Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Padel sporten har haft en eksplosiv vækst i Danmark det seneste år, men i især Spanien har sporten længe været populær. Derfor er der langt flere brands at finde inden for padel sporten, end de fleste danskere regner med. 

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på et af de brands, der længe har leveret kvalitetsudstyr til sporten – Head. 

Vi anbefaler

HEAD Graphene 360+ Alpha Pro

Head graphene 360+ Alpha pro

Verdens ranglistens nr. 4’s foretrukne bat! Til daglig sætter Daniel “Sanyo” Gutiérrez sin lide til Head Graphene Alpha pro battet, og det er med god grund. Battet giver en næsten perfekt kombination af præcision, kontrol og power – hvilket gør det til et top bat for de fleste spillere!


 • Hovedform: Dråbe
 • Vægt: 365-385 g
 • Balance: Even balance
 • Niveau: Ungdomsspiller / Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spiller type: Allround

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.290,00 1.290,00 GÅ TIL BUTIK
1.590,00 1.590,00 GÅ TIL BUTIK

Om “Head Padel”

For nogle er Head måske ikke så fremmed endda, da brandet er fremtrædende i mange sportsgrene, dog primært i enkeltmands sportsgrene. Head leverer nemlig sportsudstyr og grej til de fleste discipliner indenfor ketchersport – men er også et anerkendt brand i skisport og svømning. På tværs af alle sportsgrenene er deres budskab altid kvalitet, hvilket de blandt andet udviser med deres ski-kollektion, som markedsføres således: 

“We make the equipment, You make history”

Grundet deres fokus på kvalitet, samt fokus på at skabe resultater med deres udstyr, så kan man som padel spiller også vide sig sikker på, at et Head padel bat er et godt valg, især hvis man ønsker at tage sit padel spil til næste niveau. 

Head Padel er desuden det foretrukne brand for flere af de bedste padel spillere i verden. Her kan f.eks. nævnes Daniel Sanyo Gutierrez, som tidligere har været verdensetter. I tennisverdenen kan man også se store personligheder, som er en del af Head stalden – her må den mest fremtrædende profil siges at være Novak Djokovic.

Head Padel bat

Først vil vi herunder liste de generelle fordele og ulemper, som der er at finde ved et Head padel bat. Nedenstående er baseret på vores egne erfaringer, meninger og research.

FORDELEULEMPER
+ Nyeste teknologi
+ Høj kvalitet
+ Samarbejde med topatleter
+ God levetid
+ Kan give “edge” i dit spil
– Høj pris
– Højniveau bat

Heads professionelle tilgang til udstyret gør, at de hele tiden arbejder på at forbedre de små detaljer, som kan være med til at gøre den endelig forskel i kampens hede. Dette kommer virkelig til udtryk i deres samarbejde med førnævnte verdensetter Daniel Sanyo Gutierrez, som i padel sporten er blevet kaldt “the magician”. Gutierrez har det navn grundet hans imponerende skudteknik, godt hjulpet på vej af det helt rette Head padel bat. 

Du kan læse mere om padel.

Det tekniske bat

Gutierrez har nemlig i flere år brugt Graphene 360 Alpha Pro modellen fra Head, som giver den helt rette mængde kontrol og føling – og det passer helt perfekt til en spiller som Gutierrez, der udfordrer de almindelige slagteknikker i sporten. 

Selv siger “magikeren” om denne model: 

“This racquet plays like wearing a glove”

Alpha pro modellen giver nemlig en usammenlignelig komfort og føling, som giver dig følelsen af, at padel battet blot er en forlængelse eller del af dig selv – heraf “handske” følelsen. Komforten kommer fra teknologien, der er brugt i dette Head padel bat. Det er nemlig konstrueret med Graphene 360 technology og Smart bridge construction. Især Graphene teknologien er gennemgående hos Head, som bruger denne teknologi i tennis også. Her har flere stjerner vundet titler med et Head produkt i hånden. 

Noget af det som teknologien bidrager til, er et renere hit med ketcheren/battet, hvilket også er med til at forbedre din teknik og slagkraft (power). 

Pluspoint ved HEAD Graphene 360 Alpha Pro

 • Kontrol
 • Føling
 • Præcision
 • Materiale & teknologi

Alpha pro modellen er et Head padel bat til dig, som har et godt touch allerede og som ønsker at få det maksimale ud af hvert enkelte bold. Det er en drøm for padel spillere, der går mere op i slagteknik end rå power, da padel battet for alvor kommer til sin rette i spins, præcisionsskud, lob osv. 

Power battet 

Som før nævnt, så forsøger Head altid at finjustere enhver lille detalje ved deres udstyr og for Head padel bat er det ingen undtagelse. Nu da vi har kigget på Alpha pro, som i den grad taler til føling og teknik, så vil vi nu introducere dig for et af de nyere designs der blandt andet fokuserer på power. 

GRAPHENE 360+ DELTA HYBRID WITH CB

“So much power shouldn’t be legal” er sloganet for Delta hybrid modellen, som er et af de nyeste skud på stammen fra Head. Modellen er en opgraderet version af sin forgænger Delta motion, hvor den største opgradering ses i det nye hybrid materiale på battes grundflade. Hybrid materialet sammen med power foam giver dig den øgede mængde power i battet, som er ren guf for hårdtslående padel spillere. 

I tilføjelse til den ekstra power, så tilfører Delta hybrid modellen også komfort, et godt spin og et godt touch. Med Anti shock sørger Head for bedre holdbarhed i battet – og minimal smerte ved eventuelle fejlslag som kan gå i albue og skulder. Til sidst så har dette Head padel bat et lidt større sweet-spot end andre diamantformede padel bat. 

Pluspoint ved HEAD GRAPHENE 360+ DELTA HYBRID WITH CB

 • Ekstra power
 • Extreme spin (rå overflade)
 • Komfort
 • Større sweet-spot
 • Anti shock 

Er du altså mere til at kunne spille på din power, så er Delta hybrid modellen fra Head et rigtigt godt bud. Selvom der er fokus på power i dette Head padel bat, så får du masser af teknik og komfort oveni med både extreme spin og anti shock teknologi. 

Det gode alternativ – Head padel bat

Virker Alpha pro og Delta hybrid måske lidt for skræmmende og leder du efter et Head padel bat, der måske har lidt fra begge ender af skalaen? Så vil Graphene Touch Delta Elite være et ganske fornuftigt alternativ

Touch Delta Elite modellen er nemlig et glimrende alternativ til de to førnævnte modeller, men også et godt valg da man får en forsmag på, hvilken retning ens spil skal udvikle sig i. Touch Delta Elite er nemlig lavet ud fra Delta hybrid, men som et billigere og “lettere” alternativ. Så hvis du føler dig lidt interesseret i Delta Hybrid, men ikke helt føler, at dit niveau er til det – så er Touch Delta Elite det gode alternativ.

Touch Delta Elite indeholder nemlig mange gode funktioner og kan siges at være en god allrounder, da du både får et let bat med god power og komfort. Du har i dette Head padel bat også en god størrelse sweet-spot, så du maksimerer din træfsikkerhed, selvom at det er et diamantformet padel bat. 

Pluspoint ved Graphene Touch Delta Elite

 • Let model (20 gram lettere end Hybrid)
 • Power foam (øget power)
 • Komfort og føling
 • Flere funktioner fra Hybrid modellen

Graphene Touch Delta Elite er altså et rigtigt godt Head padel bat til prisen, da den har mange af funktionerne fra “storebroderen” Delta Hybrid. 

Head padel kollektionerne

PRO EXCELLENCE

PERFORMANCE

TEAM

JUNIOR

Graphene 360+ Delta Hybrid Graphene 360+ Delta Elite Flash proDelta junior
Graphene 360+ Delta MotionGraphene Touch Alpha EliteFlashAlpha Junior “Sanyo”
Graphene 360 Alpha ProGraphene Touch Zephyr Pro Flash womenMonster kids
Graphene 360 Alpha MotionGraphene Touch Zephyr Evo Delta
Graphene 360 Gamma ProGraphene Touch Zephyr ULEvo Sanyo
Graphene 360 Gamma Motion

Afrunding

Når du leder efter udstyr til din padel karriere, så er Head padel bat et brand, som du bør undersøge nærmere. Head er synonym med kvalitet i samtlige sportsgrene, som de bevæger sig i og det er altså også tilfældet med Padel. Du kan finde et Head padel bat der passer til både power spillere og “magikere”, men husk som altid at vurdere dit eget niveau, og dit engagement. Et padel bat er en investering, som kræver omtanke.

Vil du gerne læse meget mere om padel bat? Så læs også vores padel bat test.