Indlægget er blevet opdateret d. 14/03/2022

Verdensetterne Gemma Triay og Alejandra Salazar vinder anden turnering i streg, mens Sanyo Gutierrez og Agustín Tapia hiver årets første trofæ hjem.

Søndag blev finalerne ved Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022 afviklet foran et fyldt publikum på Pavelló Olímpic de Reus.

Det argentinske makkerpar Gutierrez og Tapia fik på lidt over en time overmandet de førsteseedede Juan Lebrón og Alejandro Galán, som de ellers tabte til ved Master Final i december.

Kampen endte 6-2, 6-2 og var generelt en ensidig affære, hvor verdensetterne kæmpede med at finde formen fra tidligere turneringsrunder.

Sejren medfører at Gutierrez og Tapia fra næste uge vil ligge øverst på The Race 2022 – listen der er afgørende for hvilke 8 par der må deltage ved sæsonfinalerne til sidst på året.

Stimen fortsætter

Hos kvinderne cementerede Miami Padel Open-vinderne Triay og Salazar deres dominans, da de efter en kamp med skiftende momentum slog Paula Josemaría og den lokale helt Ariana Sánchez.

Kampen var en gentagelse af finalen fra Miami, og selvom der denne gang var flere bump på vejen, kan den spanske superduo fortsat bryste sig af at være ubesejret i indeværende sæson. Kampen endte 6-3, 6-7, 6-1.

Få fuldt overblik over turneringens resultater her.

Se The Race 2022-listen her.