Ugens Spiller – Mette Paabøl Rytsel (Uge 21)

0
1858

Mit navn er Mette Paabøl Rytsel, 43 år. Jeg bor i Virum med mine to børn og mand.

Har spillet tennis hele mit liv og har vundet et par medaljer til veteran DM i de individuelle mesterskaber og for hold. Derudover spiller jeg padel, når tiden tillader det. Jeg bruger meget tid sammen med min familie, hvor begge mine børn spiller tennis og også elsker at spille padel. Derudover bruger jeg meget af min fritid på frivillig arbejde i den lokale tennisklub i Virum, hvor jeg i mange år har stået for familietennis, events og så er jeg i bestyrelsen.

Jeg er initiativtager til Team Fred, der er tennis og padel for børn med særlige behov og i løbet af 3 år har 250 børn med DGI, DTF og Parasport Danmarks hjælp været med til at udbrede Team Fred til resten af Danmark.


Hvad niveau spiller du på (1-7)?
3,5. Er en solid spiller, der har været i finalen i B række turneringer. 

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg har spillet padel på La Santa sport flere gange. Deltog i et intopadel forløb, som Dansk Tennisforbund arrangerede i 2019 i Pro Padel i Nordhavn, hvor Morten Hedegaard var instruktør. 

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg har spillet en del i Pro Padel i Nordhavn, hvor jeg enten har spillet med andre spillere eller har deltaget i træningssamlinger, som både Morten Hedegaard fra DGI eller ejeren af Jan Bitterhoff har arrangeret.

På min arbejdsplads (Alm. Brand) er folk også vilde med padel, så det er muligt for medarbejderne tre steder rundt om i Danmark at spille padel på faste tidspunkter, hvor sportsforeningen har købt baner til medarbejderne.

Jeg har også deltaget i padelevents i Ballerup og har meldt mig ind i Ballerup Padelklub, men jeg får desværre ikke tid til at deltage i deres super gode aktiviteter. Jeg har også været medlem et år i Hillerød Padel klub og spillet lidt deroppe. Jeg er medlem af Rudersdal Padelklub, da jeg håber på, at der kommer padel lidt tættere på Virum. Derudover elsker jeg at sætte events op, så jeg har lavet familiepadel dage for både familie og venner.

Mit eget Team Fred træningshold i Virum træner også i Pro Padel i Nordhavn, hvor jeg næsten altid er med. Til de træningsevent har vi udover vores faste træninger med Morten Hedegaard, Jan Larsen, Jan Bitterhoff og mig selv som assistent træner fået muligheden for at træne med Kim Daugaard, der har været tilknyttet landsholdet og flere gange med Patrick Wozniacki.

Mette Rytsel

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller lige nu alene padel for det sociale. Jeg har deltaget i et par turneringer men har ikke tid til det, da jeg også spiller holdkampe i tennis.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det bedste ved padel er alle de skønne mennesker, som du møder til forskellige events. Derudover er der nogle super sjove dueller i padel og fedt med de Americanoer, hvor man spiller mod forskellige hold i løbet af en aften.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Jeg har i flere år spillet med en fast makker. Hun har niveaumæssigt rykket sig, så lige nu er målet at få lidt træning og ellers bare hygge mig med padel.

Mette Rytsel

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Jeg drømmer om, at der kommer padel lidt tættere på Virum. Jeg har lige været med til at indlevere en ansøgning til Lyngby Taarbæk Kommune sammen med resten af bestyrelsen i Virum-Sorgenfri Tennisklub, da vi gerne vil have padel til byen.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Head støtter Team Fred, så jeg støtter også dem ved at købe mine padelbat, tasker, sko mv. hos dem. Derudover har Patrick Wozniacki der har en padel webshop, så når jeg ønsker mig noget, så prøver jeg også at støtte dem. Derudover er jeg også glad for Bullpadels produkter.

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Padel giver en en masse energi og glæde. Derudover har jeg mødt de mest fantastiske mennesker på min vej.

Mette Rytsel

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Padel er en let sport at gå til og utrolig sjov. Du kan hurtig komme igang med sporten.

De bedste hilsner,
Mette Paabøl Rytsel