Forside Nyheder Tilmelding til LUNAR ligaen er åbnet

Tilmelding til LUNAR ligaen er åbnet

0
583

Indlægget er blevet opdateret d. 07/12/2022

De fleste har efterhånden kendskab til den danske padel liga Lunar, og det vidner tilgangen til ligaen også om – da knap 500 hold spillede knap 8800 kampe i efteråret!

Dansk Padel Forbund har netop udgivet nyheden om, at tilmelding til forårets LUNAR liga -og LUNAR ligaen 4p er åbnet. Og det er en nyhed værd at læse om, for de højt kompetitive padel spillere i det danske land.

For er i en flok padel elskere, der efterhånden kender hinanden ud og ind på padel banen, og ønsker i at prøve kræfterne af mod andre ligeså sammentømrede hold – så er LUNAR ligaerne den perfekte udfordring. Kravene for at kunne tilmelde et hold er nemlig forholdsvis få, og du får ligaen giver dig sportslig og social udvikling. Så kommer du for eksempel fra en fortid i foreningslivet – fodbold, håndbold, badminton, tennis – så er LUNAR ligaen det tætteste du nok kan komme på et foreningsliv.

Kravene til at kunne stille et hold er følgende:

  • Holdet skal bestå af minimum 6 spillere
  • Aktive spillerlicenser for alle holdets spillere
  • Betaling af holdgebyr
  • En holdkaptajn der står for tilmelding via Rankedin, sørger for alle har en aktiv spillerlicens og indberetter eventuelle afbud
  • Et unikt holdnavn
  • En hjemmebane

Vil du læse mere om reglerne, så kan du finde regelsættet hos Dansk Padel forbund her.

Billede fra: Dansk Padel Forbund – danskpadelforbund.dk/lunar-ligaerne-foraar-2023/

Skal i tilmeldes?

Lyder det som den helt rette udfordring for dig og dine padel makkere eller makkerinder? Så kan i læse mere om tilmelding til forårets LUNAR liga via dette link: https://www.danskpadelforbund.dk/lunar-ligaerne-foraar-2023/