Ugens Spiller – Anne-Kathrine Kristensen (Uge 49)

0
439

Mit navn er Anne-Kathrine Kristensen. Jeg er 31 år og mor til en skøn pige på 6 år. Jeg arbejder til daglig som lærer i Special Center Vest på Ringkøbing Skole.

Siden jeg var barn, har jeg altid elsket holdsport. Meget af min tid er brugt på enten en fodboldbane eller håndboldbane. Begge sportsgrene er nu erstattet af padel, hvor jeg bruger en stor del af min tid.

Padel giver mulighed for, at jeg kan tilbringe tid – både med forskellige pladespillere, men også med familien.

Hvad niveau spiller du på?
Min oplevelse er, at niveauinddelingen kan være en svær størrelse, hvilket kan gøre det svært at placere sig på et bestemt niveau. Jeg spiller flere gange i ugen og mærker fremgang og god udvikling. Jeg nyder at tage til turneringer og elsker den stemning, man mærker.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Det er ved at være nogle år siden. Jeg hørte om padel igennem nogle kolleger og så gik det ellers stærkt derfra. Jeg fik ret hurtigt skabt et netværk igennem padel og så begyndte vi ellers at mødes jævnligt.

Padelzone har altid været god til at få oprettet nogle små turneringer, som har været med til at skabe et netværk og fællesskabsfølelse.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller mest i Padelzone Holstebro og nogle gange i Padel Holstebro. Derudover har jeg spillet et par gange på den udendørs padelbane i Hvide Sande – når vejret er til det 😉

Ifbm. Med vores hold i Lunar Ligaen og Carlsberg Nordic Padel League, så kommer vi rundt til forskellige centre, det har været en positiv oplevelse alle steder. Der er mange lækre centre rundt omkring.

Hvorfor spiller du padel?
Padel er klart den sport, jeg foretrækker, da jeg elsker det legende element ved spillet. Udover at det er sjovt, så nyder jeg konkurrencen og den sejrsrus det giver, når man vinder en kamp.

For mig handler det om, at man har sjovt, samtidig med at man er målrettet og går efter at vinde. Ydermere, så oplever jeg, at padel binder folk sammen. Sammenholdet og venskaberne vokser og specielt turneringerne kan være med til at booste sammenholdet, idet man er sammen i mange timer og har et fælles mål.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
At det er en fremragende mulighed for at få nogle fede oplevelser – både med venner, kollegaer, familie og de nye mennesker, man møder igennem spillet. Derudover, så er det følelsen af samhørighed og fælleskab. Det er en stor fornøjelse, at man kan deltage i en aktivitet, som alle kan være en del af, uanset alder, størrelse, osv.

Jeg nyder især de perioder, hvor man kan se en progression i sit spil. Det er fedt, når man oplever, at man er i en god udvikling og bestemte slag osv. begynder at lykkedes. Jeg elsker det mentale, tekniske og fysiske ved padel.

Har du en fast spillepartner?
Jeg spiller ofte med en fast makker. Vi supplerer hinanden godt og spiller begge for at vinde. Hun er ikke kun padelmakker, men også en rigtig god veninde, så det er fedt at kunne kombinere padel på den måde. Vi tilbringer mange gode stunder sammen – både på og udenfor banen.

Fordelene ved en fast makker er, at ens egne svagheder kan være den andens styrke og omvendt. Dog deltager jeg også i mange små turneringer, hvor man har skiftende makkere. Derudover, så har netværket i Padelzone også betydet, at man har fået mulighed for at finde flere forskellige at spille med, hvilket også er hyggeligt og kan give nye udfordringer i spillet.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
At forblive motiveret og engageret i at udvikle mit spil.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  • 4on TotalGrib Spray (Er blevet afhængig af den)
  • State drik
  • Starvie (Jeg spiller med Starvie Dronos Galaxy, som giver en god kombination af power og kontrol).

Hvad betyder padel for dig?
Padel er blevet en stor del af min hverdag, hvilket også betyder, at jeg altid har brug for at have en padelkamp eller turneringskamp – helst begge dele, i kalenderen. Jeg oplever også, at jeg både mentalt og fysik har fået det meget bedre.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Kom afsted!