Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Frederik (Uge 46)

Ugens Spiller – Frederik (Uge 46)

0
683

Jeg hedder Frederik Holøv Thomsen (IG: @masterpadelfraad) og er 27 år gammel. Jeg har været konkurrencemenneske hele mit liv.

Jeg elsker udfordringer, og det gælder alle former for sport. Jeg har spillet fodbold på højt niveau, men en slem ankelskade stoppede min aktive karriere som 20 årig.

Jeg arbejder fuldtid som bankrådgiver og efteruddanner mig samtidig ved siden af.

Sidenhen har jeg kastet mig over fitness, brætspil og alle former for sport, jeg fandt sjov (tennis, bordtennis, FIFA, shuffleboard, bordfodbold, poker mm.)

Hvad niveau spiller du på?
Som min faste makker, Lars Fromholt, plejer at sige, er vores niveau de bedste af de dårligste ;-).

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg blev introduceret for padel af mine svigerforældre i Padelhall.dk Skive. Min bedre halvdel og jeg vandt heldigvis og har sidenhen ikke set os tilbage.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg bor på Frederiksberg og spiller primært i RC kløver og på vores Lunar-liga hjemmebane Padelyard. Derudover spiller jeg selvfølgelig i Padelhall.dk Skive, samt på ferier i Spanien og en smule i Malmø.

Hvorfor spiller du padel?
Fordi jeg elsker spillet, og fordi min krop kan holde til det. Jeg elsker konkurrencen og muligheden for at forbedre sig.

I starten var det for hyggen og det sociale, men sidenhen er jeg begyndt at gå mere op i padel og er begyndt at spille turneringspadel. Det vigtigste for mig er, at det er sjovt i processen. Derudover elsker jeg, at alle er glade, og den positive atmosfære rundt omkring i de forskellige Padel centre.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Motionen, konkurrencen, netværket og at spillet er nemt at gå til. Alle kan være med! Padel bliver efter min overbevisning en af de største sportsgrene i Danmark.

Har du en fast spillepartner?
Jeg spiller mest med min Skive makker, Lars, men jeg spiller med alle. Jeg også kan nyde en hyggelig stund efter endt træning eller kamp. Jeg nyder, at alle kan være med uanset niveau, men jeg sætter også meget stor pris på en kamp, hvor alle spillerne på banen er på nogenlunde samme niveau – så mit konkurrencegen kan få frit spil.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
At vise Danmark verdens fedeste sport igennem min trænergerning, hvor jeg planlægger at uddanne mig. Derudover vil jeg gerne hjælpe nybegyndere med at undgå skader, da jeg desværre ofte ser folk bruge for “meget” håndled, har forkert grip eller lignende.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
• State Lime/Orange
• Fed kasket
• Lange rør (sokker)

Hvad betyder padel for dig?
Padel har skabt samme glæde, som fodbold havde for mig samt et socialt netværk, jeg elsker at være en del af.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Kom i gang, og spørg andre spillere til råds. Derudover anbefaler jeg en træner for at sikre, at man har grundprincipperne og reglerne på plads.