Ugens Spiller – Mickey (Uge 11)

0
1846

Indlægget er blevet opdateret d. 19/03/2021

Mit navn er Mickey Oliver. Jeg er 42 år og bor selv i smilets by Aarhus. Som person er jeg ukuelig optimist og tror på det mulige i det umulige! I mit daglige virke er jeg centerleder og personlig træner i iGym, Risskov. Udover at jeg ELSKER alt ved Padel, så er jeg bestyrelsesmedlem i Dansk Padel Forbund, hvor min primære funktion er SoMe-Manager.

Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Eftersom 5.0 er “Har erfaring med deltagelse i turnering og konkurrenceniveau” og 5.5 er “Er rangeret i toppen på national rangliste” så må mit niveau på denne specifikke skala være 5.0.


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg opdagede Padel første gang i 2008, da jeg arbejdede som HR-chef på Club La Santa, Lanzarote. Siden da har jeg spillet Padel, hver gang jeg kom til CLS og sydpå generelt. Af samme grund er jeg helt vild med den udvikling, padelsporten som helhed gennemgår i DK og glæder mig sindsygt til rejsen.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Som bosat i Aarhus spiller jeg primært i Match Padel, Padelstar og snart Padel Padel ???????? Jeg kører dog ALTID efter en god gang Padel, så spiller jævnligt i bl.a. Silkeborg, Randers og Herning, samt hvor end der er turneringer og hvor end jeg bliver inviteret.

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller Padel af mange årsager. Den helt åbenlyse er naturligvis, at det i sin helhed er super vanedannende og jeg kan slet ikke lade være. Padel rummer i min optik alle aspekter af en fed sportsgren; Konkurrenceelementet, det sociale, det bredtfavnende, det enkle, det komplekse og det smukke!.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Som kursuscertificeret Padeltræner vurderer jeg, at det fedeste ved Padel generelt er, at det henvender sig til alle. Alle kan lære at spille det og med den rette træning kan alle blive bedre.

For mig personligt er det fedeste ved Padel, at jeg kan kombinere min erfaring fra badminton, tennis og squash og mit konkurrencegen, fra da jeg spillede Elitedivisions Fodbold i VB (Vejle Boldklub), samt glæden ved de mennesker jeg møder og det netværk, det afstedkommer.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Til DM2020 i mix spillede jeg med Mette Edlund, som jeg til dagligt spiller mix med og ellers har jeg teamet op med min faste træningsmakker Lea Azagra (Leandro) med planer om fast partnerskab frem mod deltagelse i kommende turneringer.

Som fast turneringspartner er det vigtigt for mig, at vi som team er en samspillet enhed med god indbyrdes forståelse og samme taktiske tilgang. Når jeg spiller med andre end mine faste partnere, så er godt humør, gensidig forståelse og respekt for hinanden og hinandens niveau og en fælles intention om at nyde kampen vigtigt (og så gør det ikke noget, at vi spiller for at vinde. ????)

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Mine drømme og planer indenfor padelsporten er store. På det overordnede niveau er planen at medvirke til udbredelse af padelsporten i DK. På det mere personlige niveau er planen at træneruddanne mig yderligere (er i skrivende stund i gang med PadelMBA online trænerkursus) og blive ved med at forbedre mit spil med henblik på, at blive den allerbedste version af mig selv! Eftersom jeg allerede taler lidt spansk, må den ultimative fremtidsdrøm være (og jeg tror på, at man godt må drømme stort) at have mit eget Padelresort i Spanien, hvor I alle sammen kan komme ned og spille. Lyder fedt ik’?

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Følger man mig på de sociale medier er det vidst ingen hemmelighed, at jeg har tabt mit padelhjerte til Bullpadel.

Top 1: Mit nuværende bat og yndlingsbat i skrivende stund er derfor Bullpadel HACK 02 – primært grundet dets gode kvalitet og vægtbalance.
Top 2: De rigtige sko! Ingen præferencer men med mine 170 cm, små hurtige ben og dermed et relativt lavt tyngdepunkt, er det vigtigt for mig med deciderede Padelsko med den helt rigtige skridsikre ydre sål.
Top 3: Som træner og instruktør hverken kan eller vil jeg undvære min kurv, som trofast altid ligger bag i bilen sammen med padeltasken – just in case. ????

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Jeg har altid holdt mig meget aktiv via al slags sport. De sidste par år har det været med Padel som det primære og da Corona lukkede centrene, gik det op for mig, at det ikke bare var sport i al almindelighed jeg savnede – det var Padel! Dét at spille Padel – dét at mærke Padel – dét at vinde eller tabe og stadig have haft en god oplevelse med ligesindede.

Så derfor lægger jeg mig gerne fladt og erkender, at jeg ser Padel som en naturlig del af resten af mit liv og at jeg glæder mig til meget mere i fremtiden.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Mit bedste råd lyder lidt kliché, for bare gør det! Eftersom Padel spilles på alle niveauer, har du som ny spiller en enestående mulighed for at komme i gang via de fællesskaber der allerede i rigtigt mange byer – særligt på de sociale platforme. Med udgangspunkt i de erfaringer jeg som træner og instruktør har gjort mig, sker der oftest følgende når du starter som ny; Første gang du spiller så prøver du det, anden gang du spiller så kender du til det og efter tredje gang du spiller er hooked. Rigtig god fornøjelse! ????

De bedste hilsner,
Mickey Oliver