Indlægget er blevet opdateret d. 16/05/2022

Adidas Padel bat: et overblik

Adidas laver deres padel udstyr igennem licenstageren All For Padel, der står for at udvikle, designe og skabe de bedste mulige padel produkter. All For Padel og Adidas arbejder hårdt for at skabe produkter der kombinere høj ydeevne, med stilrent design, der hjælper både professionelle og amatøre med at opnå deres mål.

Adidas’ All For Padel har designet en række produkter der imødekommer behovene for alle typer af spillere i alt fra bat, tasker og tilbehør. 

All For Padel sørger for at padel spillere over hele verden har alt hvad de har brug for, for at kunne maksimere deres potentiale og presse deres grænser. 

Adidas AdiPower Woman Lite 3.0

VI ANBEFALER

Adidas AdiPower Woman Lite 3.0

Et af de absolut bedste bat på markedet. Adipower 3.0 er for den kvindelige spiller, der værdsætter spilleglæde, høj performance og utrolig holdbarhed!

DKK 2.300,00

Forskellige modeller Adidas Padel Bat


Adidas V-line

Adidas V-line er en linje af ketsjere, som er ideel til især nybegyndere. Denne linje fra adidas tilbyder et bat der giver en alsidighed, hvori modellen V700 giver en let top-tung balance, hvilket betyder at spilleren får en et højere sweet spot og samtidig et hårdere skud. 

V-linjen giver desuden en ketsjere hvor man i kernen af ketsjeren har tilføjet ‘EVA SOFT PERFORMANCE FOAM’, som giver mere kontrol og kraft til spillerens skud. De har desuden valgt at placere en ‘STRUCTURAL POWER’ teknologi samtidig med at de har konstruerede en carbon forstærkning ved kernen af ketsjeren. Det betyder at der vil forekomme mere kraft til ens skud, hvilket man tydeligt vil kunne mærke. 

Ketsjeren har desuden en sammensætning af glasfiber og ‘SOFT PERFORMANCE’, hvilket giver en mere behagelig komfort til ens spil samt en tydelig spiludvikling. ‘

Denne ketsjer vejer ca. 360-375 gram, hvori materialet er glasfiber, hvilket giver den god balance og komfort. Vægten på ketsjeren er placeret i toppen, som gør at den er en smule tung i toppen. 

Adidas Adipower 

Hvis man kigger på Adipower linjen, så har man at gøre med en ketsjer, som er beregnet primært til øvede spillere, hvori den runde top sikre at man har et sweet spot præcis i midten af ketsjeren. Dette giver en balance, hvilket er med til at forbedre ens kontrol i spillet. Denne ketsjer er specielt ideel til spillere der ønsker at benytte deres tekniske spil, deres indsigt samt deres præcision på padel banen. 

Når man kigger på ketsjeren opbygning, så indeholder den ‘EVA HIGH MEMORY FOAM’ i gummiet, som giver mere kraft og kontrol i skuddene. Samtidig med det så har den ‘DUEL eXoskeleton’ og ‘STRUCTUAL REINFORCEMENT’ som giver ketsjeren en stivhed, som betyder at ens skud vil få en mere kraft. Desuden giver blanding af aluminium og  3K-Carbon-teknologien en struktur, der gør at der forekommer flere fleksible lag samt at en højere stivhed, som giver højere kraft og levetid på produktet. Et lille twist de har givet ketsjeren er ‘SPIN BLADE’ teknologien, som giver dig muligheden for kunne lave flere rotationer på dine skud. 

Ketsjerens top er bygget carbon og aluminium, hvori rammen er 3K-Carbon-teknologi som er 100% carbon. Vægten er placeret i midten af ketsjeren, hvilket gør at den er meget jævnt fordelt balancemæssigt. Den vejer mellem 360-375 gram.  

Adidas AdiPower CTRL 2.0

I Adipower linjen finder man også CTRL 2.0 modellen. Med CTRL 2.0 skifter du til et rundt hoved og ofre en lille smule power, for øget kontrol. Battet har alle de samme lækre detaljer som de andre i AdiPower linjen, men er til spilleren der vægter det defensive lige så højt som det offensive.

DKK 2.300,00

Adidas Essnova 

Essnova padel bat linjen giver dig den perfekte balance imellem kraft og fart. Battet har et højere sweet spot, på grund af battets diamant form, hvilket giver mere power i dit angrebsspil. Adidas Essnova padel pattet er det perfekte bat til spilleren der stadig er under udvikling, men elsker at angribe og søge bolden. 

Battets gummi kerne indeholder EVA SOFT PERFOMANCE SKUM, der sammen med eXoskelettet og den strukturelle forstærkning af battet, bidrager til mere power og kontrol til dine skud. Battets hoved er lavet med Adidas’ 3K-Carbon teknologi og har fået tilføjet deres Spin Blade Teknoligi, der giver et bat med massere af power og lang holdbarhed, samt mulighed for spins og flair.  

Battet er lavet i 100% carbon og har en vægt mellem 360 og 375  gram. Balancen af battet er placeret i toppen, og gør det derfor mest optimalt til angreb tungt spil, med kraftige slag. 

Adidas Adizero

Adidas Adizero er den letteste ketcher i Adidas’ line-up, og er et glimrende valg til spilleren der ønsker at hæve sit niveau. Battets vægtfordeling er centreret og sweet spottet for dine slag ligger derfor lige i midten af ketcherens runde blad. 

Endnu engang er der benyttet EVA SOFT PERFORMANCE FOAM i gummi kernen, hvilket er Adidas’ garanti for kraft og kontrol i dine skud. Trods battets lette vægt er Adizero en solid og holdbar ketcher. Dette skyldes bl.a. Adidas’ ‘Structual Reinforcement’ system, som sikre at battet holder dig i lang tid, og giver dig ekstra power i dine skud. Dertil kommer så også 3K Carbon Technology i rammen, og 6K Carbon Techology i battes overflade, hvilket er med til at give Adizero sin unikke signatur. 

Battet vejer ikke mere end 345-355 gram, og er fuldt ud kulfiber i rammen og overfladen. Med sit runde hoved og midterplacerede balance, er Adizero et bat der kan det hele, og er et fantastisk valg for de fleste spillere. 

Hvorfor skal du købe et adidas padel bat?

Adidas har en lang historie i ketcher sportens verden, og meget af den viden og erfaring har de taget med sig i deres padel produkter. Adidas er altid garante for kvalitets produkter, med høj performance og god holdbarhed. 

Fordele ved adidas padel bat

Adidas padel bat er et meget foretrukne bat for både den nybegynderen og den øvet spiller. Når man vælger et Adidas padel bat så får man et bat med en god komfort, præcision og kontrol. Samtidig med det så får man et bat, hvor balancen er perfekt fordelt, hvilket gør at man opnår det bedst mulige kraft på sine skud. Et Adidas padel bat er desuden konstrueret i et slidstærkt materiale, som gør at levetiden på padel battet er langt. 

Ulemper ved adidas padel bat

Kvaliteten, komforten og kontrollen på et Adidas padel bat er i top, hvilket gør at der næsten ikke er nogen ulemper at udpege ved battet. Da battet i sig selv er perfekt konstrueret, så medfører det også at prisen følger dette. Prisen på et Adidas padel bat er væsentlig højere end de almene bat, hvilket betyder at ikke alle ville kunne have de finansielle midler til at kunne investere i disse bat. 

FORDELEULEMPER
+ Perfekt Komfort
+ Præcision og stor kraft på skud
+ Perfekt balance fordeling
+ Slidstærk ketsjer
– Høj pris

Sådan køber du det bedste adidas padel bat?

Når man skal vælge et Adidas padel bat, så er det vigtigt at man vurdere, hvilke nøgle funktioner, der er relevante for ens eget spil. Hver ketsjer har hver deres fordele og afhængigt af hvilket bat man vælger, så kan balance fordeling også være anderledes. Ligesom mange andre sportsgrene, så har afhjælper noget udstyr på nogle bestemte kompetencer hos spilleren. Det kunne være man ønsker at optimere sine skud eller sin præcision, så kræver det at balancen på battet er placeret på en bestemt måde. Det samme er gældende for komforten. Det er derfor vigtigt at man forventningsafstemmer med sig selv, hvad man ønsker dette bat skal være med til at optimere.

Kriterier for adidas padel bat

Adidas padel bat har nogle bestemte attributter afhængigt af hvilket bat man vælger og derfor er der nogle kriterier, der er vigtige at overveje før man vælger sit Adidas padel bat. Et Adidas padel bat er oftest lettere end de normale bat, hvilket gør at den er nemmere at kontrollere og samtidig ikke nær så belastende for armen. Desuden har et Adidas padel bat altid et stort sweetspot og fokus på kontrol. Dette giver en perfekt boldføling.

Adidas padel bat er også kendt for deres unikke overflade samt deres struktur på ketsjeren, hvilket giver spilleren muligheden for at kunne bolden mere spin og effekt. Denne struktur og sammensætning af materialer giver også battet en lang levetid, hvilket Adidas bat også er kendt for.

Adidas padel bat sammenligning

Der findes mange forskellige Adidas padel bat og hver af disse bat har deres attributter og funktioner. Nogle af dem overlapper hinanden og kan det samme. 

Her er der henholdvist Adizero, Adipower, Essnova Carbon og Adidas V-Line

Adizero linjen er en linje der er perfekt både til nybegynderen, men også den øvet spiller. Dette bat fokusere på kontrollen og præcisionen af spillerens skud frem for farten på skuddet. Dette er også en ketsjer med lav vægt ift. De traditionelle bat. 

Adidas V-Line er et perfekt bat til nybegynderen, der ønsker et mere kraftigt skud, da dette bat har et særligt fokus på skudkraft og kontrol. Den har samtidig en god balance og holdbarhed.

Essnova Carbon er ideel til den øvet, da den har en god balance mellem at kontrol og hurtigt spil. Den har en perfekt balance med et sweetspot centralt på battet, som giver unik kontrol til hver kamp. Dette bat har fokus på at optimere både spillerens kontrol og skudfart. 

Adipower er et bat der er perfekt til den øvet spiller, der ønsker høj fokus på skudkraft og kontrol. Battet har en diamantform, som gør at man opnår en fantastisk kontrol og en en suveræn fart på sine træf. Boldfølelsen og kontrollen er derfor på dette bat helt unik ift. De andre bat, da formen er helt anderledes.

Du kan læse mere om andre padel tennis bat.

Dette skal du overveje inden du køber et adidas padel bat

Der er mange forskellige faktorer der er relevante at overveje, når man skal vælge et adidas padel bat. Det første man skal have fastlagt er at få afklaret hvilket niveau man er på og hvad man ønsker battet skal optimere ved ens spil. Det andet gode råd er helt klart at finde et bat, som pris- og designmæssigt stemmer overens med ens forventninger til battet. 

Der er selvfølgelig mange forskellige teknologier man kan kigge efter for at få den mest optimale ketsjer, men det vigtigste er helt klart man vælger en ketsjer, der er designet til at optimere lige præcis det du ønsker at optimere, da det er svært at finde en all-around ketsjer, der kan det hele.

Specifikationer:

ModelVægtRammeprofilFormBalancePris
Adipower 2.0360-375g38 mmDiamantHøj2349 kr
Adizero345-355g38 mmRundMedium1749 kr
Adidas V-line360-375g38 mmDråbeMedium799-1049 kr
Essnova Carbon360-375g38mmRundMedium1349-1899kr.

Pris – hvor meget?

Priser på modellerne varierer rigtig meget ift. Hvilke model man ønsker at vælge. Dog afspejler niveauet i ketsjeren også prisen. De billigste modeller er fra V-line som ligger i pris omfanget 799-1049 kr, hvori mellem modellerne er henholdsvist Essnova Carbon og Adizero, hvor Essnova Carbon modellerne har et prisinterval fra 1349-1899 kr og Adizero en pris på ca. 1749 kr. Den dyreste ketsjer og den ketsjer med flest teknologier og funktioner er Adipower modellerne og de har et prispunkt på ca. 2349 kr.

Afrunding

Det kan derfor konkluderes at hvis man ønsker et bat med høj kvalitet og fede optimeringsmuligheder, så vil det være oplagt at vælge et Adidas padel bat. Disse bat har alle en god komfort, god kontrol og lækker balance. Samtidig har de også nogle funktioner, der kan være med til at optimerer ens spil. Levetiden er desuden også helt i top på disse modeller, da de er producerede i slidstærke materialer. Det er dog vigtigt at man overvejer hvilke niveau man spiller samt hvor meget man ønsker at ofre på disse produkter, da priserne er meget varierende og relative høje i forhold til andre bat på markedet. Dog er det tydeligt at pris og kvalitet hænger sammen i dette tilfælde. 

Du kan læse mere om hvad padel tennis er.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Freak favoritten
adidas-padel-batPadelfreak's favorit: Adidas Adipower Woman Lite 3.0