Forside Sponsoreret Indhold Hold styr på træningen med smart udstyr

Hold styr på træningen med smart udstyr

0
764

I de senere år er der kommet meget mere fokus på at holde styr på ens træning, end der har været i mange år – og dette fokus kan i høj grad tilskrives det smarte udstyr, alle efterhånden har i lommen eller på armen. Smartphones og smartwatches har gjort det muligt at holde styr på stort set alle aspekter ved ens træning, og der er nærmest ingen grænser for de smarte funktioner, man kan benytte sig af, hvis man har mod på det.

Der er ingen tvivl om, at det sagtens kan betale sig at holde styr på træningen og sætte tingene i system, hvis man gerne vil rykke sig lidt ekstra på formskalaen, og i den moderne verden er der masser af udstyr, der kan hjælpe én med netop det.

Anskaf et smartwatch med pulsmåler

Hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan man træner, og om man får det ud af det, som man gerne vil, så er første skridt helt sikkert at anskaffe sig et smartwatch til formålet, hvis man ikke allerede har ét. Med et smartwatch på armen kan man få oplysninger om alt fra hastighed til afstand, og de mest avancerede af slagsen har også indbygget pulsmåler og hydrationsmåler, der kan fortælle dig, hvordan kroppen har det. Med løbende træningsresultater og målinger på armen er det lettere at følge med i, hvordan træningen går, og det kan være en god motivationsfaktor, hvis man kæmper med at komme afsted i hverdagen.

Der er mange forskellige typer af smartwatches på markedet, og hvilket man skal vælge afhænger i høj grad af, hvilken type træning man beskæftiger sig med. Det er klart, at det stilfulde og moderne valg er et Apple Watch, men hvis man f.eks. går meget op i løb og cykling, så kan et Garmin ur måske være at foretrække i stedet. Hvis du gerne vil være klogere på smart udstyr, der kan hjælpe dig i dit træningsforløb, så besøg Datalife.dk, hvor der findes anmeldelser og links til det bedste udstyr på markedet.

Køb en smart badevægt

Hvis informationerne på armen eller telefonen ikke er nok, eller hvis du er i gang med et vægttabsforløb, så kan det være en god investering, hvis man køber én af de nye, smarte badevægte. En badevægt lyder måske ikke som noget, der kan være hverken smart eller en god del af træningsmonitoreringen, men den kan faktisk i høj grad være begge dele.

De nyeste badevægte på markedet kan måle alt fra fedtprocent til muskel- og knoglemasse, og mange af dem kan gemme dine data direkte på en tilhørende app, der kan fås til din smartphone. Dermed bliver en badevægt en integreret del af monitoreringen af din træning, og den kan bruges til meget mere end de kolde fakta omkring din vægt.

De fleste moderne badevægte kan fås til en fornuftig pris, og dermed skal man ikke ud og finde en formue for at blive klogere på, hvordan kroppen har det. Der er mange forskellige modeller at gå efter, og derfor kan det være en god idé at finde en test, der viser, hvilken der passer bedst til dig og din træning.