Forside Nyheder Vinderne af Miami Padel Open er fundet

Vinderne af Miami Padel Open er fundet

0
663

Indlægget er blevet opdateret d. 02/03/2022

Søndag blev finalerne af årets første padelturnering afviklet. Læs resultaterne fra finalerne her.

I sidste uge løb årets første turnering for verdens bedste padelspillere af stablen i Miami. Det var første gang siden 2021, at verdenseliten har kunne dyste om point til ranglisten, så der herskede en naturlig nysgerrighed om hvem der ville komme stærkest ud af starthullerne.

På kvindesiden fortsatte de regerende verdensettere – Alejandra Salazar og Gemma Triay – deres positive stime fra 2021. Sidste år vandt de otte titler, og fortsatte altså hvor de slap, da de i årets første turnering komfortabelt slog Ariana Sánchez og Paula Josemaría 6-2, 6-2 i finalen.

Hos herrerne gik det knap så forudsigeligt for sig.  Ved semifinalerne var både turnerings første- og andenseedede par slået ud, og finalen blev en duel mellem Lucas Campagnolo og makkeren Javier Garrido Gómez mod Arturo Coello Manso og Fernando Belasteguín. En kamp som sidstnævne par vandt 6-3, 7-6(3).

19-årige Coello blev dermed den yngste vinder nogensinde på World Padel Tour, imens hans 42-årige makker Belasteguín fik blåstemplet, at han stadig hører til den absolutte verdenselite.

Næste turnering er Estrella Damm Reus Costa Daurada Open, som bliver afviklet fra 5. marts – 13. marts.