Forside Udstyr til Padel Black Friday – Alle de bedste padel tilbud!

Black Friday – Alle de bedste padel tilbud!

0
1063

Indlægget er blevet opdateret d. 26/11/2021

BLACK FRIDAY er over os, og hvis du overvejer at opgradere dit padel udstyr, eller bare gøre et godt køb, så er i dag DAGEN!
Hvad end det er til en julegave, lidt ekstra udstyr, eller den længe ønskede opgradering af battet – så finder du helt sikkert et godt tilbud blandt landets bedste padel shops.

Vi har lavet en oversigt til dig her – så du hurtigt og nemt kan browse mellem de bedste padel tilbud, fra de bedste padel shops.


🎾 De bedste padel tilbud lige nu! 🎾

i samarbejde med PriceRunner


BLACK FRIDAY hos Padel Specialist

Padel Specialist har startet Black Friday med de vildeste tilbud. Spar helt op til 60% på alt padeludstyr lige her. Gælder på bl.a. Babolat, HEAD, Bullpadel mv.

BLACK FRIDAY hos Padelshoppen

Hos Paddelshoppen finder du vilde tilbud på helt op til 90% på alle de kendte padelmærker! Find gode tilbud fra kendte mærker som Babolat, Head, Zerv, Drop Shot og mange flere!

BLACK FRIDAY hos Ketcherspecialisten

Hos Ketcherspecialisten finder du også helt fantastiske på tilbud på alt til ketchersporten – og her også padel!

Du finder bl.a. rigtig gode tilbud på bat fra NOX, Wilson, Dunlop og mange flere!

BLACK FRIDAY hos Sportmaster

En af danmarks største sportskæder har også sørget for en masse gode tilbud og rabatter til dig! Selvom padeludvalget ikke er det største, så er der stadig mulighed for at gøre en godt scoop.
Og hvad de ikke har i padel bat, har de til gengæld i shorts, sports t-shirts m.m.

Mit navn er Andreas, og igennem mine 29 år har jeg prøvet kræfter med et virvar af sportsgrene! Senest er kærligheden faldet på Padel, hvor jeg elsker at spille med vennerne, teste bat og udstyr, samt nørde mærker og teknologier.