Ugens Spiller – Nicolai (Uge 47)

0
450

Jeg hedder Nicolai Dahl. Jeg bor i Aarhus og studerer dagligt erhvervsøkonomi på Aarhus universitet.

Udover at bruge meget tid på at spille padel og styrketræne, arbejder jeg også i PadelPadel Aarhus og derudover som freelance instruktør hos CoastZone. Jeg er 22 år.

Hvad niveau spiller du på?
Der er gået lidt inflation i niveauerne ude hos os (PadelPadel);-) – så jeg kan nok kategorisere mig selv som en mørkerød spiller efterhånden.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg har altid spillet utrolig meget golf på eliteplan. I starten af året fik jeg en alvorlig skade i min venstre hånd, som gjorde, at jeg ikke kunne spille golf resten af året.

I starten blev padel mest brugt som en erstatning for mit “sportsbehov”, men nu er jeg efterhånden blevet mere glad og ambitiøs for og omkring padel sammenlignet med golf.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg arbejder i PadelPadel Aarhus og derfor spiller jeg primært der.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg spiller padel på grund af min konkurrerende personlighed. Jeg elsker at se en udvikling og at have en sport, som man virkelig kan nørde og bruge meget tid på. At man kan spille med sine venner og få nogle gode oplevelser sammen, er blot en bonus.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
At der er utrolig meget strategisk og taktisk over spillet. Jeg er vant til at bruge hovedet meget fra golfbanen og derudover føler jeg, at jeg rent mentalt har nogle fordele, når det spidser til, fordi jeg har konkurreret meget, siden jeg var meget ung. Derfor vil jeg selv sige, at jeg er forholdsvis mentalt stabil og erfaren på en padel bane på trods af min unge alder.

Har du en fast spillepartner?
Jeg spiller meget med to forskellige pt. De er dog begge højreside spillere og det vil jeg på sigt også gerne være. Derfor er jeg ikke fastlåst med en makker i øjeblikket. Det vigtigste for mig er, at det man siger til hinanden på en padelbane, ikke skal tages personligt. Jeg kan ind i mellem komme med nogle udbrud/kommentarer og det skal ikke påvirke min makker for meget.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Mine ambitioner er at blive en bedre padelspiller, for hver uge der går. Målet er at komme i top 200 i Danmark i år 2023.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Jeg har ikke nogle favorit padelprodukter som sådan. Jeg kan som sagt godt lide at nørde i den sport, som jeg dyrker og derfor kan jeg godt lide at eksperimentere med forskellige typer af produkter (bats, tøj, sko etc…). Dog synes jeg, at min padeltaske fra PadelPadel er utrolig lækker!

Hvad betyder padel for dig?
Det har gjort en stor forskel og haft en stor betydning for mit år 2022. I stedet for at have været påvirket meget af nedturen, da jeg ikke kunne spille golf, har jeg i stedet fundet en ny sport, som jeg brænder mindst ligeså meget for.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Kom ud i PadelPadel og mærk den fede energi, som du bliver mødt med – gerne når jeg er på arbejde!