Ugens Spiller – Mikael Thomas (Uge 34)

0
1174

Jeg hedder Mikael Thomas og er 33 år. Jeg bor i København sammen med min kæreste, Jacqueline, og vores lille dreng, Felix.

Til dagligt arbejder jeg hos den børsnoteret software virksomhed, SameSystem A/S, hvor jeg har ansvaret som CCO (Cheif Commercial Officer)

Hvad niveau spiller du på?

Jeg spiller med mange spillere, som ligger på niveauet mellem 4+ til 4.5. Jeg har fået et godt padel netværk, hvor jeg har brugt DPE på facebook meget til at finde spillere.

Jeg kan godt lidt at spille bredt, så der er mulighed for at øve nogle forskellige slag, have nogle gode, spændende og intense kampe, men også kampe hvor jeg bliver ekstremt udfordret af bedre spillere end mig selv.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg har boet i udlandet i nogle år, og i de lande har Padel endnu ikke haft fremgang og vækst som herhjemme i Danmark. Jeg begyndte derfor først spille padel tilbage i september 2021.

Jeg startede ud med nogle venner for sjovt, og siden da har jeg nærmest ikke kunne stoppe med at spille eller tænke på padel igen.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller primært i RacketClub enten i Kløvermarken eller Dragør. Jeg træner ugenligt med Marc Møller hos RC, som efter min mening er Danmarks bedste spiller og træner. Jeg har derudover gode relationer til Daniel Sønderby og hans team hos RacketClub Kløvmarken, som jeg synes, er super seje og altid skaber god stemning.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel, fordi jeg elsker spillet og har det sjovt med den energi, som man får ved at spille. Jeg har efter mine år i udlandet savnet at dyrke sport kontinuerligt og ikke mindst det fællesskab, der findes omkring sporten bla. stemningen og jargonen – lidt ligesom det gamle fodbold omklædningsrum.

Det motivationsskabende for mig ved padel er, at man hele tiden kan lære noget og udvikle sig, hvilket jeg har sat fokus på i mine træninger sammen med Marc Møller. Han er virkelig med til at rykke mit spil og mine begrænsninger med god, seriøst og målrettet træning.

Har du en fast spillepartner?

Jeg har nogle forskellige faste spillepartnere og de har alle sammen nogle ting til fælles. De er fede personer, som kommer med godt humør, høj energi og er konkurrencemennesker.

På padel banen er vi et team og det er vigtigt for mig, at der er god kemi og forståelse for hinanden, så vi kan hjælpe hinanden igennem de forskellige perioder og faser af kampene.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Min drøm med padel er at blive så god som overhovedet muligt og begynde på at spille turneringer. Jeg har de sidste 6 måneder trænet og spillet padel meget intensivt, hvor der er blevet udviklet et solidt fundament, som nu skal udfordres og udvikles videre på et mere seriøst plan.

Derudover har jeg også en drøm om at vinde over Marc Møller i cross-duel 😀 Men det er et langsigtet mål og det langsigtet mål bliver brudt ned i en masse delmål. Det næste mål er at vinde min første padel turnering d. 20 august i Ballerup.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  • Mit Nox AT10 Genius LTD 2022 bat. Et super bat med et godt mix af føling, kontrol og power.
  • Mine NikeCourt AirZoom Vapor Pro. Det er gode sko til padel, som giver mig stabilitet.
  • Energy snack (EnergyGum fra Eace Gum & STATE) Det sørger for, at jeg kan holde intensitet og fokus i mit spil.

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder enormt meget for mig efterhånden. Jeg spiller 4-5 kampe om ugen + træning lige pt, hvilket har hjulpet mig med at smide +10 kilo siden starten i september 2021, som har været med til at lette på nogle rygsmerter, som jeg har døjet med i flere år.

Padel har endvidere givet mig en masse nye fede bekendtskaber, ændret mit humør til det mere positive i hverdagen og ikke mindst givet mig muligheden for at udøve sport igen.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

Jeg har kun mødt mennesker, som bliver begejstret når de har spillet en omgang padel. Så mit bedste råd er at komme ud over stepperne, book en bane og prøv det af! Jeg er altid frisk på en kamp 🙂