Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Line Irby Nørregaard (Uge 25)

Ugens Spiller – Line Irby Nørregaard (Uge 25)

0
1717

31 år og opvokset på hhv. i Søborg og på Bornholm. I dag bor jeg i Herlev sammen med min mand og vores datter. Jeg har spillet tennis og badminton, siden jeg var barn. Jeg har i mit voksne liv fortsat spillet badminton og tennis og derudover en del squash. Til daglig arbejder jeg som IT-konsulent, hvor jeg på nuværende tidspunkt er på barsel.

Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Jeg synes, det er svært med den skala. Så jeg vil hellere sige, at jeg anser mig for at være en del af toppen af kvinder i dk.


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg var på et introduktionskursus med Søren Ørding for 5-6 år siden sammen med et par trænere fra Bagsværd Tennis Klub. Det var første gang, jeg prøvede padel, og et par år efter tog min badminton- og tennismakker mig med ud at spille padel en gang imellem. Så droppede jeg badminton, og i dag spiller jeg også væsentligt mindre tennis, end hvad jeg har gjort. Jeg elsker at lære nyt og opleve den enorme læringskurve, der er, når man starter på en ny sport.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg har været en del i Padelhuset i Gilleleje, efter det hele er åbnet igen her i maj. Ellers så er jeg oftest at finde i ProPadel i Nordhavn.

Line Irby Nørregaard

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Det er en god kombi af det sociale og konkurrence. Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske, så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at kampe og turneringer ikke betyder noget for mig. Men jeg er også vild med den kultur og det sociale, der er i padel. Så ja, hvorfor spiller jeg – det gør jeg fordi det er sjovt, og jeg synes, det er sjovt at mærke, hvordan jeg hele tiden bliver bedre og være sammen med nogle gode mennesker.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det er først og fremmest et dejligt miljø at være i. Det er virkelig fedt at opleve den glæde og energi, der er omkring padel. Det gælder spillere på alle niveauer, og det er en kæmpe styrke ved padel. Derudover oplever jeg, at padel indeholder de elementer, som jeg synes er sjovt ved de sportsgrene “jeg kommer fra” – væggene fra squash, volleys fra tennis og ikke mindst smash/overhead teknik fra badminton og tennis.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Jeg har for nyligt teamet op med Gitte Haxen. Inden jeg gik på barsel, og Gitte stadig var i Spanien, var der flere, som sagde til mig, at jeg burde spille med Gitte, så vi mødtes og er så småt kommet godt igang med at spille. Hun er skarp! Det er vigtigt for mig, at min makker og jeg kender hinandens styrker og svagheder, så vi på bedste vis kan løfte hinandens spil. Kemi og god energi er også altafgørende.

Line Irby Nørregaard

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Jeg vil gerne fortsat være en del af toppen i DK og repræsentere Danmark ved EM og VM. Jeg går også efter at komme til at spille mere internationalt, og her er Sverige oplagt, eftersom det ligger så tæt på, og padel er en del længere fremme end her i Danmark.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Mit bat Black Crown Piton Nakano 15K, som har en god balance mellem fart og kontrol
Tøj fra Black Crown, hvor jeg føler mig tilpas, og det ser godt ud.
Mine asics Gel-padel Exclusive sko – det er uden tvivl sportssko fra asics, som jeg bevæger mig bedst i på padelbanen

Line Irby Nørregaard

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Jeg har mødt så mange nye skønne mennesker igennem padel, og det betyder meget. Derudover så har jeg spillet tennis i så mange år, og padel er det eneste, der har overgået det, så det har bestemt medført en ændring i mit sportslige fokus.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Afsti afsted! Padel er væsentlig nemmere at komme igang med end f.eks. tennis og squash. Som nybegynder får du hurtigt sjove dueller, så jeg kan kun anbefale at springe ud i det og prøve! Der er tilmed mange muligheder for at være med i begynderarrangementer rundt omkring i de forskellige centre, såsom Americano.

Line Irby Nørregaard

De bedste hilsner,
Line Irby Nørregaard