Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Indenfor Padel er NOX et af de mest velkendte mærker i verden. NOX er også en del af World Padel Tour sponsorene. Her er de teknisk sponsor, hvor de leverer padel bats til nogle af spillerne i World Padel Tour. De har underskrevet en aftale med World Padel Tour, så de i de næste 3 sæsoner er sponsor for touren. 

NOX har flere af de helt store spillere. Her kan bl.a. nævnes Agustín Tapia & Miguel Lamperti og søstrene Majo Sánchez Alayeto & Mapi Sánchez Alayeto. Derudover har de Team NOX Pro & Team NOX Junior. Hvor de har flere store profiler fra lande, som er stærkt stigende i forhold til spillere og baner til padel.

Miguel Lamperti er en af de mest karismatiske padel tennis spillere i verden. I 2020 blev han nummer 24 i verden sammen med hans makker Lucas Bergamini med 920 points. Han er en velkendt spiller og folk taler meget om ham, da han altid har en positiv energi og det er meget sjælendt, du ikke ser ham smile til alle. Han er der altid for hans fans og siger aldrig nej til billeder eller autografer med dem. Han er blevet sponsoreret af NOX i mere end ti år.

Agustín Tapia er en af de magiske spillere, som folk ikke kendte for bare halvandet år siden. Han rejste fra hans hjemsted i Catamarca, for at opnå hans drøm inden for padel tennis. I 2020 blev Agustín Tapia nummer 3 i verden sammen med hans makker Fernando Belasteguín med 5185 points. De blev kun overgået af makkerparret Alejandro Galán Romo & Juan Lebrón Chincoa. Agustín Tapia & Fernando Belasteguín vandt Master finale i 2020 i Estrella Damm Menorca turneringen, som er den sidste turnering i World Padel Tour og derudover også den største turnering. Agustín Tapia er kun 21 år og har allerede slået sig igennem, som en af de helt store topspillere i Padel. Han har kontrakt med NOX indtil 2026

Når man snakker om søstrene Majo Sánchez Alayeto & Mapi Sánchez Alayeto, så snakker vi altså om to klasse padel tennis spillere. Tilbage i 2018 blev de verdens bedste kvindelige padel spillere for fjerde år i træk. Desværre blev Mapi Sánchez Alayeto skulderopereret i 2019 sæsonen. Det medførte at de mistede titlen. De er dog kommet rigtig stærkt igen og blev i 2020 World Padel Tour nummer 9 med 4390 points. Søstrene stræber om at blive nummer 1 i verden igen. Det ønskede de at gøre sammen med NOX og derfor signede begge søstre med NOX i 2020.

Det er ikke kun udenlandske spillere, som NOX har på deres Team NOX Pro. De har også sikret sig de to helt store spillere i Danmark. Det er nemlig Esben Hess-Olesen & Nils Skajaa, som ligger på 1. pladsen og 2. pladsen i mændenes liga i Danmark. De er også en del af Team Propadel begge to og har deres padel træning i ProPadel CPH. 

Esben Hess-Olesen startede hans padeleventyr, da han blev introduceret til en omgang padel på en træningslejer af Mark Frøslev. Han blev bidt af padel sporten og da han flyttede til København og mulighederne for at spille var langt bedre her end i Aarhus. Det var ekstremt motiverende for dem begge, at de kunne bruge deres kompetencer, som de har opbygget igennem deres tid i tennis og bruge disse kompetencer i en ny sport.

Vi har kigget på udstyr fra NOX

NOX har en masse lækkert udstyr til padel. Vi fundet noget af det fedeste udstyr fra NOX bl.a. padel bat, padel bolde, padel taske og sportstøj.

Nox X-One Casual C6

Nox X-One Casual C6

Med Nox X-One Casual C6 har vi et padel bat, som kan fungere til alle typer af spillet. Battet giver en super kontrol og en masse power. Det betyder at du får rigtig god value for money med dette padel bat.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 360-375 g
 • Balance: Mellem
 • Niveau: Begynder/Let øvet/Ungdom/Motionist
 • Spiltype: Allround

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK

Nox Attraction WPT Advanced

nox attraction wpt advanced

Nox Attraction WPT Advanced er battet til den offensive spiller, som elsker at være aggressive og gerne vil smashe og have kontrollen foran nettet. Derudover er battet super fedt og har et lækkert design.

Læs mere om battet i vores padel bat test


 • Hovedform: Diamant
 • Vægt: 360-375 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spiller type: Allround


Nox Nerbo WPT Luxury

Nox Nerbo WPT Luxury

NOX Nerbo WPT Luxury er det ypperste af det ypperste fra NOX’s mest eksklusive serie. Padel battet er lavet til World Padel Touren. Derfor får du også den absolutte bedste kvalitet og et padel bat spækket med teknologi.


 • Hovedform: Diamant
 • Vægt: 360-375 g
 • Balance: Hovedtung

 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spiltype: Power

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Nox Overgrip Pro Multi Orange 3-Pack

Nox Overgrip Pro Multi Orange 3-Pack

I denne pakke får du nogle lækre grips til dit padel bat. Dette super overgrip er udviklet i fugtabsorberende materialer, som sikre dig et perfekt greb om padel battet.


 • Farver: Blå, orange og sort
 • Antal: 3 Stk.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Nox Camiseta Team Blanca Dame T-shirt

Nox Camiseta Team Blanca Dame T-shirt Hvid/Orange

Skal du stå skarpt på padel banen, så er denne t-shirt noget for dig! T-shirten kommer i en v-udskæring og har et feminint sporty look.


 • Materiale: 100% polyester
 • Farve: Hvid med orange detaljer og logo på ryggen

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK

Nox Alexia Skirt

Nox Alexia Skirt Hvid

Denne flotte nederdel er fremstillet i lette og åndbare materialer, som gør at du har en god mobilitet på banen og kan nå alle de svære bolde.


 • Materiale: 90% polyester & 10% Elastan
 • Farve: Hvid med røde detaljer og hvidt logo

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
220,00 220,00 GÅ TIL BUTIK

Nox Padel Team T-shirt

Nox Padel Team T-shirt

Nox Padel Team T-shirt kommer i en lækker frisk rød farve. Pasformen sidder en smule løst men ikke for meget. Det gør kun at du har fuld bevægelsesfrihed på banen.


 • Materiale: 90% polyester & 10% elastan
 • Farve: Rød med hvidt logo

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK

NOX Team Shorts

Shortsene fra Nox Team er åndbare og super behagelige. Det giver en god mobilitet på banen, som vil hjælpe dig i padel kampene.


 • Materialer: 95% polyester & 5% elastan
 • Farve: Rød, sort og hvid

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
299,00 299,00 GÅ TIL BUTIK

Afrunding

Nox er et af de helt førende brands og det bliver spændende, at følge deres udvikling. Det bliver også spændende at se hvilke nye store spillere, de får med på Team Nox. Hvis du også har haft gode oplevelser med Nox, så må du meget gerne kontakt os på mail eller på de sociale medier.