Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Brian Pamperin (Uge 51)

Ugens Spiller – Brian Pamperin (Uge 51)

0
492

Brian Pamperin, 46 år. Tidligere 7 gange ironman og indehavere af 3 ejendomsmægler butikker i Gentofte kommune. Realmæglerne med Alecsander Delfs og Kenneth Røien Pedersen, som begge også spiller padel. Jeg er stor fodboldfan, elsker at rejse, være sammen med venner og ikke mindst min kæreste, Cathrine.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg spiller et niveau omkring 4,25-4.5 – og bedste placering på Danmarks ranglisten er omkring 60.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg har spillet padel tennis i ca. 1,5 år og stiftede bekendtskab med det på Club Lasanta på Lanzarote, hvor jeg også tidligere har boet 🙂

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller gerne i Racket Kløver, Ballerup og propadel Nordhavn – Helst indendørs.

Hvorfor spiller du padel?
Hygge, det sociale, padelkampe osv. Jeg startede for sjovt, man fandt hurigt ud af, at jeg fik “tændt” mit “skal vinde gen”, så jeg begyndte at spille lidt mere seriøst.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det fedeste ved padel er den energi, der er på banen og ikke mindst alle de søde mennesker man møder rundt omkring i hallerne.

Har du en fast spillepartner? Hvad er vigtigt for dig i en padelpartner?
Jeg har haft 3 forskellige makkere: Michael Tannis, Simon Rasgaard og Allan “Fila” Larsen. Vigtigste: At Vinde 😜

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Min drøm er at komme på veteran-landsholdet og komme i top 25 i DK overall, vinde en DPF 400 samt vinde DM veteran.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Spiller med babolat, smør mig godt ind i kampfer og elsker mine nye K Weiss sko.

Hvad betyder padel for dig?
Jeg glæder mig hver gang, jeg skal ud og spille padel og det gør mig glad, hvis jeg spiller med nogle på et fedt niveau. Kan desværre også vise en mindre “pæn” side af mig selv, hvis ikke det går så godt! Ved ikke helt, hvad der sker med mig, når jeg går ind i “buret” – men noget sker det i hovedet på mig på trods af, at jeg normalt er et meget tålmodigt og behageligt menneske 🙂

Hvad betyder padel for dig?
I forbindelse med at jeg blev udtaget til Europa cup for klubhold med Ballerup Padel klub, begyndte jeg at spise anderledes og spille mere seriøst. Jeg hyrede en dygtig træner i form af Sofus Enrum, så det har betyder stort vægttab og nu hurtigere på banen:) Og en bedre forståelse for spillere.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel:
Giv den gas og husk at råb “VAMOS”, når du har vundet en fed bold.