Indlægget er blevet opdateret d. 14/05/2021 af Kenneth S

Hvad er en padel taske: et overblik

Når du begynder at få dit eget padeludstyr bliver en padel taske meget hurtigt en nødvendighed. En padel taske er lavet til det formål at give dig nem mulighed for at transportere dit padel udstyr til og fra kamp, samtidig med at det beskytter det under transport, så det ikke går i stykker. Taskerne er specielt lavet til at kunne opbevare særligt dit padel bat, hvilket er hvad der adskiller dem fra taskerne du kender fra tennis og badminton. Ellers minder padel tasker meget om taskerne fra andre ketchersporte, og pakker mange af de samme funktioner. Den primære funktion er dog at sikre dine bat længst mulig levetid, ved at sikre det mod stød, fugt og uv-lys. 


VORES FAVORIT

Vibor-A Mamba Bag

Vibor-A Mamba Bag

Vi har valgt Vibor-A Mamba Bag i guld, som vores favorit. Det er en super fed padel taske i særdeles god kvalitet. Tasken er udstyret med thermo teknologi i rummet, hvor du kan opbevare dine padel bats. Derudover er der er stort rum til alt hvad du har brug for.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK

Vi har kigget på disse Padel Tasker

ZERV Superb Padel Bag

ZERV Superb Padel Bag

Med ZERV Superb Padel Bag får du en super lækker padel taske, hvor du får plads til alt dit udstyr. Der er både plads til sko, padel bat, håndklæde, drikkedunk og alt andet du har brug for.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 GÅ TIL BUTIK

Enebe Combat Pro Bag

Enebe Combat Pro Bag

Padel tasken Combat Pro Bag fra Enebe er en nem taske at have med. Den kommer i et stil rent design og har 3 rum til at fylde ud. Tasken kommer med indbygget termo rum, så dit padel bat kan holde længere.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 GÅ TIL BUTIK

Head Tour Team Sports Bag

Head Tour Team Sports Bag Black/Grey

Head Tour Team Sports bag er en super dejlig padel taske fra HEAD. Med denne taske går du ikke ned på plads. Da der er masser af plads til alle dine ting og kan endda bruges, som rejsetaske.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 GÅ TIL BUTIK

Vibor-A Mamba Bag

Vibor-A Mamba Bag

Vibor-A Mamba Bag er en super lækker padel taske, som er funktionelt god. Da der både er thermo rum til dine padel bats. Der er også et smart rum til dine sko, så de kan være adskilt fra dit andet padel udstyr. Derudover er der også et mindre rum, til at opbevare dine småting.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK

Drop Shot Paletero Ambition

Drop Shot Paletero Ambition

Med Drop Shot Paletero Ambition får du en super lækker padel taske, som kommer i farven grå og gul. Den har plads til fire padel bats. Den har derfor 2 større rum i tasken.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
399,00 399,00 GÅ TIL BUTIK

Head Tour Team Padel Monstercombi

Head Tour Team Padel Monstercombi

Head Tour Team Padel Monstercombi er en padel taske med hele tre rum, så du får mulighed for at kunne opbevare alt dit udstyr. Padel tasken er meget holdbar og slidstærk.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
699,00 699,00 GÅ TIL BUTIK

Drop Shot Paletero Heru

Drop Shot Paletero Heru er en super fed padel taske i flotte farver. Tasken har et stort rum, hvor du kan have dit udstyr i.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK

RS Cayetano Edition Padel Bag

RS Cayetano Edition Padel Bag

RS Cayetano Edition Padel Bag er en super rummelig og funktionel padel sportstaske. Den har to ydrerum i begge sider, hvor der er plads til dine padel bats. Taske er i rigtig god kvalitet og er vildt holdbar.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK

Bullpadel BPP21007 Mid Capacity

Bullpadel BPP21007 Mid Capacity Grå/Orange

Med Bullpadel BPP21007 Mid Capacity får du en taske med god plads og masser af kvalitet. Padel tasken kommer i en orange/grå farve og meget behagelig at gå med.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Wilson Padel Super Tour Bag

Wilson Padel Super Tour Bag Rød

Wilson Padel Super Tour Bag er en super fed padel taske i rød med wilson logo rundt på tasken. Der er thermo rum, som beskytter dine padel bats. Derudover er der masser af plads i de andre rum.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
680,00 680,00 GÅ TIL BUTIK

Nike Court Advantage Backpack

Nike Court Advantage Backpack Sort

Nike Court Advantage Backpack er en lækker padel taske, som kan bruges til det hele. Der er fint med plads til dit padel udstyr. Derudover kan tasken sagtens bruges andet end padel og sport.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Head Tour Team Backpack

Med Head Djokovic Backpack fra HEAD får du en padel taske, hvor de har udnyttet taskens mindre størrelse til at have en taske med en masse plads. Der er plads til alt, du skal bruge til dine kampe.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Vibor-A Racketcover Bag

Vibor-A Racketcover Bag kommer i et super lækkert materiale. Derudover er der en masse af plads til både bats, sko, tøj, bolde og et lille rum til dine værdigenstande.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK

Head Women’s Tote Bag

Head Women's Tote Bag

Med denne Head Women’s Tote Bag er en super flot padel taske til den stilfulde kvindelige spiller. Tasken er delt op i 3 rum indeni.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
490,00 490,00 GÅ TIL BUTIK

Forskellige typer af padel tasker

Padel tasker kommer i flere forskellige varianter, og alt efter dit behov, vil der være en der passer særligt godt til dig. Hvad end du skal kunne bære flere bat, have tøj og sko med eller den skal være nem at transportere, så er der en taske til dit behov.

Store Padel Tasker

De store padel tasker minder meget om de normale ketcher tasker du kender fra tennis og badminton, dog lidt mindre i størrelsen. Dimensionerne er tilpasset så de perfekt passer på dine padel bat, uden de kan rutsje rundt i tasken. De store tasker giver dig ofte mulighed for at have 2 eller flere bat med i tasken. Derudover er der separate rum til sko, tøj og bolde, så alt dit udstyr har bedst mulige forhold, når du pakker det ned. Rummet til dit padel bat vil ofte være isoleret, så det ikke får hverken kulde eller fugt. Hvor rum til tøj og sko vil være ventileret, således det ikke bliver jordslået eller på anden måde danner bakterier. 

FORDELEULEMPER
+ God plads 
+ Mulighed for +2 bat
+ God beskyttelse af tøj og udstyr
+ Multifunktionel
– Dårlig transportabilitet
– Pris

Padel Rygsæk

Hvis transportabilitet er vigtigere end plads for dig, så skal du måske i stedet kigge efter en padel rygsæk. Padel rygsække har samme ergonomiske fordele når de bæres på ryggen, som en traditionel rygsæk, dog tilpasset således du kan have dit bat med. I de fleste rygsække finder du også separate rum til tøj og sko, således du stadig passer bedst muligt på dit padel bat. På mindre rygsække vil man opleve at håndtaget af battet kan stikke ud af tasken. Til mange af disse tasker medfølger der en særlig beskytter til håndtaget, så den stadig er beskyttet selvom den stikker ud af tasken. I disse tasker vil det ofte kun være muligt at have ét bat med.

FORDELEULEMPER
+ Ergonomisk at transportere
+ Nem at cykle med
+ Fornuftig med plads
– Kan ikke have flere bat
– Begrænset plads til både tøj og sko
– Bat håndtag kan være udsat

Padel Case

Padel casen er til dig der kun skal have dit bat med og intet andet. Padel Casen er i al sin forstand et etui til dit padel bat, som beskytter det, og er udstyret med en strop som giver dig mulighed for at transportere det. 

FORDELEULEMPER
+ Nem at transportere
+ Billig
+ OK beskyttelse af bat
– Ikke plads til tøj og sko
– Ikke plads til flere bat
– Ikke meget for pengene
– Lav funktionalitet

Sådan finder du den bedste padel taske

Hvilken taske skal du så vælge?

Jo det kan være svært at beslutte hvilken padel taske der så er den bedste for dig. Det afhænger meget af dine ønsker og behov til taskens funktionalitet, samt hvilket design og udseende du kan lide. Kriterierne bør dog sættes efter dit niveau, men vi har fundet nogle generelle det fleste bør gå efter. 

Kriterier når du skal købe en padel taske

Hos Padel Freak vil vi anbefale at du kigger på disse kriterier, for at sikre du for den bedste taske.

Første kriterium er at der er et separat rum til dit bat.

Dit bat er dit vigtigste redskab i padel tennis, og det er derfor vigtigt at tage sig godt af det. Det gør du bl.a. ved at sikre at det er forsvarligt opbevaret under din transport til og fra padel centeret. Et separat rum gør at det ikke får fugt fra dit tøj, eller ligger og bliver bøjet af dine sko. Her kan rummet med fordel også være isoleret, så du opnår bedst mulig beskyttelse. 

Kriterium to er ordentlige og behagelige stropper. Selvom padel udstyr generelt ikke vejer så meget, så kan du komme til at skulle bære meget rundt på din taske. Derfor kan et par ordentlige stropper til at bære tasken i være altafgørende. Det kan være rart at have flere forskellige måder at bære din taske på, således den både kan have på ryggen, i hånden og evt. over skulderen. 

Sidste kriterium er at tasken skal være lavet i et slidstærkt materiale. En padel taske skal kunne holde til at ryge nogle ture hen af halgulvet, rutsje rundt i bagagerummet af din bil og blive presset ind i et omklædningsskab. Det er derfor vigtigt at tasken er lavet i et materiale der kan holde til dette slid, så du ikke laver hul indtil rummet med dit bat eller andre ejendele. 

Bedste padel taske mærker

Babolat padel tasker – Bedst til allround spillere

Babolats lange historie i ketcher sportens verden har gjort dem til en ganske markant spiller indenfor padel sporten. Babolat levere en lang række forskellige produkter, og hiver på deres erfaringer fra tennis og badminton til at skabe de bedste padel produkter. Hos Babolat finder man både store tasker og rygsække, til både nye og erfarne spillere. Deres udvalg spænder bredt og der er derfor god mulighed for at finde en taske til netop dit behov og niveau. 

Drop Shot tasker – bedst til begyndere

Drop Shot er et dedikeret padel mærke, og gør mange ting for at introducere flere til padel verdenen. På deres hjemmeside finder du bl.a. hjælp til at komme i gang med at spille padel og finde dit første udstyr. Drop Shot har derfor også sørget for at have nogle produkter der er meget begyndervenlige, både i prisen, men også funktionalitet. Her er de mest unødvendige funktioner skåret væk, og der er sørget for at det mest nødvendige er i orden. 

Bullpadel tasker – bedst til erfarne

Det spanske mærke Bullpadel er hurtigt blevet et af de foretrukne mærker indenfor padel sporten, og flere af verdens bedste pro padel spillere sætter deres lid til Bullpadel hver dag. Bullpadel leverer udstyr til spil på det allerhøjeste niveau, og sætter teknologi og innovation som det højeste på deres dagsorden. Derfor kan du hos Bullpadel finde produkter du ikke ser lig nogle andre steder. Det samme gør sig gældende for deres tasker, der er skabt til at være det bedste af det bedste. 

Hvad skal du overveje før du køber en padel taske?

Når du så skal til at vælge din næste padel taske, hvad skal du så overveje?

Der er flere ting der gør sig gældende, når du skal matche din taske med dit niveau og behov. Du skal have overvejet, hvilken plads du har behov for som spiller i din taske. Grunden til det er vigtigt er fordi der findes utallige padel tasker med mange forskellige typer opbygning, det er derfor vigtigt at man finder en taske, der passer helt perfekt til ens behov. Det kunne være man ønsker et ketsjer rum eller rum til ens sko. Desuden er design, pris og levetid også nogle faktorer der er værd at overveje før man køber en taske. Det også vigtigt man overvejer hvordan tasken skal transporteres, da det kan varierer fra taske til taske.

Prisen – hvad koster det?

Priserne er som udgangspunkt ikke meget forskellige hvis man kigger på topmodellen fra hvert mærke. Dog er der mange mærker der har under modeller, hvor priserne er meget svingende. Hvis man kigger på Bullpadel, så vil deres billigste model med en ca. størrelse på 60x28x28 koste 599 kr. Sammenlignet med den billigste model fra Babolat som koster 449 kr. Dropshot er en rygsæk og derfor vil den ikke kunne sammenlignes på samme måde, men den billigste rygsæk fra Dropshot er 499 kr. 

Afrunding

Man kan derfor konkludere at når man skal vælge en taske, så er det vigtigt at man overvejer hvilke rum, der er nødvendige samt hvor stor tasken skal være. Desuden er det vigtigt at man overvejer hvordan man vil transportere den, da det er nemmere at transportere en rygsæk frem for en normal padel taske. Design og pris er selvfølgelig også en af parametrene der er værd at tage med når man skal til at købe en taske, hvor en sort taske vil være mest praktisk ift. snavs.

Alt i alt så er det meget op til ens egen vurdering af behov og niveau, da disse tre ovenstående tasker alle ville kunne rumme en vis mængde tøj og udstyr.