Ugens Spiller – Ulrik Truesen (Uge 48)

0
404

Jeg hedder Ulrik Truesen og er 38 år. Til daglig arbejder jeg i det offentlige og har derudover en lille webshop med min lillebror.

Udover padel er jeg lige blevet far til en lille dreng, hvorfor min tid, når jeg ikke kigger på det næste padel bat eller på Rankedin, går med ham.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg spiller Lunar 2. div og har efterhånden fået så mange point, at jeg ikke kan komme udenom DPF 200 rækken, når jeg spiller turneringer. Der er lidt vej til toppen af den række, så det arbejder jeg på. 🙂

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg begyndte ved en tilfældighed at spille med tre gode venner og vi fortsatte med at spille sammen én gang om ugen. I sommeren 2020 tog det fart og med god hjælp fra div. Facebook grupper, begyndte jeg at spille 2-4 gange om ugen med forskellige spillere.

Det var virkelig lærerigt og ud af den gruppe spillere kom endvidere mit nuværende Lunar liga hold.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller primært i Racket Kløvermarken eller Dragør. Dem prioriterer jeg typisk grundet loft højde og akustik.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg prøver at spille forskellige kampe, da jeg både holder af en god “hyggekamp” og en turneringskamp i Lunar eller lign. Med det sagt, så er vindergenet fortsat intakt, så jeg tror, at konkurrencemomentet er det, der driver mig mest.

Følelsen dagen før en turnering eller “hal-duften” under en turnering er bare speciel og vækker nok også minder fra andre sportsgrene, som har fyldt tidligere i mit liv.

At jeg så har fået mange gode bekendtskaber på samme tid, er jo bare et kæmpe plus.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det svarede jeg nok lidt på i ovenstående, men det er jo også et frirum for alle hverdagstankerne – to timer med fuld koncentration på at have det sjovt og vinde en kamp. Følelsen når man slår et fedt slag, er jo bare vanedannende. 😊

Har du en fast spillepartner? Hvad er vigtigt for dig i en padelpartner?
Jeg har spillet en del turneringer med Nichlas Hindsberg. Både med ham og med andre er det vigtigste for mig, at ambitionen er afstemt. Jeg hader at tabe og vil derfor gerne spille sammen med en, som giver sig fuldt ud.

Samtidig med det, er det også min oplevelse, at padel er et psykologisk spil. Så det at have en makker, der bakker dig op, er bare altafgørende.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg vil gerne vinde en DPF 200 turnering og spille Lunar 1. div. for at give noget helt konkret. Men ellers vil jeg egentligt gerne bare blive bedre og hygge mig samtidig.

2023 planen er endvidere at bruge noget tid på at få min kæreste i gang – håber vi i fremtiden ville kunne tage til padelkampe og arrangementer sammen.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Har indtil videre holdt mig til forskellige Nox bat, så det må være nummer ét. Er derudover ikke den store materialespiller, så en banan og et grip fra Gallant er hvad det bliver til.

Hvad betyder padel for dig?
Før padel havde jeg forestillet mig at skulle spille fodbold, indtil jeg ikke kunne løbe mere. Men nu vil jeg faktisk hellere spille padel end fodbold.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Prøv det og hvis det fanger, så spil med/mod nogle forskellige. Det giver helt sikkert noget til det sociale og til udvikling af dit spil.