Forside Udstyr til Padel Varlion Padel bat – Innovation og erfaring!

Varlion Padel bat – Innovation og erfaring!

0
1226

Indlægget er blevet opdateret d. 16/05/2022

Det er ikke alle der kender til de argentinske Varlion padel bat – men det er en fejl. Med snart 30 års erfaring indenfor produktion af padeludstyr, er det et brand der ved hvad de laver!

Så hvis du leder efter kvalitet og innovation – så er Varlion måske det helt rette for dig.

Populære Varlion produkter

i samarbejde med PriceRunner

Varlions historie

Varlion er et padelbrand med masser af historik. Det blev oprindelig grundlagt i Argentina i 1993 af skaberen Félix Regalia. I 00’erne investerede brandet knap 20 millioner kroner i at få etableret fabrik, varelager og andre afdelinger i Spanien. Den dag i dag har Varlion adskillige butikker i eget navn, og sælger udover bat også tekstile produkter og accessories.

Grundlæggeren Felix Regalia har udtalt, at essensen af brandets DNA kan opsummeres med de tre ord: Innovation, design og kvalitet. Det viser sig blandt andet ved at Varlion konstant revolutionerer måden de producerer bat på.

Varlion padel bat

Deres otte underkategorier af bat –  henvendt til alt fra turneringsspilleren til motionisten – lyder således:  Summum Line, Pro Line, Black Line, Advanced Black Line, Advanced Line, ITSV Line, One Line og Junior Line.

Pro Line er lidt som brandets Summum Line bat i den højere ende prismæssigt, med spilleegenskaber tiltænkt den kræsne og detaljebevidste turneringsspiller. De mest prisvenlige begynderbat finder vi i One Line-serien, som dog stadig er af en solid kvalitet. Serierne Black Line og Advanced Black Line lægger sig primæssigt et sted midt imellem Summum-serien og One Line-serien.

Teknologi og kvalitet i højsædet

Enkelte bat fra brandets flagship serie vil være produceret ved hjælp af ’Radio’ og ’AirFlow’-teknologierne. Teknikkerne går kort fortalt ud på at hullerne i battene afrundes på en bedst mulig aerodynamisk effekt, så spilleren kan genere et så hurtigt sving som muligt. Derudover er det et fokusområde for Varlion, at deres materiale er af en så slidstærk kvalitet som muligt. Ved at overfladematerialet er af en så god grundkvalitet som muligt, behøves der færre lag til produktionen, og det vil igen – ligesom teknikken med hullerne – give en større lethedsfølelse af battet, som igen forbedrer svinghastigheden.

De beskrevne teknologier finder man i nedenstående modeller som er fra deres dyreste – og mest avancerede – serie af bats, ”Summum Line”

Varlion Maxima Summum Prisma S 2022

i samarbejde med PriceRunner

Varlion Bourne Summum Carbon 2022

i samarbejde med PriceRunner

Blandt de mest populære finder vi det dråbeformede Varlion Avant Carbon Difusor Black 2.0, som hører til medium-prisklassen Advanced Black Line.

Varlion Avant Carbon Difusor Black 2.0

i samarbejde med PriceRunner

Er man mere til de rundlige varianter, som typisk har et mere tilforladeligt sweet-spot, og dermed kan være lidt lettere at gå til, er Varlion LW Hexagon 8.8 2021 et populært bud.

Varlion LW Hexagon 8.8 2021

i samarbejde med PriceRunner

Varlion på World Padel Tour

Selvom Varlion måske ikke er repræsenteret på Pro Touren i samme omfang som eksempelvix NOX og Bullpadel, er brandet dog stadig at finde på både herre- og kvindesiden. Top 20-spillerne Mike Yanguas og Jessica Castelló spiller med henholdsvis Bourne Summum Prisma og Maxima Summum Prisma, som begge hører til mærkets føromtalte high-end serie.

Skal du til at erhverve dig et nyt padelbat, og er det vigtigt for dig at kvaliteten af materialerne er i højsædet, kunne Varlion altså godt være et bud på din næste investering.