Ugens Spiller – Lene V (Uge 19)

0
491

Indlægget er blevet opdateret d. 12/05/2022

Jeg er 37 år, gift og har 2 børn på hhv 6 og 8 år. Til dagligt arbejder jeg på KMD som service delivery manager.

I min fritid forsøger jeg at få så meget motion indarbejdet, da jeg finder energi og glæde ved at bevæge mig og bruge kroppen fysisk.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg spiller på niveau 2 start let-øvet. Jeg har spillet padel siden november 2021, og er blivet helt bidt af det.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller primært i padelpadel Aalborg på indendørsbaner.
Jeg deltager i deres events – især deres kvinde-events er geniale.

Hvorfor spiller du padel?
Nu er jeg som person en kombination af en meget social person – og alligevel også konkurrencemenneske. Så begge dele bliver heldigvis opfyldt ved at spille padel. Når jeg spiller padel, bliver jeg simpelthen bare glad.

Det er nok kombinationen af, at det er træning, imens at det er sjovt og at jeg fra hver gang jeg spiller, mærker en fremgang i mit niveau og nye slag, man pludseligt mestre. Hvem bliver ikke motiveret af at mærke fremgang.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det fede er at spille en god kamp, hvor resultatet ikke påvirker den sociale del efter et spil. Hos PadelPadel er omgivelserne og kulturen nemlig, så der er tid til at sidde lidt efter en kamp og snakke.

Dette tiltaler mig meget og er den primære grund til, at jeg kommer der. Derudover betyder personalet og deres personlighed og væremåde overfor os ekstremt meget.

Har du en fast spillepartner?
Jeg har ikke en fast spillemakker. Vi har en Facebook gruppe for kvindelige spillere, hvor vi kan søge spillere. Ellers er der en 5-6 andre, som jeg ofte får aftalt spil med. I weekenderne plejer min mand og jeg at spille på en single-bane – imens ungerne sidder med slik og iPads 🤫

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg har ikke de store planer for padel i forhold til rangliste mm. Jeg har dog en ambition om at blive bedre og bedre til padel.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  • Mit elskede bat
  • Padelsko
  • Og så et ordentligt grip, som jævnligt skiftes. Dette er alfa omega, for at jeg holder ordentligt på mit bat.

Hvad betyder padel for dig?

Padel har givet mig så mange gode timer med grin, råb, (når noget går galt) og en masse nye bekendtskaber, som jeg ikke ville være foruden. Padel har givet motion af hele kroppen på en helt ny måde.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

  • Spring ud i det! Padel er for alle uanset niveau og alle er velkomne
  • Prøv at undersøg, om der findes intro eller netværkspadel i et center nært dig.
  • Overvej, hvis muligt, at købe et par træninger for at komme ordentligt fra start med regler og grundlag.