Indlægget er blevet opdateret d. 16/05/2022

Royal Padel Sportssystems startede op med at markedsføre sig i starten af 1991, som en af pionererne inden for padel i Spanien. Deres første kollektion blev også præsenteret i 1991. Her blev der præsenteret en kollektion af tre forkellige modeller af deres padel bat. På dette tidspunkt var, der kun to andre brands på markedet. Deres første padel bats var lavet af træ og var meget tunge i det. Derudover havde deres padel bat heller ikke nogle specielle funktioner.

Det var først året efter i 1992, at de begyndte at gøre brug af forskellige typer gummi, som blev kombineret med glasstof og epoxyharpiks. Fra det moment begyndte padel battets ydeevne at blive meget bedre og det var klart det første trin i den rigtige retning i forhold til, de padel bats, som bliver produceret i dag.

Royal Padel har et akademi hold, som bliver trænet af flere store spillere. Her kan vi blandt andet nævne Roby Gattiker. Han er den padel spiller, som har samlet flest titler end nogen anden i sportens historie. Derudover er han den spiller, som har været nummer 1 i verden i den længste samlede periode. De har også to kvindelige trænere, som var med i World Padel Touren, her snakker vi om Nela Brito & Sara Pujals, som var på 33. pladsen og 46. pladsen. De har holdt en masse kurser til fordel for deres Royal Padel medlemmer, som har kunnet få nogle rigtig gode coaches.


Royal padel bat

Royal Padel RP 771 EFE

Med Royal Padel RP 771 er et padel bat, som giver en god kombination af kontrol og power. Derudover kommer battet i et slidstærkt materiale.

DKK 1090,00


Royal padel bat

Royal Padel RP 790 Whip

Royal Padel RP 790 Whip er et padel bat, som er meget komfortabelt at spille med, som beskytter dine led og sener mod vibrationerne, som kommer i battet.

DKK 1540,00


Royal padel bat

Royal Padel RP 790 Whip Woman

Royal Padel RP 790 Whip Woman er et super godt padel bat til den kvindelige spiller. Dette bat har mange af de samme kvaliteter, som det mandlige padel bat, det er bare lettere.

DKK 1540,00


Royal padel bat

Royal Padel M27 R-Line Control

Med Royal Padel M27 R-Line Control får du et super godt bat, som har en masse kontrol og er lavet i rigtig gode kvalitetsmaterialer.

DKK 2499,00


Det gode ved Royal Padels bat, er at deres padel bats er lavet af Eva-gummi i kernen og sammen med den støddæmpendeteknologi. Disse teknologier er med til at du får et padel bat, som er i særklasse og kan bruges på de fleste niveauer. Derudover blive de fleste af deres padel bats, lavet af carbon og glasfiber, så du får det mest optimale bat i de bedste materialer.

Royal Padel har udviklet et stødabsorberende system i deres nyere padel bats, som er med til at reducere vibrationen, når man rammer bolden. Det er med til at forstørre chancen for, at undgå mulige skader. Padel bats fra Royal Padel er i øjeblikket blevet mere anerkendt, det er især modellerne fra Royal Padels kollektion Whip, som man kan få med både Foam og Eva. Disse modeller er blandt de bedste mærker inden for padel bats i verden.


Padel Tøj

Royal padel dame t-shirt

Royal Padel Dame T-Shirt

Royal Padel T-shirten til den kvindelige spiller kommer i gode materialer, som er med til at du kan bevæge dig frit på banen, når du spiller.

DKK 249,00


Royal padel skirt

Royal Padel Skirt

Med Royal Padel Skirt er en stilren nederdel, som har indbygget indershorts. Derudover har den fede detaljer med pink og hvid skrift.

DKK 249,00


Royal padel male t-shirt

Royal Padel Male T-shirt

Denne fantastiske t-shirt fra Royal Padel er kommer i et lækkert design. Derudover er den lavet i gode materialer, som er med til at gøre at du har god mobilitet, når du spiller.

DKK 249,00


Royal padel dame jakke

Royal Padel Shorts

Royal Padel Shorts er et par short, som er lavet i gode materialer og er super åndbare og komfortable at have på. Derudover har shortsene 2 dybe lommer.

DKK 299,00


royal padel jakke

Royal Padel Jakke

Denne letvægts træningsjakke er super bahagelig. Derudover er den svedabsorberende, åndbar og lavet i lette gode materialer.

DKK 399,00


Royal Padel Dame Jakke

Royal Padel Dame Jakke

Denne flotte træningsjakke er virkelig behagelig at spille i. Den er lavet i meget behagelige materialer, derudover er den også svedabsorberende.

DKK 399,00


Du kan læse meget mere om padel.

Afrunding

Royal Padel har været med til at forme padelsportens udstyr i rigtig mange år, derfor er det også et af de brands, som er længst fremme i forhold til teknologi. Hvis du har gode erfaringer med Royal Padel, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.