Forside Udstyr til Padel ZERV Padel Bat – Perfekt til alle niveauer

ZERV Padel Bat – Perfekt til alle niveauer

0
2149
Padelcourt

Indlægget er blevet opdateret d. 07/01/2024

I Danmark, når man snakker om padel tennis bat, er det svært at komme uden om ZERV. ZERV brandet er nemlig startet op her i Danmark og de slår sig med at være Ketchersportens “Value For Money” brand. Deres sortiment strækker sig udover padel tennis også til de andre ketchersportsgrene, såsom badminton, tennis og squash.

Vi dykker i denne artikel ned i ZERV brandet og kigger nærmere på ZERVs padel bats. Vi kigger på hvilke bats, vi finder interessante. Hvis du har gode erfaringer med ZERV padel bats, hører vi meget gerne fra dig. Du har mulighed for at finde vores mailadresse i bunden af siden her.

Vi anbefaler

ZERV Vectro Classic 2022

Hovedform: Rund
Niveau: Begynder / Øvet
Type: Kontrol
Ru overflade
God kontrol
100% Carbon Fiber Frame
Mangler lidt power

ZERV Vectro Classic 2022 er et bat med særlig fokus på to ting – kontrol og holdbarhed. Rammen, som er 100% carbon, bidrager til en god holdbarhed, mens den lave vægt og runde hovedform gør battet særligt velegnet til spilleren der ønsker en masse kontrol. Vectro Classic 2022 har en ru overflade der yderligere bidrager til følelsen af ekstra kontrol og spin.

Den bedste pris på ZERV Vectro Classic 2022:

Om ZERV

ZERV opstod, da ønsket om at fjerne alle mellemled i produktionen, så det var muligt at kunne få kvalitets sports produkter til en fordelagtig pris. ZERV ønsker at skabe et brand, som er value for money og har mulighed for at tilbyde ketchersporten et produkt, som kan hamle op med kvalitet af de største sports brands indenfor ketchersporten. Derfor er deres slogan også: 

“Because you de’ZERV it!”

De startede faktisk op med i 2003, at få underskrevet en kontrakt med en ung badmintonspiller, som blev udstyret med udstyr fra ZERV, denne badmintonspiller er ingen ringere end Viktor Axelsen. 

ZERV var i 2021 med i Løvens Hule, hvor de fik en investering fra Jesper Buch & Jan Lehrmann. Her er planen at de skal til at udvide kendskabet til ZERV brandet endnu mere og være med i toppen af brands indenfor padel tennis. 

Selvom at padel tennis i Danmark stadig meget nyt. Så er ZERV med på bølgen og har lavet flere rigtig gode padel bats til en rigtig god pris. Det gør også, at i sær nye padel tennis spillere får mulighed for, at kunne begynde at spille padel tennis uden at skulle investere en formue.

ZERV Padel Bat

ZERV gør brug af flere teknologier i deres bat, som vi vil komme mere ind på senere. Vi kan bl.a. nævne EVA core foam, Carbon fiber frame og mange flere. Derudover får du en fordelagtig god kvalitet til en utrolig skarp pris.

Bedste ZERV Padel Bat til Begynderen

ZERV Sparta Z100

ZERV Sparta Z100 er en del af mærkets ‘Street’-serie, som er tiltænkt begynderen og de lettere øvet.

Her er Sparta Z100 det første i serien, og tiltænkt spillere i den spæde start af deres padelkarriere. Det vi synes er spændende ved dette bat, er at det har fået en smallere ramme, hvilket gør det lidt nemmere at kontrollere, for ny begyndere eller yngre spillere.

For kontrol er virkelig hvad der har været fokus på hos ZERV med dette bat. En klassisk rund hovedform og even balance, er samme med den føromtalte ramme, med til at gøre at du virkelig bare kan fokusere på at få padelgrundstenene på plads, uden at skulle kigge vredt ned på battet.

Når er blevet mere ferm til padel, kan du skifte til et bat med mere power.

Hovedform: Rund
Niveau: Begynder / Junior
Type: Kontrol / Allround


Pros

Godt begynder bat
Pris
Smallere ramme

Cons

Power

Den bedste pris på ZERV Sparta Z100:

Bedste ZERV Padel Bat til den øvede

ZERV Hunter Team Light 2022

ZERV Hunter Team Light 2022 er det vi på redaktionen kaldet et ‘lidt af det hele’-bat. Her er man hverken gået all-in på power eller kontrol. Battet er dråbeformet, og produceret i carbon, som normalt giver gode power-egenskaber. Her kombineres det dog med en even balance og en lav vægt, som er ting man forbinder med god boldføling og kontrol. Så vil du have et allround bat i den lette ende vægtmæssigt, som består af holdbare materialer, kunne Hunter Team Light 2022 måske være noget for dig.

Hovedform: Dråbe
Niveau: Øvet
Type: Allround

Pros

God blanding af power og kontrol
Letvægt
3K Carbon

Cons

Mangler lidt vægt i smashes

Den bedste pris på ZERV Hunter Team Light 2022:

Bedste ZERV Padel Bat til turneringsspilleren

ZERV Spyro Luxury Power 2022

Når vi skal have fat i et premium bat fra ZERV, så er det svært at gå uden om Spyro Luxury Power. Her får du virkeligt et bat der er spækket med alt det bedste ZERV har at byde på.

Luxury battene har som de eneste en 18K carbon overflade, der giver battet en ekspetionel stabilitet og kraftoverførsel ved slag. Du finder også kulfiber i hele rammen, der giver battet god stivhed og holdbarhed. Særligt kan vi godt lige det dimantformet hoved kombineret med en even balance, der giver en god kombination af power og kontrol. Med til at give kontrol har du også den ru overflade struktur, der giver et okay greb i bolden. Det er ikke et bat i den helt lette ende, så for at kompensere har man tilføjet deres Vibration Absorption System, der skåner din spillarm igennem spillet, og mindsker risikoen for skader.

Så er du på jagt efter at stige på ranglisterne, så er ZERV Spyro Luxury Power 2022 muligvis battet for dig.

Hovedform: Diamant
Niveau: Øvet / turneringsspiller
Type: Allround / Power

Pros

God blanding af power og kontrol
Vibration Absoprtion System
18K Carbon

Cons

Pris

Den bedste pris på ZERV Spyro Luxury Power 2022:

Ekstra tilbehør fra ZERV

ZERV Premium Grip

ZERV padelgreb levere et super godt greb om dit padel bat, som er med til at give dig mere kontrol og fart i dine skud. Derudover giver grebene forbedret svedabsorbering, så du har et super godt greb i hele kampen.

DKK 65,00

ZERV Superb Padel Bag

Superb Padel Bag fra ZERV giver plads til at du kan få plads til både sko, bat, håndklæde, drikkedunk og alt andet du skal brug til træningen eller kampen. Tasken er virkelig godt at bære, da stropperne er polstrede og kan indstilles.

DKK 499,00

ZERV Padel Cover

Når man har været ude at investere i et lækkert padel bat, så må man ikke glemme at købe et cover. Padel coveret fra ZERV er slidstærkt og beskytter dit padel bat for den slitage, som er forbundet med transportationen af padel battet.

DKK 39,00

ZERV teknologier

Selvom ZERV holder deres padel bat til en fordelagtig pris, så er deres produkter stadig spækket med en masse lækkert padel tennis teknologi, som også bliver brugt af de helt store ketcher brands. Vi kommer ind på noget af det teknologi, som der er i deres bat.

EVA CORE FOAM:

EVA core foam er det anerkendte EVA skum, som er med til at sørge for, at battet holdes forholdsvis lettere. Det er også teknologien med skummet, at det skal give en bedre føling, når bolden rammer battet, da bolden har mulighed for at trænge en lille smule ind i battet, før den bliver skudt afsted igen.

EVA CORE FOAM+:

EVA core foam+ er lige som Eva core foam bare endnu bedre kvalitet. Her husker dit padel tennis bat, hvor hurtigt battet skal genfinde dens oprindelige position og være klar til at kunne levere et slag mere. Det sker nemlig pga. et super godt hukommelsessystem, som er indbygget i skummet. Det er med til at battet kan levere en maksimal ydeevne og power hver gang du slår til bolden. 

Curved Holes Technology:

Curved holes teknologien er med til at øge din manøvredygtighed af battet og det er med til at kunne bidrage til at du kan få mere power i dit slag. Det sker pga. at hullerne i selve pattet buer lidt mere indad mod midten. Derudover optimere det sweetspottet i battet. Så når du rammer sweetspottet, så sender du nogle effektive skud afsted og det er med til at maksimere padel battets ydeevne. 

Carbon fiber vs. Glass fiber:

ZERV gør brug af både glass fiber og carbon fiber. Der er ikke rigtig noget, der er bedre end det andet, men der er stor forskel på de to fibre. Carbon fiberet er nemlig med til at øge stivheden i battet og dermed også med til at kunne gøre bedre brug af poweren, til at levere et hurtigere skud, samtidig med at battets holdbarhed forbedres. Glass fiber er med til at holde padel battet lettere og derved er battet nemmere at svinge med, derudover gør brugen af glass fiber, det lettere at kontrollere bolden.

Rough Surface Control:

Rough surface control er med til at du får en super god føling med bolden, når du skal sende den afsted mod din modstanders banehalvdel. Det er nemlig fordi at teknologien rough surface control, er med til at battet får lidt bedre fat på bolden.

FAQ

Konklusion

ZERV er et super “Value for money” brand. Hvor de stadig opretholder kvalitet i deres udstyr. Derudover er det et dansk brand, som har fart på og har et ønske om at kæmpe med de helt store padel brands i fremtiden. Vi er selv helt vilde med at spille padel tennis med deres padel bats og kan varmt anbefale dem.