Indlægget er blevet opdateret d. 20/10/2022

Det er ikke alle padelspillere, der kender til det svenske tennis- og padelbrand RS – men det burde de måske egentlig.
RS er en virksomhed, som er af padelspillere og som laver produkter til padelspillere. Hvad end du er nybegynder eller en øvet padelspiller, som mangler nyt padel udsyr – så er det ikke utænkeligt, at RS padel er det helt rigtige valg for dig og dit spil.

5 RS padelbat til forskellige niveauer

Corbra Black Edition

Hvis du er ny til padel, og leder efter et padelbat, som du kan bruge, mens du lærer spillet at kende? Så kan vi anbefale, at du prøver RS cobra. Battet fås i forskellige designs – dog har de alle høj kvalitet og lav pris tilfælles.

Hovedform: Rund
Niveau: Begynder
Type: Allround

Pros

Høj kvalitet
Stilrent design
Pris

Cons

Skal udskiftes senere

RS Padels Cayetano Rocafort

Dette bat har kvalitet, design og personlighed. RS er nemlig gået sammen med den velkendte padelspiller, Cayetano Rocafort Lores, og de har sammen skabt et bat, som ikke bare er lavet i højeste kvalitet – det også er skabt specifikt til spilleren. Battet har desuden 3K carbon fibre i overfladen, hvilket hjælper med at overføre al power til slaget.

Hovedform: Dråbeformet
Niveau: Øvet
Type: Allround

Pros

Høj kvalitet
3K Carbon fibre i overfladen
God kraft

Cons

Vægtfordelingen alt efter alder

Rs Padel Cobra Junior Edition

Flere og flere børn begynder at få øjnene op for den skønne sport, som padel er. Har du et barn derhjemme, som er blevet vild med padel, så kan vi virkelig anbefale dette cobra bat fra RS. Ikke nok med at padelbattet er egnet til børn, så får du også et bat, som dit barn kan bruge i lang tid. Kvaliteten er høj og lavet af 100% glasfibre.

Hovedform: Rund
Niveau: Begynder / Junior
Type: Allround

Pros

Perfekt til børn
100% Glasfibre
God boldkontrol

Cons

Meget vægt for de helt små

Rs Prime Women Edition

RS er virkelig blevet gode til at producere padelbat, der også er tilpasset kvinder. Dette bat har en overflade, som er lavet af 3k carbon fibre. I produktionen af battet, er der blevet brugt de nyeste teknikker til at skabe den højeste kvalitet og samtidig optimere boldkontrollen.

Hovedform: Dråbeformet
Niveau: Øvet
Type: Allround

Pros

3K Carbon fibre i overfladen
Øget boldkontrol
Total Sweetpoint

Cons

Prisen

 RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

RS er gået sammen med den velkendte padelspiller, Simon Vasquez, om at udarbejde dette mesterværk af et bat. Samarbejdet startede i 2022, og er det første bat, der er kommet ud af samarbejdet. Battet har den nyeste teknologi inden for padelbats. Så vil du være lidt skridtet foran, så har du her svaret.

Hovedform: Hybrid
Niveau: Meget øvet / Professionel
Type: Allround

Pros

Kvaliteten
12K Carbon
Power Holes

Cons

Prisen

Hvem er RS Padel?

Når man tænker på padelbrands, så vil RS padel nok ikke være det første brand, du tænker på – endnu. Der kan være mange forskellige årsager til det, men vi har en teori om, at det skyldes, at PS Padel, også kendt som Robin Söderling, simpelthen stadig er nyt på markedet inden for padel.

RS Padel arbejder under sammen motto som resten af RS-holdet: “Premium products developed by players for players”. Altså kvalitets produkter for spillere af spillere.

Denne mentalitet ses både i produkterne og anmeldelserne hos RS padel. RS padel arbejder med produkter af høj kvalitet og et stilrent, nordisk design. RS Padel klarer sig desuden rigtig godt i de nordiske lande som Danmark og Sverige.

RS padel består selvfølgelig af virksomheden RS, som er tennisdelen, dog får de også en del hjælp fra større padelspillere fra Sverige. Det er altså din garanti for, at produkterne er blevet testet af mange spillere, før de kommer på hylderne.

Hvorfor vælge RS Padel?

Der er mange forskellige årsager til at vælge RS Padel. Det kan blandt andet skyldes deres stilrene nordiske design eller den høje kvalitet, som virksomhedens produkter er blevet kendt under. Desuden er RS padel bare rigtig velkendte for deres konstante innovative udvikling af deres produkter, som hele tiden bliver bedre og bedre.

Kvalitetsstempel

Selve navnet Robin Söderling fungerer som et kvalitetsstempel i sin egen ret. Udover brandets eget navn, så kommer der også et kvalitetsstempel fra de forskellige padelspillere, som er med under selve udviklingen af produkterne.

Et navn med historie

Mange mennesker vil kunne genkende navnet Robin Söderling, som er en tidligere professionelle tennisspiller fra Sverige, der formåede at komme i Top 5 på verdensranglisten i året 2011 – blot 10 år inde i hans professionelle karriere. Efter en håndledsskade valgte Robin dog at gå på semi-pension for en stund, med håb om, at han kunne komme tilbage på det professionelle niveau igen i fremtiden.

Efter han trak sig tilbage fra tennis, blev han frontfigur hos virksomheden RS, som også er opkaldt efter ham. Her opdagede han en stor interesse og glæde i padel. Det var blandt andet derfor, at virksomheden valgt at udvide virksomhedens ellers store tennis sortiment til padel.

Skandinavisk design

Hvis du godt kan lide det nordiske design, som tager udgangspunkt i den klassiske minimalistiske tankegang, så vil du sætte stor pris på de stilrene design, som RS Padel arbejder med. Ved de fleste af deres produkter, er der tale om et sort bat med et logo i forskellige farver, som også matcher håndtaget.

Bat til niveauet

Som beskrevet i ovenstående, så har RS padel lidt forskellige produktserier; Cobra, X-serie og Y-serie. Disse 3 forskellige produktserier henviser til 3 forskellige målgrupper.
Cobras padelbat er primært til nybegyndere eller folk, som ikke har den store kendskab til spillet. Dette er også de billigste produkter.
X-serie er produkter til den øvet padelspiller, som kender reglerne og går op i de forskellige materialer, som indgår i deres bat.

Slutteligt har vi Y-serien. Disse produkter er toppen af poppen! Går du virkelig op i padel eller spiller du på et højt niveau, så er disse muligvis helt perfekte til dig.

FAQ