Ugens Spiller – Martin Monrad (Uge 43)

0
681

Jeg hedder Martin Monrad, tidligere brugt rigtig meget tid på at slå til en mindre bold (bordtennis) og nu ret så bidt af padel 🙂 / 44 år / sport og spil.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg spiller vel nok på det højeste niveau herhjemme.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Blev introduceret til padel af en vennegruppe for 7-8 år siden. Vi startede med at spille i Grøndals centeret i Kbh og siden hen så i Ballerup, videre til Propadel i Nordhavn og nu Racket Club Kløver.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg bor i Kbh, spiller primært og er tilknyttet Team Racket Club i Kløvermarken, så spiller og træner mest der.

Hvorfor spiller du padel?
Til at starte med var det helt klart mest hygge og det sociale aspekt i padel. Nu er det måske blevet en del mere seriøst med træning, turneringer osv. Jeg synes det er en fantastisk sportsgren.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
At det er så utroligt let at komme i gang med spillet. Det sociale har også betydet meget. Plus jo mere man lærer om spillet, så bliver det ret så interessant ift taktikken osv. Det har været fedt at se, hvordan sporten er vokset i DK de sidste 4-5 år.

Har du en fast spillepartner?
Har efterhånden spillet med en del forskellige. Nok mest med min gode ven, Padelkongen aka Morten Knudsen, men på det sidste en del sammen med Mads Laudrup. Vigtigste for mig ved en padel makker er go energi og et godt samarbejde på banen.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Pt. vil jeg gerne prøve at blive så god, som jeg nu kan og lære så meget om spillet som muligt.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  1. Mit Babolat Viper Carbon bat
  2. Mine Babolat Sko
  3. Resorb Elektrolyter 🙂

Hvad betyder padel for dig?
Padel fylder helt sikkert meget i mit liv pt. Det har været lækkert at finde en ny sport, som man kan dedikere sig til og udforske. Plus fået en masse nye gode relationer og bekendtskaber.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Mit bedste råd er ret simpelt. Det er bare med at komme i gang og prøve det! Hvis man vil det lidt mere seriøst, er det nok en god ide at få en træner på tidligt.