indsamler Enebe Padel informationer omkring deres egne produkter fra deres brugere.

De gør dette for bedst muligt at kunne producere det helt perfekte padel bat til alle de spillere, som går op i kvalitet og teknologi i topklasse.

Støtten fra Jim Sports Groupe

Jim Sports er en større gruppe bestående af andre virksomheder. Nogle af disse virksomheder er fra samme branche som Enebe Padel, imens andre af virksomhederne overhovedet ikke ligner branchen. Men fordelen, ved at være en del af denne gruppe, er kort fortalt, at virksomhederne har mulighed for at dele informationer på tværs af hinanden og låne hinandens kompetencer. På den måde kan de bedst muligt skabe de bedste produkter til dig som padelspiller.

Jim Sports gruppen har eksisteret i over 20 år, hvilket har gjort, at de forskellige virksomheder, som indgår i denne gruppe, har haft mulighed for at kunne dele og modtage erfaringer og information gennem en længere periode. Dette kan også være forklaringen på, at mange af virksomhederne, som indgår i gruppen, har klaret sig godt i en længere periode.

Produkter til personer i alle niveauer

Som du nok allerede er klar over, så plejer man at kategorisere padelbat i forhold til spillernes erfaring, så der er kategorier som nybegynder, let øvet, meget øvet og turneringsspiller/professionel.

Enebe Padel arbejder med de samme kategorier. Dog er deres bat ofte egnet til flere forskellige kategorier. De har valgt at lave bat, som kan bruges, selvom du udvikler dig som en spiller. Grunden til, at de har valgt at producere deres produkter med denne mentalitet, er fordi, at de hellere vil sælge deres kunder et lidt dyrere produkt, som de så kan bruge i en længere periode – frem for at de bliver nødt til at skifte udstyr efter et års tid.

Produktudvikling specielt til spillerne

Som beskrevet tidligere i artiklen, så arbejder Enebe Padel utrolig meget med produktudvikling, da de ønsker at have de bedste produkter på hele markedet. Dette sker både i gennem kvalitetskontrol af de råvarer, som indgår i selve produktionen af de forskellige bat og deres påklædnings produkter.

Hvilket bat bør du vælge fra Enebe Padel?

Der er mange forskellige ting, som du bør overveje, når du udvælger dit fremtidige bat. Vi har prøvet at opstille nogle forskellige bat fra Enebe Padel tidligere i artiklen. Vi har selvfølgelig udvalgt de forskellige bat, som vi mener, er de bedste og mest populære.

Men det kan også være, du har et andet behov, end vi lige tænkte da vi udvalgte de forskellige favoritter.
Hvis dette er din situation, så er der ingen grund til at fortvivle, Enebe Padel har mange flere alternativer, som vi bare desværre, ikke har haft tid til at teste selv, denne gang.

FAQ