Ugens Spiller – Le Gammeltoft (Uge 36)

0
1024
Billede fra IG: legammeltoft

Jeg er 44, mor til to og har de sidste mange år levet som iværksætter. Jeg er dog “mellem jobs” pt. Det burde give mulighed for at spille padel hver dag, men nej. Har en skadet albue, og skal have blokade nr. 2 i denne uge. Møg!

Hvad niveau spiller du på?
Aner det ikke 🙂 Kommer an på hvilken dag, hvilken makker og hvem du spørger 🙂 Sikkert omkring de 3,5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Min bror spiller meget, og jeg kunne mærke, hvor vild han var med det. Og så talte mine tidligere ansatte konstant om deres kampe. Så jeg kastede mig ud i det, og var bidt fra første kamp.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Spiller for det meste i Racket Club, Kløvermarken, men kører også gerne for en god kamp. Alt i Københavnsområdet dur 🙂

Hvorfor spiller du padel?
Mest for træningen men også for det sociale element.

Hvad er det fedeste ved padel?
At man med så meget morskab kan få trænet både muskel og kardio.

Har du en fast spillepartner?
Desværre – egner mig dårligt til at skifte for meget ud. Det er vigtigt for mig, at det er en, der er positiv, lidt bedre end mig, bevæger sig meget (så kommer jeg automatisk med) og som taler højt og tydeligt til mig.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg gad godt blive god nok til at stille op i turneringer. Men jeg skal først have fundet mig en fast makker – jeg er ikke god til at skifte for meget rundt.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Jeg er en ægte gear nørd, og elsker at tøj og udstyr spiller. Er glad for mit tøj fra Kisspadel, som jeg har fået af drengene og så er jeg meget begejstret for overgrip, der har ret stor ‘tackiness’. Jeg er imellem bats i øjeblikket, da jeg prøver at finde det helt rigtige både ift. teknik og min albueskade.

Hvad betyder padel for dig?
Det er den første sport, der morer mig, siden jeg var 24 og stoppede som konkurrencerytter. Jeg er vild med, at det er teknik, at du både bliver stærkere og får bedre kardio og så elsker jeg det sociale element.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
KOM IGANG! Og få noget undervisning med det samme, så du får den grundlæggende teknik på plads.