Ugens Spiller – Oscar Sebber Gormsen (Uge 25)

0
905

Mit navn er Oscar Sebber Gormsen, jeg er 22 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste, Martha. Min helt store passion er selfølgelig padel, men derudover interesserer jeg mig også for en masse andre former for sport såsom: fodbold, håndbold, badminton, tennis og basketball.

Hvad niveau spiller du på?

Jeg har været udtaget til de sidste tre landsholdssamlinger, og spiller til dagligt for Racket Club Elite, som netop er blevet kåret som Danske Mestre, så jeg spiller næsten dagligt med nogle af de bedste spillere i Danmark.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg prøvede for første gang at spille padel for 5-6 år siden, men da sporten ikke var så stor i Danmark på daværende tidspunkt, blev det meget sporadisk og derfor holdte jeg fast i at spille tennis.

Men i løbet af foråret sidste år, prøvede jeg igen padel af med nogle fra mit tennis-hold, og blev med det samme grebet af det. Der gik 3 måneder, så havde jeg lagt tennis på hylden og spillede derfra udelukkende padel.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg er for det meste at finde hos Racket Club Kløver, hvor jeg også ofte hænger ud efter træning og kampe.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel, fordi at det er den fedeste sport i verden! Jeg spillede tennis i 13 år, men efter et par kampe på padelbanen var jeg grebet af den fantastiske sport! Jeg blev grebet af, at det var en super sjov sport, som har nogle af de samme aspekter som tennis, men som samtidig er et helt andet spil.

Jeg oplever, at man i padel har længere og mere seværdige dueller end i tennis. Desuden kan jeg rigtig godt lide det sociale aspekt ved padel. Både det, at man har en makker, men i høj grad også, hvor venlig og imødekommende folk er i det danske padel-miljø.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fedeste ved padel er, at alle dueller er forskellige. Padel er en utroligt alsidig sport med mange forskellige slag, og bannerne på banen gør, at det oftest er lange dueller. Det gør det til en utrolig seervenlig og fed sport!

Har du en fast spillepartner?

Jeg har en fast makker i Sofus Enrum. Vi kender hinanden fra tennis og har kendt hinanden i mange år. Grunden til at vi netop er begyndt at spille sammen er, at vi har rigtig god energi sammen på banen, hvilket jeg synes, er helt essentielt i et godt makkerskab. Desuden komplimenterer vi hinanden godt på banen, da vi har ens spillespil – hvilket også er super vigtigt.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Mit kortsigtede mål inden for padel er at vinde DM næste år. Herefter er drømmen på et tidpunkt at kunne komme til at leve af det. Jeg vil gerne ud og teste mig af i Sverige og forhåbentligt på sigt også WPT.

Mine top 3 produkter er:

  • Mit HEAD Alpha Motion bat, som er et super lækkert dråbeformet bat med en god blanding af kontrol og power
  • Min kasket – jeg spiller altid med en kasket og altid vendt med skyggen bagud – det er så småt ved at blive et karakteristika 😉
  • En STATE – jeg drikker altid STATE, når jeg spiller, da jeg nyder en kold carboneret drik i pauserne

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder super meget for mig! Det er en fast del af min hverdag, og som jeg tidligere har nævnt, drømmer jeg om på sigt at kunne leve af det. Siden jeg for alvor startede med at spille padel (især siden jeg blev en del af Racket Club Elite), har jeg mødt så mange spændende og fantastiske mennesker.

Padel appelerer til så mange mennesker, hvilket har gjort, at jeg har mødt mange forskellige mennesker på min padel-rejse og blev beriget med mange skønne øjeblikke på kort tid.

Hver morgen når jeg står op, glæder jeg mig til, at jeg træder ind på padel banen! Det giver en umådlig stor glæde, at man hver morgen kan vågne op og være glad for, hvad dagen den bringer!

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

Mit råd til folk, der overvejer at prøve padel er: “Just do it!! Spring ud i det og prøv det af. Det er super begyndervenligt og utroligt socialt – og bare en super fed sport!