Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Maria Menzel (Uge 17)

Ugens Spiller – Maria Menzel (Uge 17)

0
680

Jeg hedder Maria og er lige fyldt 40 år. Jeg er mor til 2, Hedvig på 7 og Malthe på 12. Jeg er fraskilt, så får spillet meget padel i de børnefri uger 😃

Jeg er rimelig aktiv, så udover padel bliver det til crossfit og engang imellem beachvolley. Derudover er jeg en kreativ sjæl og elsker at have forskellige små og store projekter at fordybe mig i – nogle mere realistiske end andre. Sommetider bliver jeg også færdig med nogle af dem 😄🤗

Hvad niveau spiller du på?
Jeg vil sige, jeg er en god gennemsnitlig 3,5 på padelskalaen. Men det varierer også meget efter, hvor man spiller.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg spillede padel første gang for ca. 4 år siden, da min bror, der på det tidspunkt boede i Tromsø, sagde han var startet til padel. Jeg fattede ikke, hvad det var han snakkede om. Men da han så var hjemme i julen, fik vi sat en bror/søster dyst op med min daværende mand, William Menzel, og hans søster, Gitte.

Jeg tror, min bror og jeg tabte – tiltrods for min brors erfaring. Jeg var pivringe og familien Menzel har jo en gave af et boldtalent med sig. Vi prøvede en revanche året efter, men der blev min bror skadet i sin iver efter at vinde 😂

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Lige for tiden spiller jeg mest i match Padel i Ballerup. Der kender jeg rigtigt mange, der spiller og arbejder. Det er altid hyggeligt at komme der! Ellers glæder jeg mig til at spille ude igen, hvor jeg spiller i Gladsaxe (gryden), i Herlev og hele sidste sommer blev brugt i Heylo ved Fields, hvor vi spillede solen sort.

Hvorfor spiller du padel?
Det jeg elsker allermest ved padel, er helt klart de dejlige mennesker, jeg har mødt gennem sporten. Det er helt klart den vigtigste grund til, at jeg spiller. Det er jo lidt som en lille familie, jeg spiller sammen med. Jeg har mødt nogle virkelig glade, sjove, søde og åbne mennesker ❤️ Derudover er padel jo rimeligt skånsomt, så det er en sport, man kan spille meget uden at blive skadet og uden at få alt for ondt.

Så det en ny sport for mig, hvor jeg føler, der er mange ting at lære endnu og mange ting, jeg kan blive bedre til. Der er hele tiden nye aspekter af spillet og nye aha-oplevelser at få.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Jeg synes, padel er fedt, fordi det er så simpelt at komme i gang med – men så svært at mestre!

Har du en fast spillepartner?
Jeg spiller sammen med rigtigt mange forskellige. Min bror har været gennemgående, den tid jeg har spillet padel. Eva Aabye- Olsen og hendes søn, Nikolaj Gauger, har jeg brugt utroligt mange timer på padelbanen med. Jeg spiller mix med Nichlas Hindsberg, som jeg mødte i Heylo og som er min faste mixmakker og kæreste.

Derudover spiller jeg også nogle sjove intense dame-kampe med en blandet skare af piger, der holder til i Ballerup, og som spiller rigtig godt! Jeg fungerer klart bedst med en makker, som er opbakkende, positiv og har god energi. Det er også den slags makker, jeg prøver selv at være. Jeg er blevet meget tæmmet, jo mere padel jeg har spillet. I starten spillede jeg alt for aggressivt og råbte meget på banen. Men det var ligesom den mentalitet, jeg havde med mig fra volleyball.

Jeg tror, at folk syntes, jeg til tider var lidt skør 😂 Nu er jeg blevet næsten helt rolig og semitålmodig 😜

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Mine drømme med padel er nok mest at komme til at træne noget mere. Altså træne-træne. Ikke bare rende rundt og spille kamp hele tiden. Så vil jeg gerne ud at rejse noget mere og spille padel flere forskellige steder. Padel kan noget med at få folk til at mødes og det giver en anden indgangsvinkel, end hvis man ellers bare møder folk.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Klart mit Cartribat!! Har spillet med det i 3 år nonstop og elsker det! Men det er også møgtungt, så tror måske, det ville være godt for mit spil (og min arm) at få et nyt. Så det ryger nok snart på pension. Og så det Hesacore grip, der reddede min albue.

Hvad betyder padel for dig?
Padel har betydet, at jeg har fået mange nye bekendtskaber, som har utrolig stor betydning for mig. Det har givet mig nye mennesker i mit liv, som jeg er dybt taknemlig for at have mødt ❤️😍 Samtidig er det et fristed, hvor man kan få lov til at lægge alt andet på hylden – det elsker jeg ved padel.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Hvis man begynder til padel, skal man regne med, at det er som verdens bedste pose slik, man ikke kan stoppe med at spise af!