Ugens Spiller: Martin Andersen (UGE 8)

0
593

Indlægget er blevet opdateret d. 25/02/2022

Navn: Martin Andersen

Alder: 46 år

Nickname: MA

Hvordan fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg så det for flere år siden da der blev bygget et par baner ved siden af tennishallen hvor jeg trænede. Prøvede det dog først i forbindelse med udendørsspil med nogle kammerater i efteråret 2020, hvorefter jeg fik spillet en håndfuld gange udendørs da alle indendørsaktiviteter jo var lukket grundet corona.

Hvem spiller du sammen med?

Jeg spiller normalt med venner jeg ser fodbold – og tager på fodboldrejser til England – med. Min gamle tennismakker Jacob Mjels, med hvem jeg hentede en del flotte sejre, er fornyligt selv startet med padel – vi har aftalt, at vi ”reuniter” til nogen padelturneringer, så det glæder jeg mig meget til.

Hvor er du at finde når du spiller?

Jeg har fire-fem gange været med til to-timers turneringer i Ballerup, hvor Lasse arrangerer en masse gode aktiviteter. Det er super hyggeligt at få hilst på en masse glade personer, hvor man simpelthen kan se glæden ved spillet og en god lang duel.

Som du er inde på kommer du fra bl.a. tennis på ret højt plan. Hvad giver padel dig som supplement til tennissporten?

Jeg har spillet tennis i virkelig mange år, men de sidste par år har jeg med jævne mellemrum haft problemer med ryggen, og kan efter kamp knap bevæge mig – denne slitage oplever jeg ikke at få efter par timers padel, så det virker umiddelbart som om det er i denne retning jeg bevæger mig.

De mange tenniskampe gennem tiden har givet mig en fordel i fornemmelsen af hvor modstanderne placerer bolden – jeg kan ofte se om der lægges an til cross eller longline inden mostanderne sender bolden afsted, hvilket gør det nemmere at være klar på sit eget slag. Til gengæld har det taget mig noget tid at vænne mig til den fordel det jævnligt kan være at lade bolden rikochettere mod endevæggen – jeg synes dog det er på vej til at nærmer sig rygraden.

Har du et favoritslag på banen, du elsker at frustrere din modstander med?

Tjo, sådan en lækker slice-baghånd longline ned ved sidebanden – den er sgu altid en fornøjelse!

Hvad er dit bedste råd til at blive bedre på padelbanen?

Et godt råd må være at få spillet så meget som muligt – og meget gerne med fremmede, så man ikke stort set ved hvad der venter en fra modstandersiden.

Redaktionen siger tak til Martin Andersen for at medvirke som Ugens Spiller. Martin er nr. 50 i serien.