Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Det kan blive svært at fortælle noget om HEAD, som du ikke allerede ved, men vi prøver alligevel. HEAD er et stort brand og har virkelig slået sig fast i ketchersporten. Men HEADs historie tager faktisk helt tilbage til 1947 og her begyndt de faktisk ikke i ketchersporten. De startede nemlig med at sælge skiudstyr. Her kunne de hurtigt se at de begyndte at lede markedet ret hurtigt. De var nemlig super effektive og var med til at teknologien indenfor skisports blev revolutioneret. Deres design gjorde det nemlig lettere at kunne dreje, når man stod på ski.

Det var først i 60’erne, at de trådte ind i ketchersporten, her blev de kendte for aluminiumketcheren, som gjorde at de satte sig tungt i sporten. Det har været med til at gøre det muligt for dem, at forblive, som et af de førende brands på markedet. Det har været med til at de har kunnet sponsorere de helt store spillere, såsom Novak Djokovic eller Andy Murray.

Det var dog først i slutningen af 2010, hvor HEAD virkelig gik ind i Padel sporten. De startede med at sponsorere nogle af de bedste padel spillere, her bla. nævnes Mati Díaz, Miguel Lamperti, Sanyo Guitiérrez, Alejandra Salazar og Fernando Belasteguin. Det medførte at HEAD sponsorerede verdens nummer 1 i padel i flere år. Dette har været med til at sætte HEAD, som et af de førende brands indenfor padel tennis. HEAD har også været med til at forme industrien inden for padel udstyr, da de er et af de førende brands i padel. Derfor har meget af deres udstyr det nyeste teknologier i sig. HEAD blev solgt til ASE assets i 2019.

HEAD er også hovedsponsor for Dansk Padel Forbund.

HEAD og Dansk Padel Forbund indgik i en langvarig sponsoraftale, hvor Head skal levere bolde og sportstøj. Det har betydet at Dansk Padel Forbund skal gøre brug af boldene HEAD PRO og HEAD PRO S i alle officielle turneringer, som bliver afholdt af Dansk Padel Forbund. Sponsoraftalen løber frem til 2026.

HEAD mission er at bringe high-performance udstyr til alle atleter, professionelle og amatører, som ønsker sig noget af det bedste. De skal have lov til at have det bedste indenfor ketchersporten, vintersporten og svømning.

Vi har kigget på udstyr fra HEAD

HEAD har en masse forskelligt udstyr til padel. Her kan bl.a. nævnes padel bat, padel bolde, bags og sportstøj.

HEAD Genesis LTD

HEAD Genesis LTD er et rigtig lækkert bat. Her får du virkelig en masse for pengene i et bat. Derudover er det bare super fedt designet. Battet har dråbeformen, som giver en masser af kontrol og power til dit spil.

DKK 799,00


HEAD Sprint Team 3.0

HEAD Sprint Team 3.0 er en topsko. Den har en lang række smarte teknologier, som har gjort skoen helt vildt populær. Skoen har et super greb og er rigtig dejlig at have på.

DKK 999,00


HEAD Alpha Sanyo Monstercombi

Med Alpha Sanyo Monstercombi fra HEAD er du altid godt kørende. Der er masser af plads og tasken er virkelig funktionel. Derudover har tasken et super lækkert design.

DKK 999,00


HEAD Padel X3

Denne padel tennis bold er den officielle padel bold af det Danske Padel forbund. Der er lidt mindre tryk i bolden, så den ikke er så livlig på banen. Det gør at bolden er mere kontrollerbar.

DKK 49,00


HEAD sportstøj er kendt for deres høje kvalitet og lækre design. Derfor bliver de også kategoriseret til at være et High-end brand. Det er også pengene værd. Deres sportstøj er så lækkert at spille med, da det er super fleksibelt og åndbart, så man ikke sveder alt for meget. HEAD har flere af de helt store stjerner, som de sponsorerer indenfor Golf, Ski, Snowboarding, Svømning, Tennis og Padel. Vi har derfor kigget på noget fedt padel sportstøj fra HEAD.

HEAD Club Tank Top

Club Tank Top er en formidable top til at spille padel i. Det åbne design er med til at give maksimal åndbarhed og mobilitet, så du kan sende de skarpeste skud afsted.

DKK 299,00


HEAD Club Basic Skirt

Club Basic Skirt fra HEAD er lavet i god kvalitet og passer til det meste overtøj. Nederdelen er rar og blød at spille i og giver dig en god fleksibilitet.

DKK 399,00


HEAD Club Tech Polo

Super lækker polo fra HEAD. Der er i siderne af poloen indlagt et net, som gør at poloen er mere åndbar, som gør at du ikke sveder lige så let, når du virkelig giver den gas på banen.

DKK 429,00


HEAD Club Shorts

Club Shorts fra HEAD er super behagelige. Derudover har shortsene en fin pasform og er lavet af gode kvalitet produkter.

DKK 299,00


Afrunding

Når du kigger efter udstyr til padel, så er udstyret fra HEAD et rigtig godt bud, som du kan kigge på. HEAD er nemlig et kvalitets brand, som virkelig bruger tid på deres produkter, så brugere af HEAD får en god følelse, når de gør brug af HEADs produkter. Dette har HEAD også formået at have med i deres padel udstyr.

KILDEFoto: Padel Specialist