Forside Udstyr til Padel Forza Padel | Padel bat til dig, som ønsker at vinde

Forza Padel | Padel bat til dig, som ønsker at vinde

0
670
Forza Padel

Indlægget er blevet opdateret d. 08/11/2022

Har du tidligere spillet padel eller vil du beskrive dig selv som værende øvet, så har du helt sikkert enten hørt eller prøvet et Forza padel bat. Forza er et brand, der har utrolig mange års erfaring inden for produktionen af forskellige ketcher og bats til diverse sportsgrene. Så hvis du er på udkig efter et padel bat, som kan hjælpe dig med at give det sidste ekstra på banen, så behøver du ikke lede meget længere – dit svar er her: Forza padelbat. Vi har sågar udvalgt nogle af vores favorit Forza padelbats for at vise dig de mange muligheder.

5 af vores favorit Forza padel produkter

Forza Hurricane Supreme

Hvis du er en spiller, som allerede har stiftet bekendskab med de forskellige spillestile, og du foretrækker at skifte mellem dem, så er Hurricane Supreme et rigtig godt valg. Her får du nemlig lidt fra begge verdener og der er både kontrol og power i battet. Vægtfordelingen føles perfekt, når det kommer til at holde battet i konstant bevægelse.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Let øvet / Motionist / Øvet
Type: Allround

Pros

Der er mere end nok power
God vægtfordeling

Cons

Den bløde kerne kræver tilvænning

Forza Lightning Tour

Her har vi en rigtig crowd pleaser: Lightning tour! Et fantastisk bat fra Forza padel. Battet er egnet til alle typer spiller og niveauer. Dog vil vi ikke anbefale Lightning tour, hvis du allerede ved, hvordan du foretrækker at spille og har fundet din spillestil.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Let øvet / Motionist / Øvet
Type: Allround

Pros

Lav vægt
God kontrol
Håndterbar for alle

Cons

Let! For lidt vægt til den gennemsnitlige spiller

Forza Ultra Power

Hvis du nyder den lidt mere aggressive spillestil, så er dette bat helt perfekt til dig.
Battet er specielt egnet til at få ekstra kraft på dine slag. Dog ofrer man selvfølgelig lidt kontrol, men man kan desværre ikke få alt til denne pris. Kvaliteten er også helt i topklasse hos dette bat – med en 3K Graphite mønstret overflade, så sikrer du dig kvalitet på banen.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Let øvet / Motionist / Øvet
Type: Power

Pros

God power
Dråbe-formen gør battet egnet til hurtige bevægelser

Cons

Du ofrer kontrol for power

Forza Ultra spin

Som det lidt ligger i navnet, så er dette bat specielt godt til at kontrollere bolden – og især til at give den lidt ekstra spin. Så hvis du foretrækker præcision og boldkontrol i dit spil, så bør du klart overveje dette bat fra Forza padel.
Ligesom de andre bat, så har dette også en dråbe form, hvilket gør battet nemt at kontrollere og bevæge sig med i farten.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Let øvet / Motionist / Øvet
Type: Kontrol

Pros

Rigtig god kontrol
Fin vægt til spillestilen

Cons

Mangler Power

Forza Cyclone Classic

Det sidste bat vi vil fremhæve i dag er Forza Padels Cyclone Classic. Dette er det billigste alternativ, vi har valgt at tage med.
Det har vi gjort, da vi ønskede at have noget til alle spillere. Battet er lavet af grafit, så det er utrolig slidstærkt – dog opnår man ikke samme kontrol eller power med dette bat.Battet er dog perfekt til en nybegynder, som ønsker sig et bat, som holder længe.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Nybegyndere / Let øvet / Motionist
Type: Kontrol

Pros

Prisen
Egnet til alle
Godt begynderbat

Cons

Kvaliteten er, hvad man betaler for

Hvem er Forza Padel?

Brandet Forza er nok mere genkendelige end selve padel brandet, Forza padel. Ordet Forza betyder kraft eller energi på italiensk. Det er altså et helt oplagt navn til et brand, der har med ketcher og bat at gøre. Førhen producerede Forza padel primært badminton ketcher, men er så med tiden begyndt at producere andre lignende ketcher og bat. Virksomheden startede allerede tilbage i 1990’erne. Det vil sige, at virksomheden har flere årtiers erfaring indenfor produktion og produktudvikling.

Selvom at virksomheden startede for mange år siden tilbage i Danmark, så betyder det ikke, at virksomheden ikke har udbredt sig til forskellige steder i verden. De har etableret sig i mere end 5 forskellige lande – og er stadig i vækst.

En af virksomhedens kerneværdier er at sikre sig de rigtige produkter til deres forbrugere. Kort fortalt, så vil det sige, at virksomheden er klar til at guide dig igennem hele din rejse – altså lige fra du udvælger produktet, til hvordan du bedst muligt kan bruge battet. Slutteligt så guider de dig også gerne, hvis der skulle være nogle problemer med produktet.

Hvorfor skal jeg vælge Forza Padel?

Der er mange grunde til, at du burde vælge Forza Padel i forhold til så mange andre alternativer. Men vi har valgt at holde det kort og kontant. Virksomheden har en enorm stor erfaring med produkterne, da de har kendskab til spiller og spillerens behov.

De bruger derfor alle disse informationer om spillerne og deres behov, når de er i gang med at produktudvikle. Det gør de for at kunne skabe de perfekte produkter til deres kunder. Hvis vi skal gøre det helt kort, så bør man vælge Forza padel, fordi at de ikke kun fokuserer på profitten. De ønsker også det bedste for deres kunder og på denne måde sikrer de sig en kundeloyalitet, som man ikke har med andre.

Et sikkert kvalitetsbevidst valg.

Med virksomhedens mange års erfaring, så er deres produkter også blevet kendt for at være i utrolig høj kvalitet. Hvis man tager udgangspunkt i deres badmintonketcher, så plejede man at sige, at en ketcher fra Forza gerne holder flere år uden problemer. Dette er selvfølgelig den samme kvalitet, som virksomheden ønsker for deres padel bat. Så hvis kvalitet er noget du går op i, så kan du med god samvittighed vælge et bat fra Forza. Forza siger selv: “Arbejder med den gode danske kvalitet”.

Padel bat til alle og enhver

Forza Padel laver bat i alle de klassiske former og modeller. Det gælder, hvad enten du ønsker dig et padel bat, som er dråbeformet, diamant eller rundt. Uanset form så kan du være sikker på, at Forza har lavet et bat, som er perfekt til dit behov.

Om du er typen, som foretrækker et bat med meget kontrol over bolden eller hvis du er spilleren, som rigtig gerne vil have ekstra power i dit slag, så er det med sikkerhed, at Forza har det rigtige bat til dig – eller ihverfald et bat, som kan dække dit behov.

Det er ikke alle, der tænker over vægten på deres bat. Og selv hvis man gør, så er det ikke alle, der forstår forskellen helt, når der kun er tale om få grams forskel. Forza Padel bruger mange kræfter på at fremhæve forskellen på deres 355 g bat og deres 370 g bat. Jeg ved godt, det ikke lyder som den største forskel. Men hvis du svinger rundt med battet i en times tid, så vil du hurtigt kunne mærke en forskel på blot 15-20 gram.
Derfor henviser Forza normalt spillere, som leder efter power i deres slag, til de lidt tungere bat, da denne spillestil er perfekt egnet til vægten i battet.

Hvad er fordelene ved Forza padelbat?

Der er mange forskellige fordele ved Forza padelbats. Alt fra de mange forskellige variationer af bat, de har på lager til virksomhedens evne til at produktudvikle. Så selvom at virksomheden måske ikke har det helt perfekte padelbat til dig endnu, så kan du vide dig sikker på, at de arbejder på at udvikle lige præcis det padelbat, som er perfekt til dig.

Man kan desuden også få forskellige bats, som ikke blot varierer i form, men også i forhold til hvad battet er lavet af. Hvis man ønsker et billigere alternativ, så finder du padelbats fra Forza, som er lavet af 50% carbon og 50% glasfiber. Disse billigere bat er udarbejdet for at sikre, at alle Forzas kunder kan finde et produkt i deres egen prisklasse. Selvfølgelig har de også padel bat, som er lavet af 100% carbon, dog er disse bat dyrere, men det er som forventet også en højere kvalitet, og dermed følger den højere pris også med.

FAQ