Hvad er en padel taske: et overblik

Når du begynder at få dit eget padeludstyr bliver en padel taske meget hurtigt en nødvendighed. En padel taske er lavet til det formål at give dig nem mulighed for at transportere dit padel udstyr til og fra kamp, samtidig med at det beskytter det under transport, så det ikke går i stykker. Taskerne er specielt lavet til at kunne opbevare særligt dit padel bat, hvilket er hvad der adskiller dem fra taskerne du kender fra tennis og badminton. Ellers minder padel tasker meget om taskerne fra andre ketchersporte, og pakker mange af de samme funktioner. Den primære funktion er dog at sikre dine bat længst mulig levetid, ved at sikre det mod stød, fugt og uv lys. 

VI HAR SET PÅTYPESET HOS
Babolat RH Performance Lite Padel taskeStor taskePadelgeek.dkGÅ TIL PRODUKT
DROP SHOT Heritage rygsækRygsækPadelgeek.dkGÅ TIL PRODUKT

Anbefalet padel taske

Babolat RH Performance Lite Padel taske

 • Stor rummelighed
 • Slidstærkt materiale
 • Smart design
Fra 350,00,-GÅ TIL BUTIK →

Padel tasken her fra Babolat er en super letvægtstaske, der giver dig en masse plads til at have alle dine padel ting med på farten.
Tasken har en indholdskapacitet på 32 liter, og har plads til +2 padel bat, du løber derfor ikke tør for plads, lige med det samme.
Denne padel taske har rigelig plads til både dine bat, sko og dit tøj, hvad enten du skal til træning eller ud og spille kamp. Tasken er opbygget af to hoved rum, og én større ydre lomme.

Produktspecifikation

 • 32 Liter kapecitet
 • Plads til +2 bat
 • 75% nylon, 25% polyester.
 • Dimensioner: 60 x 30 x 33.5 cm

Forskellige typer af padel tasker

Padel tasker kommer i flere forskellige varianter, og alt efter dit behov, vil der være en der passer særligt godt til dig. Hvad end du skal kunne bære flere bat, have tøj og sko med eller den skal være nem at transportere, så er der en taske til dit behov.

Store Padel Tasker

De store padel tasker minder meget om de normale ketcher tasker du kender fra tennis og badminton, dog lidt mindre i størrelsen. Dimensionerne er tilpasset så de perfekt passer på dine padel bat, uden de kan rutsje rundt i tasken. De store tasker giver dig ofte mulighed for at have 2 eller flere bat med i tasken. Derudover er der separate rum til sko, tøj og bolde, så alt dit udstyr har bedst mulige forhold, når du pakker det ned. Rummet til dit padel bat vil ofte være isoleret, så det ikke får hverken kulde eller fugt. Hvor rum til tøj og sko vil være ventileret, således det ikke bliver jordslået eller på anden måde danner bakterier. 

FORDELEULEMPER
+ God plads 
+ Mulighed for +2 bat
+ God beskyttelse af tøj og udstyr
+ Multifunktionel
– Dårlig transportabilitet
– Pris

Padel Rygsæk

Hvis transportabilitet er vigtigere end plads for dig, så skal du måske i stedet kigge efter en padel rygsæk. Padel rygsække har samme ergonomiske fordele når de bæres på ryggen, som en traditionel rygsæk, dog tilpasset således du kan have dit bat med. I de fleste rygsække finder du også separate rum til tøj og sko, således du stadig passer bedst muligt på dit padel bat. På mindre rygsække vil man opleve at håndtaget af battet kan stikke ud af tasken. Til mange af disse tasker medfølger der en særlig beskytter til håndtaget, så den stadig er beskyttet selvom den stikker ud af tasken. I disse tasker vil det ofte kun være muligt at have ét bat med.

FORDELEULEMPER
+ Ergonomisk at transportere
+ Nem at cykle med
+ Fornuftig med plads
– Kan ikke have flere bat
– Begrænset plads til både tøj og sko
– Bat håndtag kan være udsat

Padel Case

Padel casen er til dig der kun skal have dit bat med og intet andet. Padel Casen er i al sin forstand et etui til dit padel bat, som beskytter det, og er udstyret med en strop som giver dig mulighed for at transportere det. 

FORDELEULEMPER
+ Nem at transportere
+ Billig
+ OK beskyttelse af bat
– Ikke plads til tøj og sko
– Ikke plads til flere bat
– Ikke meget for pengene
– Lav funktionalitet

Anbefalet padel rygsæk

DROP SHOT Heritage rygsæk

 • God komfort
 • Godt anmeldt
 • Smart design
Fra 570,00,-GÅ TIL BUTIK →

Rygsækken her fra DROP SHOT giver dig den perfekte kombination af komfort, mobilitet og rummelighed. Denne taske er udviklet i samarbejde med 13 gange verdensétter, Juan Martín Díaz, og der har derfor været fuld fokus på funktionalitet, kvalitet og design. Tasken indeholder både store rum til bat, tøj og sko, men også et mindre rum, til ting du gerne vil have hurtigt ved hånden, som telefon, nøgler og pung. Tasken er lavet i slidstærke materialer, der sikre at dine ejendele er sikret i tasken, men også at tasken holder der i lang tid.

Produktspecifikation

 • Plads til bat, tøj og sko
 • Hårdføre 3D printede overflader
 • Juan Martín Díaz linje
 • Dimensioner: 35 x 19 x 48 cm

Sådan finder du den bedste padel taske

Hvilken taske skal du så vælge?

Jo det kan være svært at beslutte hvilken padel taske der så er den bedste for dig. Det afhænger meget af dine ønsker og behov til taskens funktionalitet, samt hvilket design og udseende du kan lide. Kriterierne bør dog sættes efter dit niveau, men vi har fundet nogle generelle det fleste bør gå efter. 

Kriterier når du skal købe en padel taske

Hos Padel Freak vil vi anbefale at du kigger på disse kriterier, for at sikre du for den bedste taske.

Første kriterium er at der er et separat rum til dit bat.

Dit bat er dit vigtigste redskab i padel tennis, og det er derfor vigtigt at tage sig godt af det. Det gør du bl.a. ved at sikre at det er forsvarligt opbevaret under din transport til og fra padel centeret. Et separat rum gør at det ikke får fugt fra dit tøj, eller ligger og bliver bøjet af dine sko. Her kan rummet med fordel også være isoleret, så du opnår bedst mulig beskyttelse. 

Kriterium to er ordentlige og behagelige stropper. Selvom padel udstyr generelt ikke vejer så meget, så kan du komme til at skulle bære meget rundt på din taske. Derfor kan et par ordentlige stropper til at bære tasken i være altafgørende. Det kan være rart at have flere forskellige måder at bære din taske på, således den både kan have på ryggen, i hånden og evt. over skulderen. 

Sidste kriterium er at tasken skal være lavet i et slidstærkt materiale. En padel taske skal kunne holde til at ryge nogle ture hen af halgulvet, rutsje rundt i bagagerummet af din bil og blive presset ind i et omklædningsskab. Det er derfor vigtigt at tasken er lavet i et materiale der kan holde til dette slid, så du ikke laver hul indtil rummet med dit bat eller andre ejendele. 

Bedste padel taske mærker

Babolat padel tasker – Bedst til allround spillere

Babolats lange historie i ketcher sportens verden har gjort dem til en ganske markant spiller indenfor padel sporten. Babolat levere en lang række forskellige produkter, og hiver på deres erfaringer fra tennis og badminton til at skabe de bedste padel produkter. Hos Babolat finder man både store tasker og rygsække, til både nye og erfarne spillere. Deres udvalg spænder bredt og der er derfor god mulighed for at finde en taske til netop dit behov og niveau. 

Drop Shot tasker – bedst til begyndere

Drop Shot er et dedikeret padel mærke, og gør mange ting for at introducere flere til padel verdenen. På deres hjemmeside finder du bl.a. hjælp til at komme i gang med at spille padel og finde dit første udstyr. Drop Shot har derfor også sørget for at have nogle produkter der er meget begyndervenlige, både i prisen, men også funktionalitet. Her er de mest unødvendige funktioner skåret væk, og der er sørget for at det mest nødvendige er i orden. 

Bullpadel tasker – bedst til erfarne

Det spanske mærke Bullpadel er hurtigt blevet et af de foretrukne mærker indenfor padel sporten, og flere af verdens bedste pro padel spillere sætter deres lid til Bullpadel hver dag. Bullpadel leverer udstyr til spil på det allerhøjeste niveau, og sætter teknologi og innovation som det højeste på deres dagsorden. Derfor kan du hos Bullpadel finde produkter du ikke ser lig nogle andre steder. Det samme gør sig gældende for deres tasker, der er skabt til at være det bedste af det bedste. 

Hvad skal du overveje før du køber en padel taske?

Når du så skal til at vælge din næste padel taske, hvad skal du så overveje?

Der er flere ting der gør sig gældende, når du skal matche din taske med dit niveau og behov. Du skal have overvejet, hvilken plads du har behov for som spiller i din taske. Grunden til det er vigtigt er fordi der findes utallige padel tasker med mange forskellige typer opbygning, det er derfor vigtigt at man finder en taske, der passer helt perfekt til ens behov. Det kunne være man ønsker et ketsjer rum eller rum til ens sko. Desuden er design, pris og levetid også nogle faktorer der er værd at overveje før man køber en taske. Det også vigtigt man overvejer hvordan tasken skal transporteres, da det kan varierer fra taske til taske.

Prisen – hvad koster det?

Priserne er som udgangspunkt ikke meget forskellige hvis man kigger på topmodellen fra hvert mærke. Dog er der mange mærker der har under modeller, hvor priserne er meget svingende. Hvis man kigger på Bullpadel, så vil deres billigste model med en ca. størrelse på 60x28x28 koste 599 kr. Sammenlignet med den billigste model fra Babolat som koster 449 kr. Dropshot er en rygsæk og derfor vil den ikke kunne sammenlignes på samme måde, men den billigste rygsæk fra Dropshot er 499 kr. 

Afrunding

Man kan derfor konkludere at når man skal vælge en taske, så er det vigtigt at man overvejer hvilke rum, der er nødvendige samt hvor stor tasken skal være. Desuden er det vigtigt at man overvejer hvordan man vil transportere den, da det er nemmere at transportere en rygsæk frem for en normal padel taske. Design og pris er selvfølgelig også en af parametrene der er værd at tage med når man skal til at købe en taske, hvor en sort taske vil være mest praktisk ift. snavs.

Alt i alt så er det meget op til ens egen vurdering af behov og niveau, da disse tre ovenstående tasker alle ville kunne rumme en vis mængde tøj og udstyr.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her