Forside Ugens Spiller Ugens Spiller Rasmus Porup (Uge 40)

Ugens Spiller Rasmus Porup (Uge 40)

0
715

Indlægget er blevet opdateret d. 07/10/2021

Lidt om dig

Rasmus, 33 år gammel. Jeg er til dagligt viceforstander på en efterskole og professionel håndboldspiller i Lemvig-Thyborøn håndbold.

Jeg elsker alle former for boldspil, og jeg er som mange andre faldet pladask for Padel.

Hvad niveau spiller du på (1-7)

Vil sige, at mit niveau er støt stigende, men kan nok ikke klemme den meget over 4.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg prøvede Padel første gang på La Santa, hvor vi prøvede spillet et par gange i 2013. Men siden da gik der lang tid før de første baner kom i lokalområdet, så jeg er først for alvor begyndt at spille i 2019.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg er medejer af Padel Sport Lemvig, hvilket naturligvis er der, jeg er at finde, når jeg spiller Padel.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller Padel, fordi det er en god kombination af taktik og fysik. Spillet er nemt at gå til og du får relativt hurtigt nogle gode dueller, hvis du er 4 på samme niveau. Den sociale faktor spiller naturligvis også ind, og har en stor værdi for mig.

Her finder du Padel Sport Lemvig. Kilde: www.padelsportlemvig.com

Hvad er det fedeste ved padel?

Det fedeste er, at en smash fra modstanderen kan gå hen og blive en oplagt pointchance for dig selv. Er du taktisk klog og forudseende, så kan du få mange fordele gennem spillet.

Har du en fast spillepartner?

Jeg spiller fast med Torben – en af de andre medejere i Padel Sport Lemvig. Vi komplementerer meget godt hinanden. Jeg er svag ift. min højde på knap 2m – hardhitteren, mens Torben er mere rugbrødsmotoren, som får alle bolde over med kvalitet.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Padel bliver min næste sport. Når håndboldkarrieren ikke rækker længere, så bliver det Padel på fuld tid. Så må vi se, hvad det bliver til. Jeg elsker konkurrence, så mon ikke det bliver noget turnering/liga spil, hvor jeg kan få stillet det behov.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Jeg er stor fan af mit NOX MJ10 Luxury bat. Er også stor fan af mine Adidas Adizero Ubersonic padel sko. Og den 3. ting er nok et godt gammeldags svedbånd.

Hvad betyder padel for dig?

Padel har givet et frirum i mit liv. Et frirum hvor det sociale, konkurrence og sjov kan mødes. Jeg ser padelbanen som en stor legeplads, hvor grin og glæde kan kombineres med mit konkurrencegen. Og på sigt kommer Padel til at have en stor plads i mit liv.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

Det er bare med at komme afsted! Det er nemmere og sjovere, end du tror. Find dit nærmeste center, og se om de ikke har et åbent-hus arrangement eller en træning du kan deltage i, og på den måde få en god start på din padelkarriere.