Padel julegaver – Julegave ideer til padel spillere

0
1331

Juleaften kommer snigende, og hos Padelfreak vil vi hjælpe vores seje læsere på vej, til at vælge de helt rette padel julegaver.

Vi har lavet en kort oversigt til dig her – så du hurtigt og nemt kan browse mellem de bedste padel julegave ideer.


🎾 De bedste julegave ideer til padel-elskeren! 🎾


Padel apparel hos Cuera

Cuera t-shirt
Cuera Active Globe shorts

Cuera er det nye danske sports- og livsstilsbrand, som ønsker at sætte nye standarder for padel moden. Brandet har fokus på kvalitet, design, tanke på klimaet samt komfort og ydeevne. Alt du egentlig ønsker i sportstøj.

Har du en bror, søster, svoger, kammerat eller kæreste der trænger til at få opgraderet padel uniformen, så er Cuera et rigtigt godt bud til årets julegave.

Du kan se vores artikel om padel tøj her

Padel bat + tilbehør hos Padelshoppen


Hos Padelshoppen finder du et af de største udvalg af padel bat fra alle de kendte padelmærker! Find gode tilbud fra kendte mærker som Babolat, Head, Varlion og Adidas, og køb det perfekte padel “våben” i julegave til padel-elskeren.

Vil du gerne læse mere om padel bat, inden du køber det som gave? Så se vores padel bat test her

Padel bat + tilbehør hos Ketcherspecialisten
Hos Ketcherspecialisten finder du også et stort udvalg af padel bat, tøj og udstyr. Her er der rig mulighed for, at finde nøjagtigt hvad padel entusiasten ønsker sig til jul.

Ketcherspecialisten tilbyder som navnet indikerer, et stort udvalg af produkter inden for ketchersport generelt. Så skal du købe julegaver til en ketchersport entusiast, kan du kombinere padel gaven med dele af tennis og badminton.

Bullpadel Hack 03
Cabra Premium Wizard

Vil du gerne vide mere om padel tøj og udstyr inden du skal shoppe? Så kan du blandt andet læse vores artikel om padel sko her