Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Philip Stærmose (Uge 30)

Ugens Spiller – Philip Stærmose (Uge 30)

0
1902

Philip Stærmose, 29 år, bor i Odense med min kone Emma og mine 3 døtre Edith (4), Ingrid (8 uger) og Johanne (8 uger). I min fritid er jeg sammen med min familie, og så spiller jeg selvfølgelig en masse padel. Jeg er så heldig, at jeg her fra d.1/8 er blevet ansat som centerleder i PadelPadel Odense, og nu også kan “leve” af sporten. PadelPadel er et fantastisk projekt og i Odense åbner vi op for booking i de mest fantastiske omgivelser omkring d.15/10.

Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Jeg har heldigvis meget at lære endnu. Jeg vil nok sige ca. 3 – 3.5.


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg prøvede det her i Odense da Padelboxen åbnede for ca. 2 år siden. Det første år var det ikke meget jeg spillede da jeg også spillede fodbold. Nu er fodboldstøvlerne lagt på hylden og skiftet ud med et padelbat.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Fra oktober, når min arbejdsplads PadelPadel Odense åbner i Tietgenbyen, bliver det 90% af tiden der. Der kommer 12 indendørs og 2 udendørsbaner.

Hvorfor spiller du padel?

Både fordi det er sjovt, det sociale og pga. konkurrencer/turneringer. En god blanding af det hele.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det sjove spil, de fede dueller og bare den glød og fede ”vibe” der er blandt alle padelspillere. 

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Både og. Konkurrencer og turneringer er stadig ret nyt for mig. Men de 2 turneringer jeg har deltaget i, har været med min ven Andreas Thiesson. Når jeg selv skal til at arrengere stævner/turneringer i PadelPadel, bliver det nok en god blanding af kollegaer, venner eller evt. sponsorer. Det vigtige for mig i en partner er, at man går 100% efter alle bolde, men også at det skal være sjovt imens, og man kan drikke en kold øl/sodavand efter.

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Min drøm har altid været at kunne leve af en sport. Nu er jeg så heldig, at jeg kommer til at leve af og drive PadelPadel i Odense.   Jeg blev her i maj uddannet padeltræner 1+2, og kan derfor nu også undervise begyndere + let øvet! Udover alt det der følger med som centerleder (spille en masse padel, undervise, arrangere firmaarrengement, afholde turneringer m.m) så glæder jeg mig bare til at møde en masse glade mennesker, der brænder for padel ligesom mig/os.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

  • Mit Bullpadel Vertex 3,0.                                 
  • Mine lyskesshorts 😂.                                      
  • Og så mine kommende padelsko..(spiller stadigvæk i mine handball speciel 🙈)

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Gør det! Og når jeg nu har muligheden her, (tak til padelfreak, for at skrive til mig) så vil jeg sige, at hvis du er fra Fyn, så glæd dig til at komme ud at spille i PadelPadel i Tietgenbyen. Det ligger 3 minutter fra motorvejen. Der er garanteret god service, lånebat, højt til loftet og de helt rigtige baner/omgivelser til padel! 😎

Med venlig hilsen
Philip Stærmose