Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Mads Elholm (Uge 30)

Ugens Spiller – Mads Elholm (Uge 30)

0
688

Jeg hedder Mads Elholm, er 37 år og bor i Odense, sammen med min kæreste Lotte og vores to børn August (5) og Athena (2).

Jeg er opvokset i den lille forstadsby Sanderum. Gik på Sanderum skolen og startede min sportslige karriere i Sanderum Boldklub.

Jeg valgte dog tennis som 12 årig, hvor jeg spillede i OB. På det tidspunkt var jeg god til fodbold, men endnu bedre til tennis.

Var en af de bedste i min årgang, indtil andre interesser blev spændende. Dem behøver vi ikke komme nærmere ind på her ;).

Jeg har altid arbejdet med en eller anden form for sport. Og vil nok altid gøre det. Lige nu er jeg salgchef i Danmark for ABG Group. Som er et svensk firma, som blandt andet har det spanske topbrand Varlion under vingerne. Et brand som er stærkt på vej frem i Danmark.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg spiller på det højest nationale niveau og er en del af det danske A-Landshold.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Det gjorde jeg, da jeg sammen med en tenniskammerat blev inviteret med til Fynsmesterskaberne i Padel for små 3 år siden. Her havde vi nærmest aldrig rørt et padelbat før, men gik alligevel i semifinalen.

Men det var egentlig ikke resultatet, som gjorde, jeg blev ved. Det var mere atmosfæren i hallen og den stemning, der var blandt folk. En stemning jeg ikke havde oplevet i tennis i mange år.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg holder hovedsageligt til i Padelboxen Odense. Her elsker jeg at komme. Igen tilbage til atmosfæren. Et sted hvor man altid møder folk i godt humør og folk man kender eller lærer at kende.

Jeg har også tit mine børn med derned. De har virkelig formået at skabe et sundt miljø, som er rart at være i både for børn og voksne og for spillere på alle niveauer.

Hvorfor spiller du padel?
En kombination af flere ting. Jeg synes, det sjovt at spille kampe, men mindst ligeså sjovt synes jeg, det er bare at komme i hallen og se hvor sjovt alle har det på forskellige niveauer.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
At man spiller som par og kan kører lidt på de andre når man vinder. Har altid godt kunne lide double i tennis.

Har du en fast spillepartner?
Ikke en 100% fast makker. Spiller en del med Nikolaj Søgaard fra Padelboxen. Men kan egentlig godt lide variationen i at skifte sommetider. Det aldervigtigste for mig er, at man har det sjovt sammen i “buret”.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg er 37, så ved ikke, om jeg decideret har drømme og planer. Jeg elsker spillet og er udpræget konkurrencemenneske. Så det at kunne spille med på A-landsholdet, syntes jeg er sjovt og det vil jeg gerne så længe som muligt.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Der er kun et brand – Varlion – og de laver alle de fedeste padelprodukter til alle niveauer.

Hvad betyder padel for dig?
Det er begyndt at betyde en hel del. Jeg har fået nogen oplevelser, jeg aldrig havde troet, jeg skulle opleve omkring EM og specielt VM i Qatar, hvor Esben Hess Olesen og jeg fik lov at møde Sanyo og Tapia, som netop havde vundet WPT i Malmø. Den kamp, og ikke mindst hele setuppet dernede,m var en vandvittig stor oplevelse.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
De skal stoppe med at overveje 😉 – Ej, jeg synes, det vigtigste første gang er, at man finder en (single) eller 3 andre spillere på samme niveau, så ikke der er nogen, som falder ud. Det giver den bedste første gangs oplevelse og dermed større chance for, man synes det er sjovt.