Indlægget er blevet opdateret d. 07/04/2021 af Kenneth S

I Danmark, når man snakker om padel tennis bat, er det svært at komme uden om ZERV. ZERV brandet er nemlig startet op her i Danmark og de slår sig med at være Ketchersportens “Value For Money” brand. Deres sortiment strækker sig udover padel tennis også til de andre ketchersportsgrene, såsom badminton, tennis og squash.

Vi dykker i denne artikel ned i ZERV brandet og kigger nærmere på ZERVs padel bats. Vi kigger på hvilke bats, vi finder interessante. Hvis du har gode erfaringer med ZERV padel bats, hører vi meget gerne fra dig. Du har mulighed for at finde vores mailadresse i bunden af siden her.

VORES FAVORIT

Zerv phantom padel elite

ZERV Phantom Padel Elite

ZERV er et fantastisk bat til en virkelig skarp pris. Rigtig god for padel spillere på alle niveauer. Derudover er battet i super god kvalitet og til en virkelig god pris.

DKK 699,00

Om ZERV

ZERV opstod, da ønsket om at fjerne alle mellemled i produktionen, så det var muligt at kunne få kvalitets sports produkter til en fordelagtig pris. ZERV ønsker at skabe et brand, som er value for money og har mulighed for at tilbyde ketchersporten et produkt, som kan hamle op med kvalitet af de største sports brands indenfor ketchersporten. Derfor er deres slogan også: 

“Because you de’ZERV it!”

De startede faktisk op med i 2003, at få underskrevet en kontrakt med en ung badmintonspiller, som blev udstyret med udstyr fra ZERV, denne badmintonspiller er ingen ringere end Viktor Axelsen. 

ZERV var i 2021 med i Løvens Hule, hvor de fik en investering fra Jesper Buch & Jan Lehrmann. Her er planen at de skal til at udvide kendskabet til ZERV brandet endnu mere og være med i toppen af brands indenfor padel tennis. 

Selvom at padel tennis i Danmark stadig meget nyt. Så er ZERV med på bølgen og har lavet flere rigtig gode padel bats til en rigtig god pris. Det gør også, at i sær nye padel tennis spillere får mulighed for, at kunne begynde at spille padel tennis uden at skulle investere en formue.

ZERV Padel Bat

ZERV gør brug af flere teknologier i deres bat, som vi vil komme mere ind på senere. Vi kan bl.a. nævne EVA core foam, Carbon fiber frame og mange flere. Derudover får du en fordelagtig god kvalitet til en utrolig skarp pris.

ZERV – Inferno Padel Classic

Zerv inferno padel classic

Inferno padel classic fra ZERV er et super godt starter bat. Da det er billigt og har det rundehoved, som gør det muligt at placere bolden lettere, da padel battet har et større sweetspot. Inferno padel classic er et rigtig godt allround bat til billige penge.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 360-375 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Begynder / Let øvet / Ungdomsspiller / Motionist / Øvet
 • Spiller type: Allround

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
599,00 599,00 GÅ TIL BUTIK

ZERV – PHANTOM PADEL ELITE

Zerv phantom padel elite

Phantom Padel Elite er et step højere end Ballistic Padel Team. Battet tilbyder høj power, samtidig med at battet har det rundehoved. Det gør at du får det bedste fra to verdner nemlig kontrol og power.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 355-370 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Let øvet / Ungdomsspiller / Motionist / Øvet
 • Spiller type: Allround

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
799,00 799,00 GÅ TIL BUTIK

ZERV – DOMINATE PADEL MASTER

zerv dominate padel master

ZERV Dominate Padel Master tager lige et skridt op i forhold til Phantom Padel Elite. Igen får du en rigtig god balance mellem power og kontrol. Padel battet er spækket med teknologi derudover har overfladen en “Rough Surface Control”, som giver en bedre føling med bolden.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 355-370 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Let øvet / Ungdomsspiller / Motionist / Øvet
 • Spiller type: Allround

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
799,00 799,00 GÅ TIL BUTIK

Vi har også kigget på tilbehør fra ZERV

ZERV Premium Grip

ZERV padelgreb levere et super godt greb om dit padel bat, som er med til at give dig mere kontrol og fart i dine skud. Derudover giver grebene forbedret svedabsorbering, så du har et super godt greb i hele kampen.

DKK 65,00

ZERV Padel Master+ Bolde

Padel Master+ bolde fra ZERV giver slidstærke og holdbare padel bolde, som kan bruges på alle padel underlag. Padel Master+ er produceret af gode og letvægts materialer, som giver en boldene en god hoppeevne.

DKK 38,00

ZERV Superb Padel Bag

Superb Padel Bag fra ZERV giver plads til at du kan få plads til både sko, bat, håndklæde, drikkedunk og alt andet du skal brug til træningen eller kampen. Tasken er virkelig godt at bære, da stropperne er polstrede og kan indstilles.

DKK 499,00

ZERV Padel Cover

Når man har været ude at investere i et lækkert padel bat, så må man ikke glemme at købe et cover. Padel coveret fra ZERV er slidstærkt og beskytter dit padel bat for den slitage, som er forbundet med transportationen af padel battet.

DKK 39,00

Padel bat teknologi

Selvom ZERV holder deres padel bat til en fordelagtig pris, så er deres produkter stadig spækket med en masse lækkert padel tennis teknologi, som også bliver brugt af de helt store ketcher brands. Vi kommer ind på noget af det teknologi, som der er i deres bat.

EVA CORE FOAM:

EVA core foam er det anerkendte EVA skum, som er med til at sørge for, at battet holdes forholdsvis lettere. Det er også teknologien med skummet, at det skal give en bedre føling, når bolden rammer battet, da bolden har mulighed for at trænge en lille smule ind i battet, før den bliver skudt afsted igen.

EVA CORE FOAM+:

EVA core foam+ er lige som Eva core foam bare endnu bedre kvalitet. Her husker dit padel tennis bat, hvor hurtigt battet skal genfinde dens oprindelige position og være klar til at kunne levere et slag mere. Det sker nemlig pga. et super godt hukommelsessystem, som er indbygget i skummet. Det er med til at battet kan levere en maksimal ydeevne og power hver gang du slår til bolden. 

Curved Holes Technology:

Curved holes teknologien er med til at øge din manøvredygtighed af battet og det er med til at kunne bidrage til at du kan få mere power i dit slag. Det sker pga. at hullerne i selve pattet buer lidt mere indad mod midten. Derudover optimere det sweetspottet i battet. Så når du rammer sweetspottet, så sender du nogle effektive skud afsted og det er med til at maksimere padel battets ydeevne. 

Carbon fiber vs. Glass fiber:

ZERV gør brug af både glass fiber og carbon fiber. Der er ikke rigtig noget, der er bedre end det andet, men der er stor forskel på de to fibre. Carbon fiberet er nemlig med til at øge stivheden i battet og dermed også med til at kunne gøre bedre brug af poweren, til at levere et hurtigere skud, samtidig med at battets holdbarhed forbedres. Glass fiber er med til at holde padel battet lettere og derved er battet nemmere at svinge med, derudover gør brugen af glass fiber, det lettere at kontrollere bolden.

Rough Surface Control:

Rough surface control er med til at du får en super god føling med bolden, når du skal sende den afsted mod din modstanders banehalvdel. Det er nemlig fordi at teknologien rough surface control, er med til at battet får lidt bedre fat på bolden.

Afrunding

ZERV er et super “Value for money” brand. Hvor de stadig opretholder kvalitet i deres udstyr. Derudover er det et dansk brand, som har fart på og har et ønske om at kæmpe med de helt store padel brands i fremtiden. Vi er selv helt vilde med at spille padel tennis med deres padel bats og kan varmt anbefale dem.