Ugens Spiller – Mikkel Grunnet (Uge 12)

0
543

Mit navn er Mikkel Grunnet Petersen, jeg er 29 år og bor i Tønder sammen med min kæreste Kirsten og vores 3 dejlige unger. Lily på snart 3 år, Liva på snart 2 år og så Magnus på 6 måneder. Jeg arbejder til dagligt ude i Padel Club Tønder på deltid, mens jeg er på Barsel med vores yngste. Da der desværre kun er 24 timer i døgnet, bliver alt min tid delt mellem famile og padel.

Hvad niveau spiller du på?
Har aldrig rigtig fået vurderet mit niveau. Vil selv skyde på, jeg ligger et sted mellem 2.75-3.25 Men det kan svinge begge veje, da den berømte padel skala kan være svær at aflæse korrekt.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg blev inviteret med ud og spille padel af en kammerat i november 2021. Havde egentlig tømmermænd, så startede med at takke nej. Blev dog heldigvis overtalt til at komme med alligevel. Siden den dag har jeg spillet over 300 timers padel.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller i Padel Club Tønder. (Er dog også til træning i Kolding Padel Club engang imellem) Har ikke prøvet udendørs padel endnu så det glæder jeg mig til at prøve, når vejret bliver varmere.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg spille padel, fordi det er verdens fedeste sport. Både det sociale, men også spillets opbygning er bare rigtig fangende. Så er det også bare nemt at gå til. Sagt med få ord: så elsker jeg padel.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det fedeste ved padel er helt klart, hvor nemt det er at være med til. Alle kan være med, og så er det bare fedt og føle den udvikling, der sker fra gang til gang. Så er det også fedt at være del af en arbejdsplads, som virkelig har nogle dygtige folk ansat til at styre sagerne, som virkelig knokler hårdt for at gøre padel stort i Danmark. Det fælleskab, der er indenfor padel, er fantastisk.

Har du en fast spillepartner?
Har ikke en fast makker endnu. Da jeg først er begyndt i november, er det først i år, jeg skal igang med turneringer, så lige nu er jeg på udkig efter den perfekte makker. Det vigtigste egenskab min makker skal have, er selvindsigt. Det er vigtigt for mig at anderkende de fejl, man laver og så arbejde på at ændre det. Så er lysten, passionen og glæden ved at spille padel selvfølgelig også vigtig.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

  • Min drøm er at kunne leve af at arbejde inden for padel sporten.
  • At få flere med, og få sporten op på niveau med fodbold, og håndbold.
  • Blive uddannet Padel træner.
  • Give den passion jeg har for sporten, videre til andre også. Så Padel kan blive stort i Danmark.
  • Sidst men ikke mindst vil jeg rigtig gerne spille padel på højt niveau.

Min top 3 af padelprodukter er:

1: Mit Head Alpha Graphene Motion bat.
2: Dunlop Padel bolde
3: Mine Babolat Padel sko.

Hvad betyder padel for dig?
Padel har virkelig gjort en forskel i mit liv. Jeg har altid elsket sport og været rigtig god til de fleste sportsgrene. Jeg har bare aldrig rigtig haft lysten til at lave fodbold/håndbold-træning, da det keder mig hurtigt. Med padel keder man sig aldrig. Jeg er også så heldig at have min hobby som arbejde. Så har jeg også tabt 18 kg, siden jeg startede. (Min bedre halvdel var dog mere tilfreds med far kroppen)

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel.
Det er super simpelt! Find dit nærmeste padelcenter og kom i gang. Det er super nemt, og når først man er kommet igang, så bliver man afhængig af det.