Ugens Spiller – Jeppe Dommerby (Uge 21)

0
1325

Mit navn er Jeppe Dommerby, jeg er 23 år gammel og bor i Randers med min kæreste, Cecilie. Jeg har altid elsket sport, og fodbolden fyldte det meste af min ungdom. Til dagligt studerer jeg til markedsføringsøkonom hvor jeg er færdiguddannet i næste måned. Jeg har studiejob som eventafvikler hos We Are Padel hvor jeg nyder at bruge tid med mange andre padel elskere tid fede arrangementer! Jeg sætter stor pris på at bruge tid med venner og familie

Hvad niveau spiller du på?

Jeg ligger vel omkring niveau 3,5 – 4 på den nye skala, alt efter om der er inflation i tallene eller ej 😉

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg prøvede at spille padel for første gang for et par år siden i Padel Club Randers da min ven, Frederik Hallas, var med til at opstarte centret. Dengang var det ren hygge med et par gutter, men jeg blev hurtigt grebet af spillet!

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller hovedsageligt i et af de 3 WAP centre i Randers. Her arbejder jeg og kender efterhånden mange i centrene, hvilket er hyggeligt! Engang imellem kører jeg også til PP Århus.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller mest for hyggen og pga det fællesskab som sporten giver. Elsker at mødes med 3 andre gutter/gutinder og give den gas og have det sjovt. Men derfor er det selvfølgelig også fedt at få stillet konkurrencelysten og spille kampe som man gerne vil vinde!

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Siden jeg spillede badminton har jeg elsket at nørde teknik, så jeg synes det er super fedt at udvikle sig – der er ALTID noget man kan forbedre, og det er fedt! Derudover er fællesskabet og menneskerne på og uden for banen klart noget af det fedeste ved padel

Har du en fast spillepartner?

Jeg er begyndt at spille meget med Emil Halvorsen (@emilhalvorsen_). Vi er skide gode venner uden for banen, og vi har samme store passion for sporten, så der er altid fuld Fuego på banen, hvilket er vigtig for os begge. Det vigtigste for mig i en makker, er at man har god stemning og god lir på banen.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Jeg har ikke de store drømme for mit eget padel spil, udover at jeg selvfølgelig prøver at blive så god som muligt! Men jeg drømmer om at forblive en del af padel verdenen når min studietid er slut, og der er måske noget spændende i vente, men det kan jeg desværre ikke uddybe på nuværende tidspunkt

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

Jeg veksler lidt mellem følgende to bat alt efter spillets tempo:

  • Varlion Bourne Summum Prisma 2023
  • Varlion Maxima Summum Prisma 2023
  • Frisk Varlion grip

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Da jeg spillede meget fodbold var det mit frirum, og det manglede jeg da jeg stoppede. Så padel er blevet mit frirum hvor jeg kan trække stikket og bare nyde spillet og menneskerne jeg er sammen med. Derudover har jeg fået enormt mange fede bekendtskaber gennem padel miljøet som jeg er super glad for.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

Kom afsteeeed – og ha´gode undskyldninger klar til hjemmefronten, for du får helt sikkert lyst til at spille mere 😉
Hvis du ikke kender nogen der spiller, så meld dig ind i en makkerbørs gruppe der er tilknyttet et center nær dig, eller tilmeld dig en americano turnering for begyndere, så møder du helt sikkert andre der skal i gang med at spille padel!