Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Kiranan Luxmy (Uge 5)

Ugens Spiller – Kiranan Luxmy (Uge 5)

0
607

Jeg hedder Kiranan Luxmy, 26 år og fra Randers. Til dagligt driver jeg et e-commerce bureau, der arbejder med landet sejeste og mest ambitiøse fashion- og livstilsbrands. Kæmpe IT-nørd ind til hjertet med stor passion for platformen Shopify. Jeg har opvokset med tennis, og det har fulgt mig det meste af mit liv, men konverteret helt over til padel nu.

Hvad niveau spiller du på?

Jeg spiller padel på et semiseriøst niveau. Mest for det sociale, men alle vil da vinde. Ligger i skrivende stund i top 80 i Danmark med høje ambitioner for 2023.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg havde egentlig lagt ketcheren fra tennis på hylden og kaldt det for et afsluttet kapitel grundet skade med tennisalbue. Så fik jeg alligevel trukket mig ud til padel for at prøve det, hvorefter jeg blev bidt af det i en grad, hvor jeg ikke kunne stoppe igen. Uden smerter fra skader kan jeg heldigvis give den fuld gas. Jeg startede rigtigt med at spille padel i midten af 2022.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller til dagligt i PadelPadel i Aarhus, selvom der er en lille køretur fra Randers. Ellers kan jeg også findes på anlæggene i Randers, hvor jeg primært spiller for hyggens skyld.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel af flere årsager. I en travl hverdag, hvor jeg nemt falder hen på arbejdscomputeren, forsvinder jeg helt væk fra hverdagen, når jeg står på padelbanen. Det er en god blanding mellem, at jeg vil se, hvor langt jeg kan nå med det samtidig med, at det fungerer som et afstressende element i hverdagen, hvor jeg kan hygge mig med padelvennerne.
Padel er social sport for mig.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det, som særligt får mig til at blive ved med at spille padel, er det sociale. Jeg elsker at spille turneringer især. Det er den fedeste måde at tvinge sig selv afsted og lave noget sundt, hvor jeg samtidig får mødt og snakket med utrolig mange mennesker. Jeg har aldrig mødt så mange mennesker, siden jeg startede med at spille padel på turneringsniveau.

Har du en fast spillepartner? Hvad er vigtigt for dig i en padelpartner?

Jeg har tidligere haft en fast makker. Det var super rart, da jeg startede med at spille turneringer. Det er fedt at have en at dele oplevelserne med – på godt og ondt. Nu vil jeg gerne mere med sporten, så derfor har jeg faktisk ikke en fast makker. Jeg får rigtig meget ud af at spille med forskellige. Det er min form for træning, fordi jeg får ny viden og bliver bedre af at spille med forskellige. Dermed sagt vil jeg gerne have en fast makker. Jeg skal bare lige finde ud af, hvordan min egentlig spillestil er, og hvem jeg fungerer rigtig godt med og udenfor banen med.

Derfor er min højeste prioritet i en makker faktisk kemien på og udenfor banen. Selvfølgelig også niveauet, men jeg vil altid foretrække god stemning over kompetencer.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Lige nu har jeg ikke noget, jeg vil bestemt med sporten. Jeg har en naturlig interesse i at ville lave noget på hobbyniveau for at hjælpe sporten frem, men ikke nærmere defineret end det. Jeg har nogle personlige målsætninger ifht. mit niveau og placeringer i DK, men dem holder jeg lige for mig selv 😉

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

Mine top tre padelprodukter er helt sikkert følgende tre:
– Wilson Pro Overgrip (Hvem elsker ikke det perfekte overgrip?)
– BullPadel Pascal Box (Spar penge på bolde og genopliv bolde fra sidst)
– 4on TotalDry Spray (For at undgå svede i håndflade, når kampene bliver intense)

Hvad betyder padel for dig?

Padel har haft en kæmpe indflydelse på mit liv. Jeg startede til padel, fordi jeg blev ramt af stress med arbejde. Derfor er padel mit frirum til at tvinge mig væk og lave noget andet, hvor jeg ikke kan tænke på arbejde eller tilgå en computer. Jeg har siden haft et sundere og mere balanceret liv. Så skal jeg heller ikke glemme og sige, at jeg har tabt mig 20kg siden april sidste år, hvor jeg startede med at spille 😅 Nu kæmper jeg med at holde vægten..

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Hvis du overvejer at starte til padel, så kom afsted og prøv det. Du bliver overrasket over, hvor social en sport det er. Både med dem, du spiller med, men også de andre i centeret. Husk at hygge dig og hold humøret højt. Det er det vigtigste.