Indlægget er blevet opdateret d. 16/05/2022

I 2002 blev StarVie grundlagt. De startede med at producere padel bats, padel tøj og padel tilbehør. De blev senere i 2009 en del af Oteador group, som har specialiseret sig i padel tennis projekter, heraf designet og konstruktionen af padel baner, padel klubber og padel skole ledelse. StarVie går meget op i kvalitet, derfor har de også alt deres produktion i Spanien lige fra design til det færdige produkt.

Estrella Damm National Padel Series

StaVie er hovedsponsoreren i Estrella Damm National Padel Series (NPS). Her står de for at levere deres officelle padel bolde samt deres padel tennis bats og padel tennis tasker. De er hovedsponsor i sæsonen 2020 & 2021. Estrella Damm National Padel Series er den største amatør padel turneringen i verden og har mere end 63.000 tilmeldte spillere. Det vil sige at de har 1.500 teams og 600 klubber tilmeldt. Hvert år er denne amatør liga muligheden for at amatører på forskellige niveauer kan deltage i 4 runder fra september til juni. Kampene i turneringen spilles hver weekenden i de 8 måneder uden aflysninger.

Formatet for turneringen er at alle spillere mødes i det der hedder den “Regular Zone Phase”, denne fase spilles mellem september til marts. Her bliver alle spillere uddelt i forskellige divisioner med 5 eller 6 andre teams. Vinderne af disse divisioner går videre til “The Interseries Phase”. Her er det de bedste 8 hold, som går videre til finale runden i hver deres division. Finale runden bliver spillet i de sidste to uger af juni.

WPT Spillere fra Team StarVie

Franco Stupaczuk er en af de spillere, som er sponsoreret af StarVie. Franco Stupaczuk og hans makker Alejandro Ruiz har gjort det rigtig godt i World Padel Tour i 2021. Her er det faktisk blevet til, at de har været i finalen i både Adeslas Madrid Open og Estrella Damm Alicante Open. Her tabte de desværre begge finaler men op til finalerne har de slået nogle af de bedste spillere i verden. De måtte dog nøjes med at ryge ud i kvart finalen i Cupra Vigo Open. Her blev de slået ud af Pablo Lima og Agustín Tapia. Det samme skete for dem i den sidste turnering, som er blev spillet. Her endte makkerparret med at blive slået ud igen i kvartfinalen i Estrella Damm Santander Open, her var det dog af Fernando Belasteguín & Carlos D. Gutiérrez, som endte med at vinde med 6-3 og 6-4. Franco Stupaczuk ligger på 5. pladsen sammen med hans makker Alejandro Ruiz efter deres gode spil i World Padel Tour med 1.505 point indtil videre. Derfor bliver det rigtig spændene, at se hvordan makkerparret klarer sig i løbet af turneringen i år.

Beatriz González er også en af de spillere, som er sponsoreret af StarVie. Beatriz González og hendes makker Lucía Sainz Pelegri ligger på 7. pladsen i World Padel Tour her i 2021 indtil videre. De startede rigtig godt ud med en finaleplads i den første turnering i år, nemlig Adeslas Madrid Open. Her tabte de dog finalen til Paula Josemaría Martín & Ariana Sánchez. Beatriz González & Lucía Sainz Pelegri tabte desværre igen til Paula & Ariana i Estrella Damm Alicante Open, her var det bare i semifinalen. I Cupra Vigo Open kom de ikke længere end kvartfinalen. I den sidste turnering i Estrella Damm Santander Open, som er blevet spillet, spillede makkerparret sig til en semifinale, hvor det dog blev deres stoppested i denne turnering. Her tabte de med cifrene 5-7 / 6-4 / 4-6. De tabte til makkerparret Virginia Riera & Patricia Llaguno. Deres gode spil har indtil videre gjort at de har 1.110 points med deres 7. plads i touren.

Derudover har de masser af andre spillere på deres StarVie team i forskellige padel divisioner.


Vi har kigget på disse produkter fra StaVie

Starvie Basalto Osiris

StarVie Basalto Osiris

StarVie Basalto Osiris har den perfekte balance mellem power og kontrol. Battet er håndlavet i Spanien og er lavet af lækre materialer. Padel battet har en masse teknologier såsom star balance og five sides tech.

DKK 1849,00


Starvie Raptor

StarVie Raptor

StarVie Raptor er udviklet i samarbejde med den profesionelle World Padel Tour spiller Franco Stupaczuk. Battet henvender sig til den mere erfarne padelspiller, hvis du ønsker en god kontrol over bolden.

DKK 2030,00


Starvie Triton Pro

StarVie Triton Pro

Med StarVie Triton Pro får du et padel bat, som er suveræn til allround spilleren. Padel battet giver dig et kraftfuldt slag, da balancen er i toppen af battet og derfor kan du få meget fart på bolden.

DKK 2099,00


Starvie Red Line Padel Backpack

StarVie Red Line Padel Backpack

StarVie Red Line Padel Backpacken er en super god taske. Tasken er inddelt med forskellige sektioner, så der er plads til alt dit udstyr. På siden af tasken er der plads til dine bolde eller din drikkedunk.

DKK 399,00


Starvie Metheora Warrior Bag

StarVie Metheora Warrior Bag

StarVie Metheora Warrior Bag har et stort rum i midten, hvor der er plads til alt dit udstyr. Derudover har tasken 2 mindre rum på begge sider, hvor der er plads til dine personlige ejendele. Tasken har faktisk 2 thermorum, det ene til dit padel bat og det andet til dine padel sko.

DKK 649,00


Afrunding

StaVie, som padel brand går de meget op i kvalitet og derfor har de deres produktion i Spanien og ordner alt lige fra design af deres produkter til det færdige produkt. Hvis du har gode erfaringer med StarVie, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.