Indlægget er blevet opdateret d. 24/01/2022 af Julia F

Padel tennis sko er det næstvigtigste stykke udstyr efter dit padel bat, når du skal spille padel tennis. Skoene er afgørende for dit spil, da de er en del af hvordan og hvor godt du kan bevæge dig rundt på banen. 

Padel tennis involverer mange korte sprints samt hurtige vendinger, og det er derfor vigtigt at have sko, der er lavet netop til dette. Da bevægelsesmønsteret er meget lig det, som du ser i tennis, squash og badminton, vil sko til disse sportsgrene også kunne klare sig godt på padel banen. Du skal dog være opmærksom på, at padel tennis foregår på kunstgræs i modsætning til badminton og squash, der er på halgulv. Sålen kan derfor have svære ved at stå fast, end en all-court tennissko. 

VORES FAVORIT

BABOLAT MOVEA

Vores valg af sko er Babolats Movea, som bare er en perfekt sko. Skoen vejer ikke særlig meget og skoen er med til at du kan bevæge dig frit og mulighed for hurtige vendinger.

FRA DKK 949,00

Navn
BABOLAT JETLÆS MERE
BABOLAT MOVEALÆS MERE
ASICS COURT FF NOVAKLÆS MERE
ASICS GEL-GAME 8 CLAY/OC DAMELÆS MERE
BULLPADEL HACK HYBRID FLY 21LÆS MERE
BULLPADEL FLOW HYDBRID FLY 21LÆS MERE
ADIDAS SOLE COURT MLÆS MERE
HEAD SPRINT PRO 3.0 CLAY DAMELÆS MERE
ADIDAS ADIZERO UBERSONIC 4 DAMELÆS MERE
ASICS GEL-GAME 8LÆS MERE
NIKE AIR ZOOM VAPOR CAGE 4 HCLÆS MERE
ADIDAS GAMECOURT DAMELÆS MERE
DROP SHOT ZAPATILLALÆS MERE
HEAD SPRINT TEAM 3.0 LÆS MERE

Bedste padel tennis sko mærker

Babolat – bedst til Topspiller

Babolat har fintunet deres sko til at kunne levere det absolut ypperste på padel banen. Babolat er gået sammen med top padel spillere, michelin og mondo – der producerer underlaget til padel baner – for netop at kunne lave de bedste padel sko. Babolat skoene er lavet til at give dig en fordel i alle spillet aspekter, og du kan derfor tage dit spil til højeste niveau med et par sko fra Babolat. Teknologi og kvalitet koster dog også penge og Babolats sko er derfor ikke de billigste, men man får, hvad man betaler for.


BABOLAT JET

babolat jet

Rigtig lækker sko til de mere kræsne og kvalitetsbevidste padelspillere. Den er lavet i absolut topkvalitet og bruges af flere professionelle padelspillere.


 • Michelin gummi
 • Udviklet til WPT
 • Præmium kvalitet
 • MatrYX® 2.0
 • KPRS-X
 • 360 Flex

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
980,00 980,00 GÅ TIL BUTIK

BABOLAT MOVEA

babolat movea

Babolat Movea er en dedikeret sko til padel. Det kræver tit når man spiller padel, at du skal være hurtig og bevægelig. Her er Movea perfekte.


 • Gennemarbejdet padel sko
 • Udarbejdet i samarbejde med WPT spillere
 • Michelin gummi

 • Power Strap
 • KPRSX
 • Ortholite foam insoles

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK

ASICS – bedst til allround

ASICS har taget meget af deres erfaring fra tennis og ført med over i deres padel sko. Det har gjort, at de har kunne skabe nogle rigtig gode allround sko, til overkommelige priser. ASICS har videreført mange af deres kendte teknologier fra både løbe- og tennissko og derved skabt nogle yderst komfortable padel sko. De er med til at sikre dig en slidstærk kvalitetssko, der kan hjælpe dig i mange kampe. 

ASICS COURT FF NOVAK

asics court ff novak

Er den perfekte sko til dig, som er eksplosiv og ønsker en masse power i dit spil. Du vil opleve at dine afsæt og retningskift bliver hurtigere. Derudover er det her virkelig en kvalitets sko.


 • Masser af eksplosivitet
 • Monosock-fit gør den nem at få af og på
 • Yderst komfortabel
 • Flytefoam
 • Gel-teknologi
 • Solyte indersål

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.120,00 1.120,00 GÅ TIL BUTIK

ASICS GEL-GAME 8 CLAY/OC DAME

asics gel-game dame

Asics Gel-Game er en super flot og lækker sko. Den gør brug af teknologi i mellemsålen, som gør at du får en bedre balance.


 • God pris
 • Begynder / øvet
 • Pænt design
 • TRUSSTIC-teknologi
 • GEL-teknolog
 • Forbedret åndbarhed

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Bullpadel – bedst til prisen

Som en af de få padel brands på markedet tilbyder Bullpadel også nogle super gode padel tennis sko. I modsætning til Babolat har Bullpadel udarbejdet flere sko, tiltænkt den mere almene padel spiller, der har brug for en god og fornuftigt sko, uden alt for mange dyre og fancy teknologier. Dette har gjort, at de kan tilbyde gode og solide padel sko til rigtig gode priser. Skoene er stadig udstyret med Bullpadels HERRINGBONE og DOT såler, samt kendte materialer som EVA skum og Ortholite ®. Du får derfor en rigtig god padel tennis sko, til en rigtig fornuftig pris.

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 21

Bullpadel Hack Hybrid Fly 21

Hack Hybrid Fly 21 fra Bullpadel er det perfekte valg ang. padel sko. Skoen har en rigtig god kvalitet og det gør at du kan yde, det bedste du kan på padel banen. Skoen har en god åndbarhed og er lette, som giver en super fleksibilitet og god komfort.


 • Spansk kvalitet
 • Fantastisk støtte
 • Komfort og stabilitet
 • Lycra Sock Fit
 • Rotox system
 • Flex Rift

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK

BULLPADEL FLOW HYBRID FLY 21

Bullpadel Flow Hybrid Fly 21

Bullpadel Flow Hybrid Fly 21 er skoen til kvinder, som ønsker en god komfort og masser af fleksibilitet. Selv under de hårdeste kampe er denne sko komfortabel. Denne sko benyttes af verdens stjernen Alejandra Salazar.


 • Utrolig åndbar
 • Letvægtssko
 • Benyttet af Alejandra Salazar
 • Long term cushioning
 • bedste af det bedste
 • Holder i 24 timer

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
999,00 999,00 GÅ TIL BUTIK


Andre nævneværdige padel sko

ADIDAS SOLE COURT M

Adidas Sole Court er en rigtig lækker padel sko, som har Adituff teknologi. Adituff er med til at beskytte dine tær mod salg. Derudover er skoen faktisk også lavet af plastik fra havet.

DKK 1090,00


HEAD SPRINT PRO 3.0 CLAY DAME

Head Sprint Pro er en super fed sko, som kommer med de velkendte teknologier, som giver dig, som spiller en en dejlig komfort. Det er med til at give en super stabilitet, når du spiller.

DKK 1149,00


ADIDAS ADIZERO UBERSONIC 4 DAME

Adizero Ubersonic 4 fra Adidas er en rigtig god padel tennis sko. Skoen har en god stødabsorbering, da skoen gør brug af lightstrike. Adidas har gjort skoen slidstærk samtidig med at den er rigtig komfortabel.

DKK 1199,00


ASICS GEL-GAME 8

De her helt vildt lækre Asics Gel-Game 8, er super gode til padel tennis. De kommer nemlig med en masse teknologi, som gør at de stødabsorberende og har en forbedret åndbarhed.

DKK 490,00


NIKE AIR ZOOM VAPOR CAGE 4 HC

Nike Air Zoom Vapor Cage 4 HC giver en særdeles god støtte og komfort, som du kan få gavn af på padel tennis banen. Det er også med til at du undgår de store skader, da Air Zoom giver en god fjedre fornemmelse, som hjælper med at støtte.

DKK 940,00


ADIDAS GAMECOURT DAME

Adidas Gamecourt er en super flot sko i rosa farve. Skoen har en virkelig god komfort og gør brug af Cloudfoam, som gør at du får en god affjedring.

DKK 499,00


DROP SHOT ZAPATILLA

Med Drop Shot Zapatilla Mylar XT får du et par fantastiske sko, som gør at du kan bevæge dig frit på padel banen. Derudover giver skoens struktur ekstra stabilitet på banen og mindsker dine chancer for skader.

DKK 820,00


Adidas Adizero Ubersonic 4

Adizero Ubersonic fra Adidas er en let sko, som giver dig friheden og en masse speed på banen. Derudover har den en god støddæmpning, som hjælper på at undgå skader.

DKK 940,00


HEAD SPRINT TEAM 3.0 2021

Med Head Sprint Team 3.0 vil du få en stor glæde af en høj spillekomfort. Skoen er spækket med teknologier, som gør at du får en god mobilitet i dine padel kampe.

DKK 749,00


Hvad er padel tennis sko: Et overblik

Der findes endnu ikke et kæmpe udvalg af sko skabt udelukkende til padel tennis, og det kan derfor være en fordel at kigge på især gode tennissko. Her vil du kunne finde et større udvalg og nogle gange en bedre kvalitet. På den måde kan det gøre det lettere for dig at finde den perfekte sko. 

Forskellige typer af padel tennis sko

Dame padel tennis sko

Forskellen på dame og herre padel tennis sko er ofte ikke alverden. Det er primært farve udvalget, samt størrelsen der er anderledes på herre og damermodeller. Derudover kan affjedringen og støtten være tilpasset kvindernes vægt, for at sikre den bedst mulige performance og sikkerhed. Skoen er også mere snæver end en herre sko. Dette er for at sikre et godt fit, da damefødder ofte er smallere. Det er dog fittet, der i sidste ende er det vigtigste, og kan du som kvinde bedre passe en herre eller unisex sko, bør du gå med den.

Herre padel tennis sko

Det er helt klart til herre, at du finder det største udvalg af padel og tennissko. Grundet det begrænsede udvalg af padel specifikke sko, spiller mange af de professionelle herrespillere i kvalitets tennissko. Dette giver et større udvalg af vælge fra, og da ben arbejdet i de to sportsgrene er meget ens, mister man ikke rigtigt noget i forhold til sin performance. Flere brands arbejder dog på at producere sko lavet direkte til padel sporten, og der er derfor flere og flere modeller på vej på markedet. 

Børne padel tennis sko

Når det kommer til padel tennis sko til børn har man lidt forskellige muligheder. Der findes mange fine junior modeller af kendte padel- og tennissko. Her kan man få en god sko, i størrelser der passer til børn. Junior sko er dog ofte ikke udstyret med helt så meget teknologi og materialerne kan nogle gange være lidt anderledes. Dette er ofte for at holde prisen nede, da børn hurtigt vokser ud af skoene igen. Hvis man dog ønsker en top-line model som juniorspiller, kan man kigge på dame modellerne, der ofte er smallere og mindre i størrelserne. Der vil der være god mulighed for at finde, en sko der passer en junior fod. Dame modellerne kommer også i neutrale farver, så man ikke skal være bange for at signalere “pigesko”. 

Derfor skal du bruge padel tennis sko

Der er enkelte fordele og ulemper ved padel tennis sko, som du skal være opmærksom på, før du beslutter dig for, hvilke sko du skal have dig.

Padel tennis sko er med sikkerhed altid en fordel i alle aspekter af spillet, og hjælper til at give dig et boost i performance. Dog er der dog få konkrete padel sko og du må ofte se dig nødsaget til at vælge tennissko i stedet.
Derudover er der få fysiske butikker der har padel sko, og du må derfor finde og købe dem webshops. 
Her er fordelene ved padel tennis sko:

FORDELEULEMPER
+ Hurtigere spil
+ Færre skader
+ Bedre støtte og stabilitet
+ Kan bruges til andet ketchersport
– Få konkrete padelsko
– Prisen kan være høj
– Få fysiske butikker

Sådan finder du den bedste padel tennis sko

Der er nogle ting, der er mere afgørende end andre, for hvor optimale skoene er til padel tennis. Du bør derfor sikre dig, at disse kriterier er afdækket, når du vælger padel tennis sko. 

Kriterier når du skal købe padel tennis sko

 • Stivhed: Det er vigtigt, at din padel tennis sko er forholdsvis stiv i strukturen og særligt i hælkappen. Dette er grundet de mange hurtige retningsskift og hurtige sprints, som kræver en stivere sko, for at holde anklen og foden stabil. En blød sko, som en løbesko, vil derfor ikke være optimal, da du vil have nemmere ved at vride rundt. Den stive sko sørger også for, at foden bevæger sig minimalt inde i skoen, når du arbejder dig rundt på banen. På den måde sikrer du, at du ikke overanstrenger foden eller får ømme fødder. 
 • Sål: Underlaget i padel tennis er anderledes end de fleste andre ketchersporte, og det er derfor vigtigt, at din sål fungerer til padel banen. I padel tennis spiller man som oftest på kunstgræs, modsat tennis, badminton og squash hvor der bliver spillet på grus og halgulv. En allcourt tennissko vil ofte være et udmærket valg, da sålen minder meget om den, som du finder på en padel sko. Men vil du have den helt perfekte sål, skal du finde en padel tennisk sko, der er lavet til dette specielle underlag.
 • Absorbering: Det er begrænset hvor mange hop og spring, der er i padel spillet, men derfor er absorbering stadig et vigtigt element i dine sko. Netop fordi der ikke er mange hop, er det vigtigt, at der ikke er for meget stødabsorbering i dine sko. Absorberingen i padel tennis sko er derfor ofte begrænset til indersålen og hælen. Du skal derfor kigge efter sko med en stiv og slidstærk gummisål, men med god stødabsorbering i hælen og indersålen. 

Hvad skal du overveje før du køber padel tennis sko?

Der er flere ting, som du bør overveje, før du endeligt beslutter dig for, hvilken padel sko der er den rigtige for dig. Der er selvfølgelig de spilletekniske egenskaber, men også de mere personlige præferencer som farve og lign., som er værd at tage med i overvejelserne.

Specifikationer:

Størrelse

Størrelser på padel sko kan være forskellige fra mærke til mærke, og det er derfor en god idé at sikre , at man har fat i den rigtige størrelse, inden man køber. Padel tennis sko må bestemt ikke være for store, da man grundet de mange retningsskift dermed har større chance for vrid, vabler og andre skader. Er skoene for små, vil du opleve, at du tit støder på med tæerne når du laver hurtige stop og løb mod nettet. Den rigtige størrelse er derfor vigtig, som med alle andre sportssko. 


Niveau

Et andet element du skal overveje, er hvilket niveau du er på, og hvilket du gerne vil nå til. Spiller du på højt plan eller ønsker du blot at spille på et højere plan, er det vigtigt, at du vælger nogle sko, der kan følge med din udvikling. Spiller du mere for hyggen og skal bare have nogle sko, der kan holde i lang tid, er det nogle andre ting, du skal kigge efter. Kig derfor efter det anbefalede niveau på den model du god kan lide.

Farve 

Den sidste og den mindst afgørende faktor for dit spil – men måske det vigtigste element for dig personligt – farven. De fleste af os ønsker gerne at vores sko ser fede ud, matcher vores spillesæt eller måske dit bat? Er det tilfældet kan farven være afgørende for din beslutning. Da der er begrænset med decideret padel tennis sko, kan farve udvalget også være begrænset. Du kan derfor være nødsaget til at kigge på tennissko, hvis du skal finde den perfekte farvekombination til dine ønsker. 

Prisen – hvad koster det?

Priserne for padel tennis sko er meget forskellige og varierer meget fra mærke til mærke. Jo højere niveau du spiller på og jo mere ‘teknologi’ der er i skoen – jo højere er prisen. De billigste voksen modeller ligger i et prisleje omkring 699 – 899 kr. Her får du nogle gode kvalitets sko, der giver dig mange gode kampe på padel banen, som er fine til hobby behov. Skal du have en top model, skal du desværre noget højere op i pris. De bedste padel sko ligger i et prisleje mellem 1200 – 1800 kr. De er derfor for spillere, der ønsker at nå højeste niveau og investere i udstyret for at nå det.

Afrunding

Padel tennis sko er ikke bare en hvilken som helst ‘indendørssko’, og der er flere ting, som du skal være opmærksom på, for at finde den bedste til dit behov. Der findes stadig ikke mange deciderede padel sko, og du kan derfor med fordel kigge efter allcourt tennissko, hvis du har svært ved at finde de perfekte padel sko. Dog finder du særligt optimerede teknologier i de bedste padel tennis sko, der kan være med til at hæve dit spil til næste niveau. Overvej derfor hvilke sko der passer præcist til dine ønsker, spillestil og ambitioner. 

Valget er dit!