Indlægget er blevet opdateret d. 14/12/2021

Er du også røget med på fitness bølgen og har været ude og investere i alverdens træningsudstyr under lockdown? Der er en god chance for, at du har udnyttet de tilbud, som de forskellige butikker og supermarkeder har haft, i forbindelse med den seneste lockdown. Det er der heller ikke noget at sige til, da der virkelig ikke har været meget at give sig til, andet end at drikke øl, spise chips – mens man ser Netflix eller spiller PlayStation. Du kan derfor klappe dig selv på skulderen over, at du valgte et sundere alternativ.
Hvis du er en af dem, der har været med til at tømme supermarkederne for træningsudstyr, sidder du måske og ærgrer dig lidt over kvaliteten, da det ikke er nogen hemmelighed, at det udstyr der blev solgt, ikke var det bedste på markedet. Hvis du er en af dem og nu overvejer at optimere din hjemmetræning, så kan det være fordelagtigt for dig at læse med i denne artikel.

Find en forhandler

Første skridt til at optimere sin hjemmetræning, og dit udstyr, er, at finde et sted, du kan købe det. Der findes mange forhandlere på nettet, men det kan være svært at vide hvilken forhandler, der har det bedste udstyr til de bedste priser, hvis man ikke rigtigt ved noget om det. Den letteste måde at finde udstyret på, er ved at bruge Google. Du skriver bare, hvad det er, du leder efter og klikker dig igennem søgeresultaterne. De fleste firmaer sælger ikke i butikker, men engros. Hvis du vil vide mere om denne måde at købe udstyr på, så læs mere på fitnessengros.dk.

Snak med dit netværk

Hvis du synes, priserne er lidt til den høje side, så kan det være en god idé at række ud til dit netværk. Det kan jo være, at du kender nogen, der enten sælger denne form for produkter, eller måske en der ejer eller arbejder i et fitnesscenter. Personlige relationer kan ofte lede til store besparelser, især hvis man skal købe stort ind. Så udnyt den store sandsynlighed der er, for at du kender nogen, der enten arbejder indenfor området, eller kender nogen der gør. Det kan potentielt spare dig for rigtigt mange penge.

Inden du bestiller

Det er fristende at bare bestille, når man endelig har fundet det helt rigtige udstyr, men inden du gør det, så gør dig selv den tjeneste at undersøge de forskellige forhandler først. Tjek dem på TrustPilot og tjek deres sociale medier. Når man foretager en handel, hvor man potentielt bruger rigtig mange penge, så er det en god idé at undersøge de forskellige forhandlere først, så man minimerer risikoen for at blive snydt og miste alle sine penge. Langt de fleste forhandlere er gode nok, men det er altid godt lige at tjekke det, for en sikkerheds skyld.