Forside Nyheder WPT annoncerer europæiske tilføjelser til årets turneringsplan

WPT annoncerer europæiske tilføjelser til årets turneringsplan

0
875

Indlægget er blevet opdateret d. 19/01/2022

Det internationale padelforbund har blandt andet tilføjet nye turneringer i Danmark og Frankrig til World Padel Tour 2022-kalenderen.

På Padel Freak har vi flere gange hæftet os ved padelsportens nationale vækst. Det er imidlertid ikke kun på landsplan, men også verdensplan, at sporten disse år udvikler sig enormt.

Som indikator for dette, har WPT på deres hjemmeside annonceret en stribe af tilføjelser til turneringsprogrammet for den kommende sæson.

I denne uge har forbundet offentliggjort, at første udgave af turneringen French Padel Open skal spilles i juni måned i Toulouse.

Allerede sidste år kunne WPT meddele, at Hillerød i maj 2022 ville agere værtsby for den første udgave af turneringen Danish Padel Open. Turneringen vil foregå i Royal Stage, og det bliver første gang, at verdenseliten kan opleves på dansk grund.

Måneden før vil turneringen LeDap Stockholm Open blive afholdt i Sveriges hovedstad. Turneringen vil finde sted i Tele2 Arena, og spås til potentielt, at slå rekorden for det højest registrerede publikumsantal udenfor Spanien.

Billetter til Danish Padel Open i Hillerød kan købes her.