Denne artikel er udgivet i samarbejde med Elitepadel AB.

Padel er fed sportsgren på mange punkter. Det er nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketcher sport. Da det ikke er lige så fysisk hårdt, som mange andre ketcher sportsgrene såsom badminton, squash eller normal tennis, fører det til færre skader. Derudover er det med til at forbedre din reaktionstid og reflekser. Hvad mere kan man overhovedet ønske sig? Tjo, en ordentlig ketcher måske. Og det er lige netop derfor du her kan se Sveriges største bedste i test-guide til padleketchere. Over 50 ketchere er blevet testet og vinderne er blevet fundet i 13 forskellige kategorier, så du kan finde den, der passer lige præcis til dig. Læs med her, og få et hurtigt overblik over undersøgelsen.

Den overordnede bedste i test

Der er altid én, som bare er den bedste. Det er der i hvert fald her. Det er nemlig Adidas Adipower Ctrl Lite, som har en vurdering på 5/5 stjerner fra tidligere kunder. Den har en rund form, og er velegnet til spillere, der er på et medium niveau eller er vant til at motionere. Den giver høj grad af kontrol i slagene og vil være din sikre vej til en sejr, næste gang du skal på banen. Denne ketcher har altså vundet på alle parametrene, og er alt i alt den bedste.

Bedste padelketcher for nybegyndere

Bare rolig, hvis du er helt ny til padeltennis og bare er startet, fordi du synes det så sjovt ud, eller gerne ville røre dig lidt, skal du ikke blive skræmt helt væk af denne her kæmpe vurdering. For der er også blevet taget højde for alle slags niveauer. Og i kategorien for nybegyndere, er der også fundet en ketcher, som passer lige netop til det niveau. Nemlig en Adidas RX20 Light. Den er let at spille med, da den har en stor slagflade, og du på den måde nemmere vil ramme boldene. Det er en overkommelig ketcher for dig, der gerne vil igang. 

Bedste padelketcher for dig, der har et lavt budget

Det er selvfølgelig ikke kun niveauer, man skal tage højde for, da der er andre elementer, der kan spille ind. Herunder selvfølgelig økonomien. Selvom du måske ikke har den bedste økonomi, så skal der selvfølgelig stadig være mulighed for, at du kan spille padel tennis lige så meget som alle andre. Til dig er der denne ketcher: Head Evo Sanyo. Den er god til nybegyndere og medium niveau, og er bedst til en allround spillestil. Det er en overkommelig ketcher med en blød overflade, og derudover er den nem at spille med.