Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Når vi taler og tænker på Vibor-A, så er vi klart ovre i et af de luksuriøse brands inden for padel sporten. Dertil følger også en masse kvalitets padel udstyr med. Vibor-A producere en stor del af udstyret til padel her kan vi bl.a. nævne Padel bat, Padel bolde, Padel taske, Padel grips mm.

Vibor-A startede med det formål, at give markedet de bedste tekniske og tekstileprodukter i padel tennis. De tager sig af alt lige fra mindste detalje i produktionen til at designe produkterne. Alle produkter bliver fremstillet i Spanien.

Vi har kigget på dette udstyr fra Vibor-A

Vibor-A Padel bats
Vibor-A Liquid MambaLæs mere
Vibor-A Liquid YararaLæs mere
Vibor-A Liquid King CobraLæs mere
Vibor-A Padel Bolde
Vibor-A Elite TourLæs mere
Vibor-A Padel Taske
Vibor-A Mamba Bag GuldLæs mere

Vibor-A Liquid Mamba

Et super lækkert padel bat fra Vibor-A’s 2021 kollektion. Padel battet er designet i et neon gul og sort tema med grå skrift. Battet giver en fantastisk balance mellem power og kontrol.

DKK 2205,00

Vibor-As Black Mamba kommer tilbage i en ny form, nemlig Liquid Mamba i deres nye 2021 kollektion. Med dette fantastiske bat får du et padel bat, som har fokus på at give dig exceptionelt god balance mellem power og kontrol i dine slag. Battet er ideelt for dem, der ønsker at fremme deres eget padel spil endnu mere for at blive bedre. Battet er tiltænkt de mest krævende padel tennis spillere og vil være med til at give dem forbavsende alsidighed og tilpasningsevne ligemeget hvor på banen, de befinder sig.

 • Hovedform: Dråbe
 • Vægt: 355-375 g
 • Balance: Even balance
 • Ramme: Carbon
 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Allround

Vibor-A Liquid Yarara

Et super lækkert padel bat fra Vibor-A’s 2021 kollektion. Padel battet er designet i et guld og sort tema med grå skrift. Battet giver masser af power uden at gå på kompromis med kontrollen.

DKK 2395,00

Vibor-As Black Yarara er kommet tilbage i en ny udgave i form af Liquid Yarara fra den nyeste 2021 kollektion. Denne model giver en super balance mellem power og kontrol, men padel battet er mest power orienteret. Det vil også sige at du mister en smule kontrol men du får så også en masse power oveni. Vibor-As Liquid Yarara er et mellem bat mellem Liquid Mamba og Liquid King Cobra.

 • Hovedform: Dråbe
 • Vægt: 355-375 g
 • Balance: Even balance
 • Ramme: Carbon
 • Niveau: Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Allround

Vibor-A Liquid King Cobra

Et super lækkert padel bat fra Vibor-A’s 2021 kollektion. Padel battet er designet i et rødt og sort tema med grå skrift. King Cobra har fokus på den aggressive spiller, da battet har fokus på at din power i dine skud bliver forbedret gevaldigt.


DKK 2779,00

Vibor-A King Cobra er tilbage i en ny og forbedret udgave i Vibor-As nye 2021 kollektion Liquid. Vibor-A Liquid King Cobra er battet til den aggressive spiller. Battet giver en masser power, som er med til at du kan smashe dine modstandere ud af banen. Det gør ikke, at du mister kontrollen over bolden selvom du får en masse power.

 • Hovedform: Diamant
 • Vægt: 355-375 g
 • Balance: Hovedtung
 • Ramme: Carbon
 • Niveau: Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Power

Når du er ude at spille padel, så må du ikke mangle bolde, derfor har vi fundet padel boldene fra Vibor-A. Elite Tour Padel Bolde fra Vibor-A er super gode og gennemtestede bolde. Materialerne er fremstillet i modstandsdygtige materialer for at give maksimal holdbarhed, derudover har de sikret dig, at du får en bold, der har god balance mellem bounce og kontrol. Bolde skiller sig ud ved at have flerlagsgummi, dette hjælper med at holde trykket i bolde, som også øger holdbarheden på bolden.

Vibor-A Elite Tour

Vibor-A Elite Tour

Vibor-A Elite Tour er en super fantastisk gennemtestet padel bold, som har en rigtig god holdbarhed pga. den er fremstillet i flerlagsgummi. Derudover har den en god balance mellem bounce og kontrol.

DKK 59,00


Det kan være svært, at have alt med, når man spiller padel. Det har Vibor-A også tænkt på og derfor har de lavet en super lækker taske. Tasken er virkelig funktionelt, da den har både thermo rum til dine padel bats, som gør at dine bats får en længere holdbarhed. Da de får den bedste temperatur. Derudover er der et mindre rum til at opbevare alle dine småting. Der er også et smart rum til dine sko, så det kan være adskilt fra alt dit andet udstyr, så de ikke gør de andet udstyr beskidt efter en god omgang padel.

Vibor-A Mamba Bag

Vibor-A Mamba Bag Guld

Vibor-A Mamba Bag er en super lækker taske, som er funktionelt god. Da der både er thermo rum til dit padel bat. Der er også et smart rum til dine sko, så de kan være adskilt fra dit andet udstyr. Derudover er der også et mindre rum, til at opbevare dine småting.

DKK 599,00

Afrunding

Selvom Vibor-A er et luksus mærke, så følger deres kvalitet også med prisen. De prøver hele tiden at skubbe grænsen for teknologien i deres udstyr, så de kan være i front. Hvis du har gode erfaringer med Vibor-A, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.