Padel Rangliste

Hvem er de bedste i verden? – eller i Danmark?

Her får du overblikket over den nuværende status på de forskellige ranglister. Se hvem der i øjeblikket topper Padel Ranglisten på World Padel Tour eller følge med i de danske padel talenter, og hvordan ranglisten for de danske spillere udvikler sig, på Dansk Padel Forbunds rangliste.

World Padel Tour Rangliste

Er du en af dem der kigger på WPT ranglisten og ikke helt forstår hvordan den fungerer?

Det kan være du er lidt i tvivl om hvordan point allokeres, eller hvorfor en af spillerne i et par, har færre point en den anden?

Vi vil her i korte træk prøve at forklare dig hvordan WPT ranglisten fungere.

World Padel Tour ranglisten fungere på den måde at den akkummulere point over en 52 ugers cyclus (1 år). Point optjent i turneringer over de forgagne 52 uger ligges sammen og tilføjes til din rangliste score, og personen eller personerne med flest point, ligger derfter øverst på listen. Du kan derfor rykke op af listen enten ved at slå spillere over dig på ranglisten, men også ved at placere sig bedre, end man gjorde i samme turnering (turnering i samme uge) sidste år. Dine point fra denne turnering vil nemlig erstatte point optjent året før, på din WPT Ranking.

Grundet denne 52 ugers cyklus kan to spillere i et makkerpar også have forskellige WPT score, hvis de ikke har spillet sammen i 52 uger i streg. De vil derfor have placeret sig forskelligt tidligere, og derfor have forskellige point. Jo nærmere de så kommer på at have spillet sammen et fuldt år, jo tættere vil deres score blive, indtil de er helt ens. Du kan derfor spotte nye par, eller par hvor en har været ude med skade eller lignende, ved at de har forskellige point på ranglisten.

WPT Ranglisten bruges bl.a. til at bestemme seedings til kommende turneringer – altså afgøre hvem der er favoritter til at vinde turneringen.