Ugens Spiller – Peter N. B. Sørensen (Uge 26)

0
586

Mit navn er Peter Nørregaard Bagger Sørensen, men i padelverdenen kendes jeg som Pistol Pete.

Jeg er 21 år og arbejder til dagligt hos Racket Club Kløver. Min fritid bruges primært på padel, da det både er min passion, men også mit frirum.

Hvad niveau spiller du på?

Jeg spiller padel omkring 2-3 gange om ugen og vil gerne spille endnu mere.

Mit niveau er nok omkring 3.75, hvis vi tager den i forhold til Danske Padel Entusiaster, som er en gruppe på facebook. Jeg har spillet padel i cirka 6 måneder,m hvor jeg har taget det seriøst.

Nu kæmper jeg for at forbedre mig dag for dag og blive den bedste udgave af mig selv.
Jeg håber, og tror på, folk får øjenene op for Padel Mates, som er en ny app, hvor folk kan vurdere andre spiller efter kampe! Jeg tror virkelig, det kan få styr på niveauinddelingen!

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Måden jeg fik øjnene op for padel var, da jeg var med en god kammerat på La Santa Sport. Det blev dog ikke en så køn omgang padel, da jeg på samme tur brækkede min storetå allerede efter 3 timer af mit ellers 14 dages ophold.

Dette resulterede desværre i hele to operationer, hvor nummer to gik hen og blev forskning. Jeg spillede førhen en masse fodbold og det har ligget mit hjerte nær i mange år. Nu er støvlerne dog lagt delvist til side og nu står den på padel hele vejen!

Hvor er du at finde når du spiller padel?

Jeg er helt klart oftes at finde hos Racket Club Kløver, da det også er min arbejdsplads og dermed kan jeg kombinere hobby og job.
Derudover så mener jeg, Racket Club har de bedste baner i Københavnsområdet og det spiller helt klart også ind!

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel, fordi jeg har forelsket mig i sporten. I starten var padel en måde at holde mig igang, så jeg kunne vende tilbage til fodbolden.

Jeg måtte dog acceptere, at fodbolden ikke var en mulighed til sidst og derfor åbnede mit hjerte sig op for padel. Padel er en sport, som kan det hele. Jeg forelskede mig i padel, fordi det er for ALLE!

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fedeste ved padel er, for mig, det med, det er en gentlemen sport. En sport, hvor alle kommer for at spille fede kampe. Folk respektere hinanden og anerkender andres flotte slag i kampe.

Har du en fast spillepartner?

Jeg har ikke en fastmakker lige nu, men min gode kollega og jeg arbejder på at se, om vi kan danne en god connection sammen på banen og eventuelt bliver partnere på sigt.

Det vigtigste for mig er, at min partner og jeg har en god relation til hinanden på banen. Kommunikation betyder en del for mig, da jeg kommer fra fodbold, hvor jeg snakkede en del til mine holdkammerater. Dog er dette noget, jeg skal gøre endnu mere i mit padelspil.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Mine drømme og ambitioner for padel er, at jeg skal blive den bedste padelspiller, jeg kan. Jeg skal træne hårdt og med dygtige folk, som kan hjælpe mig den rigtige retning. Derudover kunne jeg godt tænke mig at prøve at spille turneringer i 2023 og se hvor langt, jeg kan komme op på ranglisterne.

Jeg går dog ikke efter at blive den nye Marc Møller, som jeg mener er Danmarks bedste padelspiller. Jeg vil dog gerne blive den bedste udgave af mig selv og kæmpe hårdt for det.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

Mine 3 favorit produkter ift padel er helt klart mine mange bat🤣 Jeg er også stor fan af min grippy grip, som hjælper mig med at holde bedre på mit bat og holder mine hænder tørre for sved. Den sidste ting må være mit fantastiske padeltøj, som jo er fra Racket Club – lavet i samarbejde med Björn borg. Det er mega lækkert at spille i!

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder sindssygt meget for mig! Jeg elsker at spille padel, se padel og arbejde med padel! Padel er mit frirum og det føles som om, alt andet lægges til side, når man har fokus på sit spil.

Padel har ændret mit liv en del, da det jo lige nu er mit fokus. Både på og uden for banen. Jeg ønsker derudover også, at blive træner på sigt, så padel har helt klart ændret min hverdag.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Mit bedste råd er bare at nyde at være i det! Nyd oplevelsen i, at der er en helt ny sportsgren i udvikling. En sport, der byder alle velkommen og er for alle. Padel er en sport, ALLE kan spille, så det er bare at tage fat i gode venner, familie og makkere og kom ud og få spillet en masse.

Et andet råd er også at holde humøret højt. Padel er en ny sport i Danmark og den skal vi tage ind med et smil på læben.
Så pak dit bat, det gode humør og tag 3 andre under armen og kom ud og spil! (Helst hos Racket Club)