Forside Vild Med Padel klummen Team Fred – Padel med hjerte

Team Fred – Padel med hjerte

0
1231
Vild med Padel - Ole & Mette

Indlægget er blevet opdateret d. 29/04/2021

Padel er en fantastisk sport. Den giver glæde, oplevelser, gode sociale kontakter, god motion og masser af gode grin. Det er ting som vi alle kan bruge i vores hverdag, og som gør at vi vender tilbage til sporten gange efter gang. Men padel kan også give en masse til børn og unge som er udfordret af f.eks. autisme og ADHD. Det har en kæmpe ildsjæl inden for tennis og padel verdenen Mette Rytsel fundet ud af.

Mette er stifteren af den fantastiske projekt, Team Fred, som Vild med Padel har taget en snak med i seneste udgave af Vild med Padel.

Team Fred startede op i 2018 og over 250 børn har deltage i enten tennis eller padel træninger. Team Freds formål er at hjælpe børn og unge med særlige behov til at få en tryg introduktion til foreningsidræt. Første klub der startede Team Fred op var Virum Sorgenfri tennisklub, men over 9 tennis og padelforeninger tilbyder nu træning i Team Fred regi.

Mette Rytsel har selv modtaget flere priser på vegne af Team Fred og hendes store arbejde. Blandt andet DIF og Ørsteds pris som årets energi bundt til award showet Sport 2019, samt Årets ildsjæl af Dansk Tennis Forbund.

Team Fred har også opnået stor støtte indenfor padel verdenen i Danmark. Pro Padel ved Jan Larsen og Jan Bitterhoff har stillet lokaler og trænere til rådighed. Patrick Wozniacki har stillet op og hjulpet børn og unge i Team Fred, og Kim Enrum fra Bullpadel i Danmark har hjulpet med udstyr.

Har du lyst til at hjælpe Team Fred, og få endnu flere unge med udfordringer i gang med idræt, så kontakt Mette Rytsel. Team Fred har deres egen facebook side, hvor man kan følge med i deres aktiviter.

Du kan høre hele interviewet med Mette Rytsel i seneste udgave af Vild Med Padel, podcasten om verdens sjoveste sport, padel.

Har du også stor passion for padel, og vil du gerne dele din historie, forening eller noget tredje? Så er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på instagram på padelfreak.dk, hvis du mener det er en historie vi bør vide mere om.