Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Marc Andreas Møller (Uge 45)

Ugens Spiller – Marc Andreas Møller (Uge 45)

0
1098

Indlægget er blevet opdateret d. 12/11/2021

Jeg hedder Marc Andreas Møller, er 31 år, og jeg er uddannet fysioterapeut samt padel- og tennistræner. Jeg har spillet tennis som ung før en skade, som betød, at jeg gik trænervejen med fokus på det tekniske og fysiske.

Jeg har arbejdet primært med elitetennis de sidste 5,5 år i Gentofte Tennisklub med junior danmarksmestre såvel som DAVISCUP- og FedCup spillere. Jeg er lige gået selvstændigt med mit firma MoveYourGame, som bl.a. tilbyder skræddersyede padelforløb.

Hvad niveau spiller du på (1-7)

Dem jeg spiller med, bruger faktisk ikke den niveauinddelte skala. Vi kender de fleste i miljøet og vi videregiver navne til hinanden på både potentielt gode spillere, og spillere der er fede at spille med.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

For ca. 3 år siden, da ProPadel åbnede i Nordhavn, spurgte to venner, om jeg ville være med på en fast bane. Jeg havde kun prøvet padel et par gange inden, men jeg syntes, det var enormt sjovt.
Efter et par måneder begyndte jeg ligeså stille at blive aktiv i miljøet, hvor jeg blev mødt af en masse padelentusiaster, som gerne ville dele ud af deres know-how og erfaring med spillet.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller primært i RacketClub enten i Kløvermarken eller Dragør.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel, da jeg elsker spillet og har savnet at være udøvende atlet og ikke mindst det fællesskab, der findes omkring sporten bl.a. omkring landsholdet.
At genfinde omklædningsrums stemningen og jargonen er enormt sjovt.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fedeste ved padel er, at man hele tiden kan lære noget og udvikle sig. Der åbner sig hele tiden nye døre i spillet, hvilket gør et allerede varieret spil endnu mere motivationsskabende.

Har du en fast spillepartner?

Jeg spiller fast sammen med Emil Domela Hansen. For mig er kommunikation enormt vigtigt. Det er desuden vigtigt for mig med seriøsitet og at hver spiller tager ansvar for sig selv – men også makkerskabet. På de parametre har jeg fundet en rigtig god makker.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Min drøm med padel er at nå en semifinale til FiP EM og kvartfinale til FiP VM med landsholdet – gerne på dansk grund.
Jeg drømmer desuden om at spille flere internationale turneringer gerne WPT😁🙈, Hvilket kræver et væsentligt bedre træningssetup, da mange af dem vi spiller mod på den internationale scene, er fuldtidsspillere med fast træner.
En DM titel og en høj rangering på den svenske rangliste står desuden på listen over målsætninger🤓

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Mine 3 yndlingsprodukter er:

  • Mit StarVie Metheora bat. Et rundt bat med sublim føling og kontrol.
  • Mine K-Swiss Ultrashot sko. Jeg har faktisk 3 par på nuværende tidspunkt😅
  • Energy snack (peanutbutter/karamel) og Hydrotabletter fra PurePower, som sørger for, at jeg kan holde intensitet og kvalitet over to timers spil og en hel dag på banen.

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder enormt meget, da det har givet mig en masse nye bekendtskaber, ændret mit arbejdsliv og ikke mindst givet mig muligheden for at være udøvende atlet igen.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Mit bedste råd til kommende padelspillere er så simpelt som at komme igang.
Jeg har kun mødt spillere,msom er begejstret for sportsgrene. Så ud over stepperne og book en bane.
Hvis man vil flytte sit spil til næste niveau, så vil jeg anbefale at hive fat i en træner. Jeg kan f.eks. findes på Facebook eller på Instagram under MarcMovesYourGame.