Indlægget er blevet opdateret d. 05/01/2022

Du kan starte med at spille padel ved bare at have noget træningstøj og gode sko, du kan bevæge dig i. Dette er muligt, da mange baner udlejer padel bats, bolde mm. Derfor er det også en meget let sport at begynde i. Da det ikke koster særlig meget udover at leje, de baner man ønsker at spille på. Det kan dog være svært til tider, at få baner men det er en helt anden snak og forhåbenligt noget, der bliver ændret jo mere padel vinder danskernes hjerter. Derudover er det ikke en særlig svær sport at komme igang med, da man i starten gerne bare skal have bolden over nettet, for at kunne spille nogle runder. Det er nok også en af grundene til, at padel er blevet så hurtig populært.

“It’s not a must have. But nice to have.”

Når man er startet og har fået fat i det mest essentielle padel udstyr såsom padel bat, padel sko, padel bolde, padel taske mm. Så kigger man tit efter mere udstyr, som kunne være rart at have, som måske ikke er nødvendigt for at kunne spille padel. Det har vi kigget på i denne artikel.

Vi har kigget på dette padel tilbehør

Rammebeskyttelse

Da det kan være dyrt at udskifte et padel bat, kan det være en utrolig god idé at købe en rammebeskyttelse til battet, da det er med til at beskytte padel battet mod unødvendige skrammer, som kommer i kampens hede, når man skal helt ned mod gulvet for at kunne returnere boldene uden, at være bange for at ødelægge padel battet.

Vibor-A Protector Pro Elite

Vibor-A Protector Pro Elite

Med Vibor-A Protector forlænger du dit padel bats levetid og det kan være med til, at denne lille investering kan spare dig penge i sidste ende. Dit padel bat bliver nemlig udsat for mange voldsomme slag mod både gulvet og væggene, når man spiller kamp.

DKK 79,00

Bullpadel Pro High Rammebeskytter

Bullpadel Pro High Rammebeskytter

Rammebeskyttelsen Bullpadel’s Pro High rammebeskytter er en særdeles god rammebeskytter, som beskytter dit padel bat mod slag og skrammer. Det er derudover også stødabsorberende og forlænger dit padel bats levetid.

DKK 79,00


Padel Cover

Det kan være svært at få alt sit udstyr til at være i sportstasken. Derfor ligger mange af tingene oven i hinanden i tasken. Det kan desværre give unødvendige ridser og skrammer på dit padel bat. Derfor kan det med fordel være en rigtig god idé, at få fat i et padel cover. Padel coveret beskytter nemlig ligepræcis imod disse ridser og skrammer. Derfor kan du for meget få kroner undgå skader på dit padel bat.

Zerv padel cover

ZERV Padel Cover

Dette padel cover fra ZERV indeholder polstring, som er med til at beskytte dit padel bat mod unødvendige skader. Du får også en justerbar strop, der gør det super nemt at have med på farten.

DKK 49,00


Sportstape

Vi kender det alle sammen fra en eller anden sportsgren. Sportstape er altid god at have, hvis man begynder at få småskader eller ønsker at mindske belastningen af forskellige udsatte områder. Her kan vi bl.a. nævne knæet, anklen eller albuen. Disse steder er tit belastet og er også her de fleste får skader, når de dyrker en sportsgren. Hvordan virker sportstapen så? Den virker ved at tapen er uelastisk og derfor er i stand til at holde dine led og muskler på plads. Hvis du har sat tapen korrekt, kan den hjælpe med at give stabilitet omkring leddene.

Dream Sportstape

Dream Sportstape 4 cm

Denne sportstape fra Dream, kommer i en bredere udgave nemlig i 4 cm i bredden. Sportstapen har en yderst god klæbevne og er yderst holdbar.

DKK 49,00


Grip Powder

Det kan være en god idé at investere i grip powder, hvis man har meget svedige håndflader. Da det talkum, som er i dåsen er udviklet til at forbedre ens føling og kontrol i padel battet. Det kan nemlig blive ret svært, at have et godt greb, hvis ens padel kampe er meget tætte point mæssigt eller trækker ud.

Yonex Grip Powder

Yonex Grip Powder

Grip powder fra Yonex er super lækkert at gøre brug af, hvis ens padel kampe bliver tætte eller trækker ud. Så man kan blive ved med at have et super greb hele kampen igennem

DKK 80,00


Caps

Når den danske sommer tillader det og det ikke regner eller blæser, er der næsten intet, som en god omgang padel på en udendørs bane. Derfor kan det være en god idé at have en cap eller kasket, så man ikke får alt for meget sol i øjnene og bliver blindet af den. Derudover kan det for de langhåret spillere også være en god idé at anskaffe sig en cap, så de ikke får håret i ansigtet.

Adidas Cap Sort

Adidas Cap

Adidas Cap er en super pæn klassisk kasket, som kan hjælpe dig med ikke, at få solen i øjnene. Der er mulighed for justering bagpå.

DKK 199,00

Nike Court Aerobill Visor Sort

Nike Court Aerobill Visor

Solskærmen fra Nike hjælper dig med at holde fokus på padelbanen, så man undgår svedtransporterende og åndbare materialer. Solskærmen lukkes med velcro bagpå.

DKK 169,00


Drikkedunke

Det er vigtigt at drikke en masse vand, når man spiller. Så derfor kommer vi heller ikke uden om, at det altid er en god idé at have en drikkedunk med sig, når man spiller. Derfor har vi også fundet to lækre drikkedunke i to forskellige prisklasser.

ZERV Drikkedunk

ZERV Drikkedunk

Med ZERV’s drikkedunk, får du en rigtig god og holdbar drikkedunk til billige penge. Der er plads til 800 ml. vand, så du ikke løber tør.

DKK 45,00

Nike Hyperfuel Drikkedunk

Nike Hyperfuel Drikkedunk

Her får du en super lækker drikkedunk fra Nike og så kommer den i en super sporty orange farve. Samtidig med at den ligger super godt i hånden.

DKK 119,00


Padel Plakat

Vi synes selv plakaten er ret sjov, så derfor har vi taget den med under padel tilbehør. Det er den perfekte gave til en af de spillere, der bare ikke kan undvære padel. Det kan jo være vedkommende har sagt nogle af de gode citater, når i har været til padel.

Plakat Padelspilleren

Plakat Padelspilleren

Denne plakat er til dig, som ønsker at have noget sjovt op, at hænge på din væg derhjemme. Det er også den perfekte gave til en padelspiller, du kender.

DKK 249,00


Afrunding

Der er meget forskelligt tilbehør, som kan bruges til padel. Vi har kun taget et udpluk af produkter med. Hvis du har gode erfaringer med padel tilbehør, som ikke bliver nævnt i artiklen, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.

Du kan læse meget mere om padel.